Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hej dziewczyny jak tam? ja się czuję jak na początku....zaraz się chyba zhaftuje... 😞
wczoraj byłam na kolejnej lekcji szkoły rodzenia, zastanawiam się czy jest sens dalej chodzić bo kurcze jak słucham tej położnej to mam ochote uciekać i na pewno porodówke omijać wielkim łukiem, naprawde zostawie męża i niech sam rodzi ja zaczekam w domu 🤪

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć śpiochy 🤪
Och jak ja sie wyspałam,moja Ola tylko przed snem mnie maltretuje , potem zasypia i grzecznie śpi całą noc 🤪. Chciałabym aby tak pięknie noce przesypiała jak juz wyskoczy ze mnie 🤪
Sylwuniu dziekuję bardzo 😉 O Paulinke postarałam sie wczesnie i to pewnie dlatego 🤪
U mnie znów zapowiada się ciekawa pogoda 🤪

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
🙂 eh ja jak wstane to nie nie moge juzzasnac... imuszewstac... bo bym sie zsikała...

ach te ciepełko między nogami 😁 u mnie przymrozek,dachy białe,samochody też... dobrze że śniegu nie ma bo mam tylko zimowe na obcasie a drugie na koturnie cieńkim a w ciąży wole na płaskim chodzić.

ja ciepłe bambiki sobie kupilam... 🤪

Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Ha ha Ola pampersa zakładaj na noc 😜

Ona używa prześcieradła z podkładem dla niemowląt tylko nie chce wam się przyznać 😁 Ola wybacz ale nie możesz tego dłuuużej ukrywać 😁

Aga wszystko wypaplasz łdna mi przyjaciółka... no ładnie.... zaraz ci palne miedzy uszy.... 😁 😜

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
🙂 eh ja jak wstane to nie nie moge juzzasnac... imuszewstac... bo bym sie zsikała...

ach te ciepełko między nogami 😁 u mnie przymrozek,dachy białe,samochody też... dobrze że śniegu nie ma bo mam tylko zimowe na obcasie a drugie na koturnie cieńkim a w ciąży wole na płaskim chodzić.

Aga toż to od obcasów sie żylaki robia 😮 Na płaskim chodz.

naylaaa napisał(a):
Ja tylko jedną taką noc miałam, ogólnie to dobrze śpię, tylko na siku wstaję. Ale zaczęłam myśleć czego jeszcze nie mam dla dziecka i że nie mam kasy, żeby to kupić i zaczęło mnie to przerażać i z nerwów zasnąć nie mogłam.

jeszcze masz troche czasu zdazysz kochana....

naylaaa napisał(a):
Olu, taka jest właśnie przyjaźń pomiędzy babami 😜 Ej... zauważyłyście, że Ola już dawno nie miała problemu, że jej cieknie po nodze?? hahahahaah 🙃 🙃

hahaha furagin mi pomógł... haha a czasem sie nie przyznam... 😜

• Mamusia
Ale właśnie o to chodzi, że nawet nie mam od kogo pożyczyć, a mój wypłatę dopiero będzie miał w grudniu lub w styczniu, jak zacznie pracę. Potem dostanę kasę z becikowego i z ubezpieczenia... Kurde, przydałaby się kasa teraz, a nie potem. Może coś się wymyśli 🤨 🤨
Wiecie, że ja 4 lata chodziłam tylko w wysokich szpilkach?? Dzień w dzień! Nie miałam nawet ani jednej pary adidasów!! A teraz szpilki się kurzą i śmigam tylko w balerinach, adidasach i wszystko mam na płaskim 😁 Jaka wygoda 😁