Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Mini23 napisał(a):
nIE NADRABIAM NARAZIE,PRZESPAŁAM SIĘ KRĘGOSŁUP GORZEJ BOLI,I ZACZYNA BRZUCH,I CIŚNIE MNIE DO KIBELKA

to spadaj do szpitala pałko
😁
Ninka pewnie kroplówke mi da na wywołanie... 😞

naylaaa napisał(a):
W niedzielę Ci da pewnie coś na wywołanie porodu 😉 A jak myślisz, co on miał na myśli oferując swoją pomoc?? 😮 😮 hahahhaa 🤪 🤪 Korniszona Ci wsadzi 😉

Ja się nie czuję za ciekawie 😞 Przepona mnie ściska, kręci mi się w głowie i duszno mi. Każdy dzień to męczarnia ostatnio ech...

A Aga nam rodzi, a tu nikogo nie ma. 🤪 🤪 🤪 Ja nie chcę sama odbierać jej porodu 🤪 🤪 Wzywam posiłki 🤪 🤪 🙃 🙃 Attention!! 🙃 Mayday 🙃 Cokolwiek!! 🤪

jak by była w tym samym szpitalu co ja to bym jej cisnienie podniosła i by juz rodziła 😁

• Mamusia
Wiedziałam, że jak dzisiaj wejdę na forum to jakaś akcja się zacznie 😜 Oluś- trzymam kciuki żeby czas szybko zleciał i wszystko było dobrze 😉 Co do numeru tel. to Aduś ja też mam z Orange i darmowe smsmy- 501185761. Kropek- zapisałam sobie Twój numer 🙂 Mam chyba jeszcze dwóch dziewczyn z forum bo kiedyś ktoś podawał do publicznej wiadomości ha ha 😁

• Mamusia
Hej Grube !!!
Gosiu dzia za sms-a 😘 😘 😘
Olu trzymaj się tam i urodź nam zdrową Alusię !! 😘 😘
O mnie gUpie się nie martwcie ja nie mam zamiaru rodzić 😜 Bynajmniej przed 3 nie mogę bo mam za dużo spraw do zrobienia jeszcze 🙃 Także żadnej nie wyprzedzę 🙂 Ja wcześnie chodzę spać bo mam straszne bóle pleców niestety i muszę włazić do łóżka ale późno zasypiam bo w łóżku tez mnie wszystko boli i miejsca sobie nie mogę znaleźć 🙃 Dzisiaj w nocy znów miałam silne skurcze, ale czytałam, że to może być spowodowane ,, wstawianiem się ,, dziecka dokładniej główką w kanał rodny 🙂 No w końcu zaczyna się coś tu dziać 😁 😁

• Mamusia
gUpia ja nie wywołuje porodu 😜 Ja tylko jadłam kanapki i teraz będę piła kawę 😜 A co Wy Mośki chcecie od mojego awataru ?? 🙃 😎 A zaraz wstawię Wam zdjęcie jak koszyczek mojej Alusi wygląda bo ubrałam 😁 Tylko robiłam zdjęcia przy świetle a nie w dzień i chyba będę musiała w dzień jeszcze zrobić bo wtedy kolory widać 🙂

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
[URL=http://img222.imageshack.us/i/36tci1dzie3.jpg/][IMG]http://img222.imageshack.us/img222/3298/36tci1dzie3.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Tylko muszę jeszcze jechać od znajomej podstawę pożyczyć po koszyczek 😎

śliczny koszyczek! Ja nie rodzę również 🙂 ja też mam jeszcze dużo do zrobienia i mi się nie spieszy 😉 Ninka mnie zachęciła do nalesnikow, wiec zrobilam i wlasnie zjadlam - z maki pelnoziarnistej, zeby troche zdrowiej bylo, hehe

• Mamusia
Kropeczek napisał(a):
Jestem już po zakupach i spacerku 🙂 ciuszki poprasowane i chwila odpoczynku a o 17 biorę się za robienie obiadku dla siostry 🙂
Mnie nic nie boli nic mi nie twardnieje więc teraz czekamy na Adę i Agę 😁

Aguś ja obstawiam, że Ty będziesz w drugiej turze czyli urodzi Ola, aga i Aduś a dopiero Ty, Nina i Aga Kafinka 😁 A później reszta 😁

• Mamusia
Nas teraz tak dużo, że ciężko to ogarnąć 😉 Jeszcze Gosia może iść w drugiej turze 😜
Ja już dostaję paranoi, raz mi się wydaje, że mam objawy wszystkie do porodu, a zaraz że pewnie jeszcze się trochę pomęczę 😜

Aga nie ma małej pipki, tylko miednicę ma wąską hahah 😁 pipkę ma mocno rozjechaną 😜 wszyscy wiedzą, że nie jest cnotliwa 😜

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Mrowka1990 napisał(a):
Pytanie do Agi Mini mam, czemu jak twoja będzie mieć więcej niż 3500g to będziesz mieć cc, bo ja nie w temacie jestem.

Bo Aga ma pipkę i miednicę małą jak Mrówka 😜 😜 😜 🙃 🙃 I może Maja nie przejść jak będzie duża.

A wam dużo się miednica rozeszła? Ja to w biodrach mam już 92 cm i zastanawiam się jak się miednicę mierzy? bo lekarz to mi nic nie mierzył, 😞 tylko ciśnienie

• Mamusia
Próbuję zrobić moją listę w jakich turach urodzimy, ale coś mi nie wychodzi 🤨 🤨 🤨

Iwona, nie wiem czy mi się miednica rozeszła 😮 😉 A bioder dawno nie mierzyłam. Jak byłam w szpitalu to pierwszy raz mi mierzyli miednicę takim fajnym przyrządem hihi 🙂 Lekarz nigdy tego nie robił. A ile mam cm to mi już nie powiedzieli.

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
A ja nie wiem też jaką mam miednicę 🤨 W biodrach wąska nie jestem to pewnie i miednica jest odpowiednich rozmiarów ale wiem, że się rozszerza bo boli w łóżku 🤔

Mnie też czasem boli, spać się wtedy nie da 😞 We wtorek mam lekarza to się popytam trochę. A w czwartek za tydzień czeka mnie jazda prawie 400km do rodziców męża na letnich oponach, mam nadzieję że śnieg nie spadnie a ja to wytrzymam, bo w samochodzie mnie brzych zawsze boli jak siedzę i plecy 😞 potem jeszcze 250km w sobotę do moich i w poniedziałek znów ok 400 tu, jak nie urodzę w drodze albo po powrocie to będzie dobrze 🙂

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Próbuję zrobić moją listę w jakich turach urodzimy, ale coś mi nie wychodzi 🤨 🤨 🤨

Iwona, nie wiem czy mi się miednica rozeszła 😮 😉 A bioder dawno nie mierzyłam. Jak byłam w szpitalu to pierwszy raz mi mierzyli miednicę takim fajnym przyrządem hihi 🙂 Lekarz nigdy tego nie robił. A ile mam cm to mi już nie powiedzieli.

Mnie to pewnie na końcu listy zapisujesz i tak raczej będzie, bo albo ja prawie żadnych objawów nie mam albo ja się na nich poznać nie mogę 😞