Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

No dokładnie i ja wiem,ze jak nie pójdzie na taką terapię miesięczną na jakiej był to nie przestanie 😞,muszę dać radę dla dzieci,bo teraz tylko dla nich żyję

Ah dobra,bo doline załapię 😞

Paskudna febra mi wyszła 😞,nienawidzę 😞

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Aduś napisał(a):
Aga tak jest średnio raz w tygodniu 😞...przychodzi pijany,robi awanturę,budzi małego i idzie spać,na drugi dzień nic nie pamięta i mówi,ze ja się miałam zmienić 😞
Kurwa Oskar przez niego będzie chodzic znerwicowany,dziwię się,ze ładnie spał w nocy...ja mam juz w dupie,od niego pomocy nie potrzebuję,bo i tak nie moge na to liczyć,dam sobie sama radę

Aduś! po co się denerwujesz 🥴pewnego pięknego dnia weź małego i zniknij na całydzień nie odzywaj się to zobaczysz jak złagodnieje

kafinka napisał(a):
Aduś napisał(a):
Aga tak jest średnio raz w tygodniu 😞...przychodzi pijany,robi awanturę,budzi małego i idzie spać,na drugi dzień nic nie pamięta i mówi,ze ja się miałam zmienić 😞
Kurwa Oskar przez niego będzie chodzic znerwicowany,dziwię się,ze ładnie spał w nocy...ja mam juz w dupie,od niego pomocy nie potrzebuję,bo i tak nie moge na to liczyć,dam sobie sama radę

Aduś! po co się denerwujesz 🥴pewnego pięknego dnia weź małego i zniknij na całydzień nie odzywaj się to zobaczysz jak złagodnieje

Ja juz się nie denerwuję,przynajmniej staram się
To nic nie da jak zniknę na cały dzień,bo on i tak ostatnio ciągle u mamy i wraca wieczorem 😞,a ja o 18 musze byc w domu,bo szykuję małego do kąpieli

Mini23 napisał(a):
Ada ja bym chyba go ubiła za to! Gdyby mój pił to bym zabrała dzieci i uciekła do przyjaciół albo mamy ale tam znowu ojciec pije 😞 on nie rozumie że musisz się oszczędzać dla dzieci!? a co będzie dalej jak się Alanek urodzi!? 😠
Chomika jeszcze nie znaleźliśmy mąż odsunął szafy w dużym i łazieńce ale go tam nie ma 😠 teraz szuka u Oliwki w pokoju i kuchni! normalnie przerobie rudzielca na rękawiczki!

wiesz ile moge byc u kumpeli bez pieniędzy,nie będę nikomu na głowie siedzieć,tymbarzdiej,ze wiem,że im tez ciężko.Jakby nie patrzec to na pieluchy,mlaka,kaszki mi daje,na żłobek też.
Na rodziców liczyc nie mogę...w sumie to na nikogo 😞

• Mamusia
Aduś napisał(a):
chodzi mi o nową Agę 😁...ha ha trzeba Was ponumerować 😁
jeśli Tobie powiedział,że drobna to co ja mam powiedzieć,mój waży tyle to Twoja a dzieli nas 2 tyg

zapomniałam zapytać ale teraz jak będę to zapytam mówił że wszystko ok że mała się dobrze rozwija i nie jest owinięta pępowiną mam nadzieje że dogoni wagowo wasze maleństwa 🙂

kafinka napisał(a):
Aduś napisał(a):
jeśli Tobie powiedział,że drobna to co ja mam powiedzieć,mój waży tyle to Twoja a dzieli nas 2 tyg

zapomniałam zapytać ale teraz jak będę to zapytam mówił że wszystko ok że mała się dobrze rozwija i nie jest owinięta pępowiną mam nadzieje że dogoni wagowo wasze maleństwa 🙂

a w którym tyg miałaś usg gdzie ta waga wyszła????
ja w 31+1

• Mamusia
Aduś napisał(a):
kafinka napisał(a):
Aduś napisał(a):

a w którym tyg miałaś usg gdzie ta waga wyszła????
ja w 31+1

29+6 z usg dokładnie 1088

• Mamusia
Hej Glonojady !!! 😁
Ja już nie śpię chociaż spać poszłam o 4 😠 Kurcze nie mogę spać w nocy 😠 Teraz pilnuję bo z meblami mają przyjechać ale tutaj jest tak, że mówią, że jeżdżą od 8 do 16 i trzeba pilnować 🙃 😠 Aga Mini chomik może być gdzieś w meblach w ciuchach bo tam ciepło 🙂 Nowa Aga ja czekałam na zaręczyny 5 lat no później już było z górki bo zaręczyliśmy się 27 lutego 2009 roku a pobraliśmy już 15 sierpnia tego samego roku ale długo musiałam na to czekać mimo, że mąż ma 33 lata i jest starszy ode mnie o 12 lat. Musisz czekać bo na siłę też nie ma co później będziesz mieć świadomość, że może zrobił to z przymusu dla świętego spokoju 😉 Co do Dzidziusiów to moja Alusia ruszą się tak jak zawsze ale rzeczywiście teraz to jest bardziej rozpychanie niż szalenie jak kiedyś bo już mają te nasze Pociechy coraz mniej miejsca 😁 Jestem ciekawa ile moja waży 😮 Bo ja mam 9 kilo na plusie ale serio nic na mnie nie poszło tylko w brzuch 🙃

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Hej Glonojady !!! 😁
Ja już nie śpię chociaż spać poszłam o 4 😠 Kurcze nie mogę spać w nocy 😠 Teraz pilnuję bo z meblami mają przyjechać ale tutaj jest tak, że mówią, że jeżdżą od 8 do 16 i trzeba pilnować 🙃 😠 Aga Mini chomik może być gdzieś w meblach w ciuchach bo tam ciepło 🙂 Nowa Aga ja czekałam na zaręczyny 5 lat no później już było z górki bo zaręczyliśmy się 27 lutego 2009 roku a pobraliśmy już 15 sierpnia tego samego roku ale długo musiałam na to czekać mimo, że mąż ma 33 lata i jest starszy ode mnie o 12 lat. Musisz czekać bo na siłę też nie ma co później będziesz mieć świadomość, że może zrobił to z przymusu dla świętego spokoju 😉 Co do Dzidziusiów to moja Alusia ruszą się tak jak zawsze ale rzeczywiście teraz to jest bardziej rozpychanie niż szalenie jak kiedyś bo już mają te nasze Pociechy coraz mniej miejsca 😁 Jestem ciekawa ile moja waży 😮 Bo ja mam 9 kilo na plusie ale serio nic na mnie nie poszło tylko w brzuch 🙃

masz racje na siłe nie ma co ale mój starszy ode mnie 3 lata jesteśmy razem 12 a na ślub czekam już 10 😁
ja na plusie też 9 i wszysztko weszło w brzuch 🙂

• Mamusia
No to rzeczywiście mu się nie pieszy 🙃 🙃 Ale tacy są faceci cóż zrobić boją się odpowiedzialności i tyle 🤪 Mój Mariusz ma brata ciotecznego, który też był z dziewczyną 11 lat i dopiero się pobrali właśnie teraz we wrześniu urodził im się dzidziuś- córeczka Laura 🙂 Nie raz ludzie gadają, że jak ktoś chodzi ze sobą tak długo bez ślubu to lepiej już go w ogóle nie brać bo, że wszystko się rozpadnie po ślubie. Nie wiem czy coś w tym jest ale już słyszałam kilka takich przypadków nawet u mojego Mańka w rodzinie kuzynka była z facetem 12 lat pobrali się i po miesiącu rozwiedli ale teraz znów są razem i mieszkają sobie w Anglii 🙂 No ale każdy związek i człowiek jest inny 🙂