Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
kafinka napisał(a):
A moja mi gmera na samym dole i to chyba powoduje skurcze u mnie 🙃

Puk puk robi 😁 ja znów szukałam diety grudniowej mamy ale znalazłam 😁 i całe szczęście bo już myślałam co ja będe jeść w święta 😁

No i właśnie z powodu świąt mam dylemat, z jednej strony chciałaby urodzić przed świętami, żeby już dzidzia była z nami, a z drugiej w święta mogłabym jeszcze powcinać trochę pychoci i przy dać dzidzi więcej ciałka 😉

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
przyszlam powiedziec Dobranoc PIPY hahaha 😜

Wal się Pizdo 😁 miałąś rodzić a nie 😁

mala mi gmera cs ale na tym koniec 🙃

Mąż miał ci pogmerać 😁 Dobra ja też lece do łóżka bo mi dupa czasem utknie na fotelu 😁

Musiałabyś mieć fotel bardzo małych rozmiarów żeby ci w nim utknęła, takiej chudzinie 😉

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Ja nie śpię, gdyż nie mogę sobie miejsca z bólu znaleźć 😞 Chyba nie zasnę dziś. Prędzej niż na porodówkę pojadę do wariatkowa 🤪 🤪 Rozniosę zaraz mieszkanie, rozerwę męża i psa 🤪 🤪 Jestem nieobliczalna 😮 😮

Nina,a co się dzieje????

Cześć śpiochy 😁

Za mną ciężka noc..mały obudził się ok.23 i wymiotował,jeju ale się wystraszyłam,dałam mu przeciwbólowy i godzinę bujałam na rękach,był tak wystraszony,że nie mógł usnąć biedny 😞,jak juz usnął w moim łóżku to przy nim siedziałam,potem jakos zasnęłam,wiercił sie potem,spał nawet w nogach,w poprzek...nie wiem dlaczego wymiotował 😞

• Mamusia
cześć grubaski 🙂 ja tylko na chwile teraz wpadłam bede nadrabiala w wolnej chwili wczorajsze zaleglości, ale zaraz jade do babci na kawe, dziś pewnie bede troche uciekała z domu bo Paweł będzie kuł dzire w ścianie na nasze drzwi zewnetrzne wiec bedzie i glośno i zimno pewnie ale juz niedlugo wejde sobie swoimi schodami 😁

• Mamusia
a ja się ciesze że na forum się pisze a nie mówi bo głos mi odebrało...mąż unika mnie i mówi ze wszystko ok :/ chciałam się dzisiaj wygrzać i nogi wymoczyć a tu mam czekać na szambelana bo oczywiście codziennie pełno ludzi to nie można zamówić tylko wtedy jak ja jestem sama i to do tego chora 😠

[URL=http://img202.imageshack.us/i/dsci0055dh.jpg/][IMG]http://img202.imageshack.us/img202/2039/dsci0055dh.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
Foka z piłką 😁 hahaha 🤪 😁 😎

naylaaa napisał(a):
Jaaaa.... widziałyście nowy awatar Cycoliny?? 😮 😮
Ada, to Twój czas 🙂 Ja Ci mówię. Albo to z nerwów o Oskarka 😘 😘

nie wiem,ale źle się czuję...ażmi się w głowie kręci i obraz rozmazuje 😞...może to przez niewyspanie i nerwy 😞