Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Wiecie,chrzestna mojego brata była z facetem 10 lat i wzieli dopiero ślub,urodziła się córka a on ją zostawił dla baby z dwójką dzieci 🤪....także widać,ze każde małżeństwo inaczej,zależy od ludzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ola88 napisał(a):
GoGr napisał(a):
Witajcie Mamuśki 😉
Wybaczcie, że się wtrącę ale moje dziecko śpi a na październiku i listopadzie cisza;p;p
Jak tam się czujecie?? 😉

a dziękujemy dobrze w miare sie czujemy 😁 a wy na porodówke smigac a nie kolejke blokujecie hahaha 😁

Ja bardzo chętnie ale mnie jeszcze nie wysyłajcie bo termin mam na listopad;p wprawdzie zaplanowałam poród na 25.10 ale kto to przewidzi 😁

Gosia widzę,że brzuszek tez spory 😁...ha ha jak u mnie 😁
No ja tą ciążę też przechodze o wiele lepiej 🙂,żednych mdłości,bóli głowy itd...tylko od 2 tygodni jest gorzej,bo mi się szyjka skraca i teraz się okazało,ze mały jest mniejszy,za mało waży,tylko 1300 😞,także na kontrole co tydzień chodzę 😞

• Mamusia
GoGr napisał(a):
Ola88 napisał(a):
GoGr napisał(a):
Witajcie Mamuśki 😉
Wybaczcie, że się wtrącę ale moje dziecko śpi a na październiku i listopadzie cisza;p;p
Jak tam się czujecie?? 😉

a dziękujemy dobrze w miare sie czujemy 😁 a wy na porodówke smigac a nie kolejke blokujecie hahaha 😁

Ja bardzo chętnie ale mnie jeszcze nie wysyłajcie bo termin mam na listopad;p wprawdzie zaplanowałam poród na 25.10 ale kto to przewidzi 😁

To już niedługo 🙂 Lada chwila...A ja jeszcze albo tylko trochę ponad 2 miesiące 🙂

No brzuszek spory 😁 ale to dlatego, że głównie brzuch mi rośnie a poza tym mały będzie duży 😁 jak Kuba z resztą;p
A wagą się za bardzo nie przejmuj.. może po prostu synuś będzie drobny a dodatkowo usg mogło zaniżyć wagę bo przecież może się pomylić aż do 0,5 kg...
Ja mam jutro wizytę to zobaczymy co mi powie 😉

• Mamusia
Już wróciłam 😁 😁 Tęskniłyście ?? 😎 Gadałam z siostrą cioteczną na skype 😁 A ja czuję się super !! Przywieźli mi meble ale będę skręcać później bo mąż śpi jeszcze po nocce 🙃 Gosia mi też się nic nie chce 😜 Ale chyba kupię jutro płyn i proszek dla Małej i będę prała już rzeczy bo nie chce w nowe meble wkładać ciuszków jeszcze nie wypranych a tak to będę już mieć porządeczek 😁

boziu a chrzesniak mojego męża się przewrócił na kafelki buźką i wybił sobie 2 przednie zęby.. 😞 jak płakał... szwagierka z nim musi do jechać do dentysty.... muszą mu wstawic zeby zastepcze... coprawda ma korzenie ale tak mocno je uszczerbił... az mnie boli... 😞

Ola88 napisał(a):
boziu a chrzesniak mojego męża się przewrócił na kafelki buźką i wybił sobie 2 przednie zęby.. 😞 jak płakał... szwagierka z nim musi do jechać do dentysty.... muszą mu wstawic zeby zastepcze... coprawda ma korzenie ale tak mocno je uszczerbił... az mnie boli... 😞

ojejku ale sie musiał nacierpieć biedny maluszek 😞

Aduś napisał(a):
Ola88 napisał(a):

ojejku ale sie musiał nacierpieć biedny maluszek 😞

Ada ona ma tyle co twój Oskar... jest z 13 kwietnia tego samego roku... eh jak płakał.... az mi sie chciało...

staram się 🤨...w każdym razie myslę pozytywnie,najwyżej będzie drobny po mnie,wkońcu Oskar tez duży nie jest,ma teraz 80 cm i waży 10 kg,mieści się na siatce centylowej ale waga jest na dolnej granicy...ale najważniejsze,z ejst radosny i ma energię 🙂...az nadmiar 😁

aisak_89 napisał(a):
Aduś jesteś bardzo szczuplutka a tym bardziej na twarzy także rzeczywiście te kilogramy poszły Ci tylko w brzuszek 😉

no no bez przesady z ta szczuplutką 😁...ale jestem niska

Śpiewamy właśnie krasnoludki...normalnie można sikać ze śmiechu co mały wyczynia..a jak mu Sto lat śpiewam to śpiewa i się buja na boki i klaszcze 😁

Aduś napisał(a):
staram się 🤨...w każdym razie myslę pozytywnie,najwyżej będzie drobny po mnie,wkońcu Oskar tez duży nie jest,ma teraz 80 cm i waży 10 kg,mieści się na siatce centylowej ale waga jest na dolnej granicy...ale najważniejsze,z ejst radosny i ma energię 🙂...az nadmiar 😁

Ada a juz mu te ataki szału minęły??

Ola88 napisał(a):
Aduś napisał(a):

Ada a juz mu te ataki szału minęły??

no nie ma tych napadów takich jak przez ten cały jeden tydzień 🙂...teraz nieraz się złości,jak na coś mu nie pozwolę albo musi iść do wózka ale nie jest tak źle.Coraz bardziej widzę,ze rozumie,ze nie wygra....czasem ma gorszy dzień a czasem jest zupełnym aniołkiem 🙂
Nie zapeszam,zeby "diabełek" nie wrócił...choc nieraz potrafi doprowadzić mnie do szału 😮..szczególnie,że w ciąży hormony buzują 😞,ale wtedy liczę do 10 i jest ok 🙂