Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej Kochane !! 🙂
Ja wstałam przed 10 mąż razem ze mną i wyszedł z pieskiem 🙂 Ja zabieram się za śniadanko 🙂 Mąż zażyczył sobie jajka w majonezie a i ja chętnie zjem 😁 Ja czuję się dobrze, noc też miałam dobrą, tylko teraz coś mnie żołądek boli ale to pewnie dlatego, że zjadłam na kolację kurczaka w pikantnej panierce hihi Dzisiaj będzie cisza, ale ostatnio i tak jest tu cichutko 🙂

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Martuska_D napisał(a):
Hejka 🙂 My właśnie jemy rosołek więc zaraz drugie i na cmentarze także zajrzę później 🙂 Cieszę się Kasiu, że u Ciebie wszystko ok 😉

Dziękuję Martusia 😘 😘 Ja też się cieszę 😉 Wczoraj to myślałam, że oszaleje już na niczym nie mogłam się skupić !! 🤨 Ale byłam bardzo zadowolona z opieki w szpitalu, aż byłam w szoku !! Boję się tylko, że jak pójdę do położnej to będę mieć skierowanie na glukozę i niestety tak jak Wy będę musiała wypić to świństwo !!! 🤔 😮 Bleeee......

aisak_89 napisał(a):
Kurcze mam nadzieje, że tak dobra jak Milka 😁 😁 😁

nie no aż tak nie ale weś ze sobą cytrynę to lepsze bedzie... ja tam wypiłam bez niczego... i dałam radę 🙂 🤪 mała mi fitnes urzadza i czuje głowe ze jest już w duł jak powinna być i o szyjkę mi obija jak niewiem co 😁 😁 aż boli... mały dzik 😁

aisak_89 napisał(a):
Mój mąż dzisiaj nazwał swoją córcię Bandytka 😁 😁 Ha ha ha A ja Ją nazywam Mała terrorystka 😁 [/quote

Kasiu te Ale to są terrorystki 😁 hahaha ciekawe jakie beda jak sie urodzą 😁

• Mamusia
Jaka cisza 😲. Moja Paulina ma imieniny 26.06 w dzień matki 🙂 a Ola będzie miała 18.05.
Jestem już po obiadu, i chyba na cmentarz jednak się przejdziemy 😆
Ja nie mam opuchniętych nóg ani rąk.
Kasia ja też glukozę piłam z cytryną, i nie była taka zła, da się ja wypić 😉 A milki w smaku to ona niestety nie przypomina 😞

• Mamusia
Wróciłam 🙂 Byłam z mężem i znajomymi na zakupach w polskiej hurtowni i właśnie zjadłam sękacza mniam mniam 😁 😁 U mnie dzisiaj bardzo ładna pogoda, aż się w domu nie chce siedzieć, ale tak mnie żebra i plecy bolą, że nie była bym w stanie długo łazić. Ja też nie wiem kiedy moje dziecko ma imieniny 🙃 Co ze mnie za matka 😮 🙃 😜 Muszę sprawdzić 😁 Jak teraz będę szła na wizytę do położnej to nic nie będę jadła słodkiego tylko jakaś kanapkę i herbatka bez cukru 🙂 Kupiłam Alicji w hurtowni herbatkę z Hipp-a z mieszanki ziół polski jest w nim anyż, koper włoski, rumianek, melisa i jeszcze jakieś zioła. A sobie kupiłam z Herbapolu rumianek, melisę i koperek włoski 🙂 Niech sobie teraz czekają 😉

• Mamusia
Hej brzuszki 🙂 ja też tylko wpadłam na momencik i uciekam leniuchwać do łóżeczka 🙂 Aga wysłałam Ci wiadomosc na gg na ten drugi numer.
Jutro rano mnie może nie być na formu bo z Pawłem na zakupy się wybieram i nie wiem o której wrócę 😆
Miłego wieczorku do jutra 😘

• Mamusia
Ja też tylko na chwilę, poza tym i tak widzę że pustki ... U mnie tzn u rodziców bo tu obecnie zamieszkuję znów impressska - ja wypiłam piwko bezalkoholowe i zaraz kładę się spać bo jakaś zmęczona jestem 🙂 Jak wyjechaliśmy na cmentarze przed 13 to byliśmy koło 19 dopiero także masakra. Poszperam trochę na necie i zaraz spadam do łóżeczka 🙂

• Mamusia
Ale miałam stron do nadrobienia aż PÓŁ !!!! 🤪 🤪 😁
Ja właśnie czekam na kolacje bo mi się pizza robi 🙂 Mąż wyszedł z Tuńkiem a ja zrobiłam mu jedzonko do pracy bo jutro już do pracy idzie 🙂 Czas tak szybko leci dzień za dniem nawet nie wiadomo kiedy 🤪 🙃 Aguś to dobrze jak już się spakowałaś. Ja też już bym mogła bo mam wszystko ale jeszcze trochę. Powiedziałam sobie, że łóżeczko ubiorę i spakuję torbę tak po 20 🙂 A później przygotowania do Świąt 😉

• Mamusia
Pizza !! Mniam mniam 😆 Smacznego życzę 😉 Ja w tygodniu spakuję torbę do szpitala, jutro składamy komodę więc zacznę wszystko prać bo nie wiem czy uda się nam znaleźć mieszkanie więc w razie czego trzeba być przygotowanym tu u rodziców 🙂 A Ty jak się Kasiu czujesz??? 🙂