Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Pisała, że straciła dużo krwi i ma anemię. I że jest wykończona, bo nie może odespać dwóch nieprzespanych nocy. Rana ją boli, ale nie ma porównania do cc. Malutki jest grzeczny 🙂 Je, śpi, ale złości się trochę bo musi się namęczyć podczas karmienia. Pytała co u nas 🙂 A u nas lipa, bo żadna nie rodzi 😉

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Pisała, że straciła dużo krwi i ma anemię. I że jest wykończona, bo nie może odespać dwóch nieprzespanych nocy. Rana ją boli, ale nie ma porównania do cc. Malutki jest grzeczny 🙂 Je, śpi, ale złości się trochę bo musi się namęczyć podczas karmienia. Pytała co u nas 🙂 A u nas lipa, bo żadna nie rodzi 😉

Ale ma dobrze już ma za sobą wszystko teraz tylko dochodzić do siebie i wracać do sił jej pozostało 🙂

• Mamusia
naylaaa napisał(a):

oj tam Mini się szykuje już na porodówke, Ola lada chwila się rozpakuje, zaraz lawina ruszy i już nie będzie komu pisac na forum 😞

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Jakie wszystkie ciekawskie 🙂 hihi nagle mnie wszystkie lubią 😁 A tak w ogóle to zapomniałam dodać, że czop mi wypadł i jadę na porodówkę 🤪 🤪 🤪 Ale to taki szczegół. 🤪 😮

Jaja se robisz 🤪 W drugiej turze jesteś przecież...co Ty Olkę chcesz wyprzedzić 😁

• Mamusia
Martuska_D napisał(a):
Dobrze, że Ada już po wszystkim a o bólu szybko zapomni mając szkraba małego już przy sobie 😉 I dobrze, że miała sn a nie cc. Agatka- moja mała też chce wyjść bokiem albo molestuje znów żebra, że muszę się co chwila prostować 😜

widzisz nasze dzieciaczki się zgadały 🙂 zobaczysz że my razem na porodówke wybijemy 🤪

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Agata, Ty sama ze sobą na forum zostaniesz w swoim świecie hahah 😁
Nie no żartuję, nic mi nie wypadło jeszcze 😉 Nie będę sobie żartów robić, bo nie chcę Was męczyć, a mogłabym dalej brnąć 😉 Ale mam skurcz na skurczu i chodzić nie mogę, ale humor mam świetny 😁

no lepiej samej zostać na forum niż by mnie mieli tak jak Ciebie zamknąć samą w pokoju bez klamek w drzwiach 🤪
a po Twoim zachowaniu wnioskuje że tu w każdej chwili może wkroczyć pan z kaftanem 🤪 a tak poza tym to podobno niektóre dziewczyny dzien przed porodem zajebiście się czują 🤪

• Mamusia
Szczerze, to mi się nie chce 😉 Musiałabym po telefon męża iść, a mam baaaardzo ciężką dupę. Jak już przystroję, to Wam wyślę fotkę. Nie mogliśmy go do auta włożyć 🤪 🤪 Bo upchnęliśmy na tylne siedzenie i drzwi nie mogliśmy zamknąć hahaha 🤪 🤪 🙃 🙃 Dwa debile zapomniały, że wystarczy złożyć tylne fotele i włożyć przez bagażnik 🙃 🙃

• Mamusia
aga_ta napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Agata, Ty sama ze sobą na forum zostaniesz w swoim świecie hahah 😁
Nie no żartuję, nic mi nie wypadło jeszcze 😉 Nie będę sobie żartów robić, bo nie chcę Was męczyć, a mogłabym dalej brnąć 😉 Ale mam skurcz na skurczu i chodzić nie mogę, ale humor mam świetny 😁

no lepiej samej zostać na forum niż by mnie mieli tak jak Ciebie zamknąć samą w pokoju bez klamek w drzwiach 🤪
a po Twoim zachowaniu wnioskuje że tu w każdej chwili może wkroczyć pan z kaftanem 🤪 a tak poza tym to podobno niektóre dziewczyny dzien przed porodem zajebiście się czują 🤪

Mały mi daje wycisk, bo tak się wierci, że czuję jakby przestawiał mi narządy i wszystko mnie boli od skurczów. Ale humor i ogólne samopoczucie zajebiste. A to się okaże jutro, czy to był ten objaw hahaha 🤪 🤪 Agata, moja izolatka jest dla mnie jak pałac 🤪 😮 Bardzo nie lubię jej opuszczać 😞

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Szczerze, to mi się nie chce 😉 Musiałabym po telefon męża iść, a mam baaaardzo ciężką dupę. Jak już przystroję, to Wam wyślę fotkę. Nie mogliśmy go do auta włożyć 🤪 🤪 Bo upchnęliśmy na tylne siedzenie i drzwi nie mogliśmy zamknąć hahaha 🤪 🤪 🙃 🙃 Dwa debile zapomniały, że wystarczy złożyć tylne fotele i włożyć przez bagażnik 🙃 🙃

Chociaz raz mówisz o sobie po imieniu 😁

Chcesz wojny z Orką??

DOBRANOC Agato 😘

• Mamusia
aga_ta napisał(a):
dobra laski ja ide spać, bo mnie kaszel dusi, mała czkawke ma a ja mam dosc dzisiejszego dnia
dobranoc

Dobranoc Agatka 😉 Ja zmykam pod prysznic więc nie wiem czy jeszcze zajrzę. Po Mam Talent jakieś filmy lecą więc pewnie w łóżku poleniuchuję i się wyłożę bo na całym wyrku bo mąż w pracy 😁 Jak jutro zajrzę- któraś ma być na porodówce, nie żartuje ha ha! 😁 Spokojnej nocy krowy i mućki 🤪 😜 🙂

• Mamusia
To dlaczego szurasz?? 😎 😎 Czy ja wszystkich do pionu muszę ustawiać?? Nie ma Olki, którą zawsze musiałam ustawić, żeby chodziła jak zegarek, a teraz mam się Tobą zająć??
Spadam gUpki na razie 😉

Marta, masz rację, jak któraś jutro nie będzie na porodówce, to robimy protest i nie jemy mandarynek 😜

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
To dlaczego szurasz?? 😎 😎 Czy ja wszystkich do pionu muszę ustawiać?? Nie ma Olki, którą zawsze musiałam ustawić, żeby chodziła jak zegarek, a teraz mam się Tobą zająć??
Spadam gUpki na razie 😉

Marta, masz rację, jak któraś jutro nie będzie na porodówce, to robimy protest i nie jemy mandarynek 😜

Ani soku grejpfrutowego pić nie będziemy 😁 Strajk 🤪

• Mamusia
Nie obejrzałam dzisiaj porodówki, bo wszystkie sale były zajęte położna mówiła, że wysyp straszny. Babka bardzo fajna i co najważniejsze mogę dzwonić o każdej porze dnia i nocy i będzie przy mnie cały czas. Rozmawiałam z nią na izolacyjnym i wiecie, co normalnie nóż mi się otworzył jak powiedziała, że leży u nich dziewczyna w zaawansowanej ciąży i ma 2 promile alkoholu we krwi 😠 przywieźli ją z jakiejś libacji alkoholowej piła podobno alkohol nieznanego pochodzenia
głupia suka ....