Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jestem Krowy !!! 😁 😁 Co do proszku to ja będę używać proszek i płyn Fairy dla niemowląt. Tutaj takie rzeczy są tanie a więc ja pewnie będę używać dopóki Alicja nie zacznie biegać po dworzu i porządnie się brudzić i będę ją przebierać kilka razy dziennie a ciuszki będzie ciężko już doprać. Wtedy zacznę używać normalny. Aga ja też kocham płyn Lenor wszystkie zapachy mi się podobają !! Teraz mam różowy 😁 Ale ostatnio miałam niebieski i żółty 😁

Aga ja piorę co dwa dni albo codziennie 🤪,mały śpi codziennie w nowym pajacu,do tego codzienie to co ma na sobie do prania...mnóstwo tego 😞
Dzidziuś kosztuje ok.10 zł - 1,9 kg 🙂,dlatego tez go kupuję a tak to używam żelu Ariel i nie powiem nieraz tez w tym jego rzeczy wypiorę jak mi się tamten skończy

brudzenie zaczyna się wraz z początkiem podawania obiadków...wszystko od marchewki 😞,jeju ile ciuszków ja mam takich 😞...ale ja małemu po domu zakładam takie z plamami,bo i tak zaraz się pobrudzi 😞

• Mamusia
Apropo marchewki to ja mam dzisiaj z groszkiem na obiadek 😁 Do tego ziemniaki i schabowe hihihihi 😁 😁 Później też zrobię wam Swoje zdjęcie bo mi to się wydaje, że brzuch z dnia na dzień coraz większy bo niestety coraz więcej rozstępów znajduję 😞 😠 Widziałam, że tak będzie 🙃 Ja też używam Ariela do prania ale raz proszku raz żelu zależy co mi pod rękę wpadnie 😁

• Mamusia
Tez myślałam, że będę miała nadrabiania 😜
Ada, a gdzie jest ten proszek Dzidziuś?? 🙂 W jakimś konkretnym sklepie?? Ja na co dzień to tylko żelu do prania używam i płynu Silan - Amethyst 😁 Ciemnofioletowa butelka, zapach jak dla mnie piękny i innego już nie kupuję 😁
Jutro o 7 wyruszamy na grzybki 😁

• Mamusia
cześć 🙂brzuszki ale naskrobałyście stronek 🙂wybrałam się dzisiaj na rynek i do miasta bo chciałam kupić kurtke ale nietety nic nie pasuje a druga sprawa to cena 250 za ciążową to chyba przegięcie i wydaje mi się że miałam skurcze macicy tak co 20 minut ale na szczęście przeszły 🙂

• Mamusia
Hej Aga ! 🙂 Widzę, że dzisiaj wszystkie chcecie kurtki kupować 😁 No tak 250 zł to za dużo tym bardziej, że pochodziłabyś w niej z 2 miesiące 🤨 Ja się zastanawiam czy w ogóle kupię bo u mnie zimy nie ma i chyba kupię sobie polar i bezrękawnik bo płaszcz jak kupię w brzuchu dobry to rękawy będą jak worki tak jak Nina pisała.

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Hej Aga ! 🙂 Widzę, że dzisiaj wszystkie chcecie kurtki kupować 😁 No tak 250 zł to za dużo tym bardziej, że pochodziłabyś w niej z 2 miesiące 🤨 Ja się zastanawiam czy w ogóle kupię bo u mnie zimy nie ma i chyba kupię sobie polar i bezrękawnik bo płaszcz jak kupię w brzuchu dobry to rękawy będą jak worki tak jak Nina pisała.

też myślałam nad polarkiem ale tu zima będzie i co ja zrobie jak śniegiem sypnie to polarek nic tu nie da 😞kumpela znalazła super kurtkę ciążową w lumpie za grosze więc chyba tam będę musiała poszperać 😁

• Mamusia
kafinka napisał(a):
cześć 🙂brzuszki ale naskrobałyście stronek 🙂wybrałam się dzisiaj na rynek i do miasta bo chciałam kupić kurtke ale nietety nic nie pasuje a druga sprawa to cena 250 za ciążową to chyba przegięcie i wydaje mi się że miałam skurcze macicy tak co 20 minut ale na szczęście przeszły 🙂

Aga, w H & M jest taki czarny płaszczyk, kosztuje 179 zł i nie jest najgorszy 🙂 W dziale dla kobiet w ciąży. Kupiłabym go, ale nie był na mnie dopasowany. Rozmiar M był fajny na brzuchu, ale w biuście za obcisły. A rozmiar L był dobry na górze, ale na brzuchu wyglądałam jak bomba rozlazła 😉 Zajdź do tego sklepu, może znajdziesz coś na siebie 😁

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
kafinka napisał(a):

Aga, w H & M jest taki czarny płaszczyk, kosztuje 179 zł i nie jest najgorszy 🙂 W dziale dla kobiet w ciąży. Kupiłabym go, ale nie był na mnie dopasowany. Rozmiar M był fajny na brzuchu, ale w biuście za obcisły. A rozmiar L był dobry na górze, ale na brzuchu wyglądałam jak bomba rozlazła 😉 Zajdź do tego sklepu, może znajdziesz coś na siebie 😁

w tygodniu się tam wybiore i zobacze co mają może coś się znajdzie 🙂