Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
No to rzeczywiście mu się nie pieszy 🙃 🙃 Ale tacy są faceci cóż zrobić boją się odpowiedzialności i tyle 🤪 Mój Mariusz ma brata ciotecznego, który też był z dziewczyną 11 lat i dopiero się pobrali właśnie teraz we wrześniu urodził im się dzidziuś- córeczka Laura 🙂 Nie raz ludzie gadają, że jak ktoś chodzi ze sobą tak długo bez ślubu to lepiej już go w ogóle nie brać bo, że wszystko się rozpadnie po ślubie. Nie wiem czy coś w tym jest ale już słyszałam kilka takich przypadków nawet u mojego Mańka w rodzinie kuzynka była z facetem 12 lat pobrali się i po miesiącu rozwiedli ale teraz znów są razem i mieszkają sobie w Anglii 🙂 No ale każdy związek i człowiek jest inny 🙂

pewnie coś w tym jest! moja znajoma tez była bardzo długo z chłopakiem pobrali się a 3 mc później rozwód zaczoł ją lać a teraz jest z facetem o 15 lat starszym bez slubu mają synka i są szczęśliwi a tamten ma dziewuche która go leje jak kasiory do domu nie przyniesie heheh

• Mamusia
Ha ha ha to dobra jest ta dziewczyna !! 🙃 🤪 Lać faceta hi hi hi 😁 Wiesz nie raz ludziom bardzo zależy na ślubie sama jestem ich zwolenniczką ale nie raz ludzie żyją na tzw. ,, kocią łapę,, i są bardziej szczęśliwi niż z obrączką na palcu bo wtedy człowiek czuje się taki już pewny siebie.

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Ha ha ha to dobra jest ta dziewczyna !! 🙃 🤪 Lać faceta hi hi hi 😁 Wiesz nie raz ludziom bardzo zależy na ślubie sama jestem ich zwolenniczką ale nie raz ludzie żyją na tzw. ,, kocią łapę,, i są bardziej szczęśliwi niż z obrączką na palcu bo wtedy człowiek czuje się taki już pewny siebie.

my właśnie tak żyjemy 🙂ale jak syn mnie pyta dlaczego mam inne nazwisko a on inne to mnie normalnie zatyka

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Niestety dzieci nie raz zadają krępujące pytania i rodziców zatyka 🤪 🙃 A Twój synek już jest duży i będzie zadawać coraz więcej takich krępujących pytań 😉

pewnie tak ale mam cichą nadzieje jak będę chrzcić małą to może za jednym razem i ten cywilny bedzie 🙂

• Mamusia
Siemka zboczuchy 🙂
Ja weszłam tylko na chwilę bo zaraz mąż wraca z pracy 🙂 Mój mąż jest ode mnie młodszy o rok, po 2 latach znajomości się zaręczyliśmy i w tym samym roku co zaręczyny wzięliśmy oryginalnie ślub w listopadzie czego po dziś dzień nie żałuję 🙂 Myślę, że kwestia długości trwania związku , narzeczeństwa nie ma nic wspólnego z długością trwania małżeństwa- bywa po prostu różnie 😜 A czy to jest związek na "kocią łapę" czy małżeństwo- na jedno wychodzi bo trzeba pracować nad sobą i nad partnerem cały czas. Oczywiście wydaje mi się, że zdecydowanie lepiej psychiczni człowiek się czuje jak ma obrączkę na palcu alt czy to najważniejsze? 🙂 Także Aguś, może od razu rzeczywiście z chrzcinami weźmiecie Ślub?? Moja koleżanka tak miała- super pomysł 🙂

GoGr napisał(a):
Witajcie Mamuśki 😉
Wybaczcie, że się wtrącę ale moje dziecko śpi a na październiku i listopadzie cisza;p;p
Jak tam się czujecie?? 😉

Pewnie tak jak Ty kochana,coraz ciężej 😁 🤪...tymbardziej przy małym dziecku 😁...mój właśnie połozył talerz z obiadem na podłodze i wyjada groszek 🤪

GoGr napisał(a):
Witajcie Mamuśki 😉
Wybaczcie, że się wtrącę ale moje dziecko śpi a na październiku i listopadzie cisza;p;p
Jak tam się czujecie?? 😉

a dziękujemy dobrze w miare sie czujemy 😁 a wy na porodówke smigac a nie kolejke blokujecie hahaha 😁

Aduś napisał(a):
GoGr napisał(a):
Witajcie Mamuśki 😉
Jak tam się czujecie?? 😉

Pewnie tak jak Ty kochana,coraz ciężej 😁 🤪...tymbardziej przy małym dziecku 😁...mój właśnie połozył talerz z obiadem na podłodze i wyjada groszek 🤪

E tam ciężej 😉 pod tym względem przechodzę ciążę duuużo lepiej niż z Kubą więc nawet tego nie zauważam 😁 Mój pewnie jeszcze z godzinę pośpi, sprzątać mi się nie chce więc nie mam co ze sobą zrobić 😁 A czas się tak dłuuuży;p;p