Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
już nie moge 😠 kaszel dusi a zgaga męczy jeszcze gorzej, wyciągnijcie Zośke ze mnie, chce sie wychorować a z nią sie nie uda, bede płakać 🤪

Agatka nic ci nie przechodzi??????????????????????? Cały czas tak zle się czujesz ????????????

nom, dostaje ataków kaszlu, i aż dusi, powietrza złapać nie moge, a jak puści to czuje jak pali nieziemsko zgaga,a Zośka na żebrach siedzi i jak kaszle to dodatkowe obciążenie

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
A ja się zaraz porzygam !!!!!!!!!! Tak mi nie dobrze, że boję się Mariuszowi jedzenie uszykować bo czuję, że od zapachu ryby chafta puszczę 🤨 🤨

jak tak dzisij zareagowałam na zapach balsamu jodłowo cytrynowego od aromaterapi co go kiedyś bardzo lubiłam

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Tak jest zawsze gdy sam wychodzi z kumplami, następnego dnia zawsze mówi "czemu mi pozwoliłaś iść????"

No a mój 11 grudnia idzie na urodziny szefa... 😁 w zeszłym roku nie wiedział gdzie ma włącznik do światła w domu 😁 w tym mówi że tak nie wróci i oby...

Ha ha ha ha ha chyba każdy facet tak ma 🤪 A tak w ogóle to ja mam ogromną ochotę aby wyjść z domu gdzieś z koleżankami 😞 Już dosyc mam siedzenia w domu - jak tylko się wylecze po porodzie to jak wyjdę z domu to po tygodniu wrócę 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 Odbiję sobie te 8 miesięcy ha ha ha ha

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
A ja się zaraz porzygam !!!!!!!!!! Tak mi nie dobrze, że boję się Mariuszowi jedzenie uszykować bo czuję, że od zapachu ryby chafta puszczę 🤨 🤨

Kasia a może Ty w ciąży jesteś ?????????????. Słyszałam że takie są objawy ciązy ha ha ha ha ha ha
to nie rób mu kolacji , niech sam przygotuje sobie rybkę 😉

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Tak jest zawsze gdy sam wychodzi z kumplami, następnego dnia zawsze mówi "czemu mi pozwoliłaś iść????"

No a mój 11 grudnia idzie na urodziny szefa... 😁 w zeszłym roku nie wiedział gdzie ma włącznik do światła w domu 😁 w tym mówi że tak nie wróci i oby...

Ha ha ha ha ha chyba każdy facet tak ma 🤪 A tak w ogóle to ja mam ogromną ochotę aby wyjść z domu gdzieś z koleżankami 😞 Już dosyc mam siedzenia w domu - jak tylko się wylecze po porodzie to jak wyjdę z domu to po tygodniu wrócę 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 Odbiję sobie te 8 miesięcy ha ha ha ha

Ja już zapowiedziałam że jak urodze Maje to na swięta ide do fryzjerki i na zakupy małej dam cyca,i uciekne 😁

Ha ha ha ha ha trzeba będzie odreagować po tak długim czasie dbania o siebie i uważania 😉 Ja się wreszcie napiję alkocholu 😜, jakiegoś pysznego pięknego drinka ACHHH

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Niech się cieszy, że wpadłam tylko na chwilę, bo by miała w pierd** i dostałaby w te obwisłe cycki 🤪 🤪 🙃 🙃 Ale jak wrócę, to dostanie ze zdwojoną siłą 🤪 🤪 🙃 🙃
Na razie uciekam Wariatki 😘[/quote

Pa pa pa Ninka 😉 😉

• Mamusia
aga_ta napisał(a):
dziewczyny u nas ostra zima, przymierzam buty zimowe i mi noga nie wchodzi ;(

Ha ha ha ha ha masz nogi spuchnięte ,u mnie też zima na całego 🤪 , jest biało juz a śnieg cały czas sypie 🤪, Moje kozaczki wchodzą na nogi ale strasznie ciasno mam 😞 😠 😠 😠

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
aga_ta napisał(a):

Ha ha ha ha ha masz nogi spuchnięte ,u mnie też zima na całego 🤪 , jest biało juz a śnieg cały czas sypie 🤪, Moje kozaczki wchodzą na nogi ale strasznie ciasno mam 😞 😠 😠 😠

kurka wodna i co teraz?? nie bede kupować butów na 2 tygodnie:/

• Mamusia
aga_ta napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
aga_ta napisał(a):

kurka wodna i co teraz?? nie bede kupować butów na 2 tygodnie:/

Jakies adidaski zakładaj bo szkoda kasy aby kupić buty na 2 czy 3 tygodnie . Pózniej w swoje sie wciśniesz 😉

• Mamusia
Mrowka1990 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
Mrowka1990 napisał(a):
Jestem. Nie wiem co mnie napadło ale poprzenosiłam moje rzeczy i męża i zrobiłam miejsce dla dziecka w trzech szafkach i dwóch szufladach, zaplanowałam przemeblowanie na rysunku, nawet miałam je robić ale mąż by mnie zabił. I tak ciężkie pudła nosiłam i teraz to odczuwam. Naszykowałam rzeczy które muszę uprać w dziecięcym proszku, ręczniki dla dzidzi i dla mnie do szpitala. Chyba mi się jakiś syndrom wicia gniazda załączył 😉 Jak to robiłam to jakoś nie czułam nic a teraz brzuch, plecy i zmęczenie daje się we znaki, jakaś głupia jestem, włażę na krzesła wszystko przekładam, sama jestem w szoku co ja tak tworzę; 😮

no to znaczy że już blisko 🙂 poddaj się instynktowi 🙂 u mnie remont/ocieplenie sypialni i kurcze na mnie źle to działa 🤪

Ale to mi się tak nagle udzieliło, nawet nie wiedziałam że mam tyle siły żeby tak latać, nosić itp. 🙂 Ciągle czuję że jeszcze muszę coś zrobić, straszmie mnie kusi żeby pokój przemeblować, ale może lepiej zostawię to przesuwanie mebli 🙂

Ja mam to samo, ciągle mam wrażenie, że muszę już wszystko przygotować, w końcu spakowałam torbę 🙂, jeszcze tylko 2 rzeczy dorzucić. Jakoś spokojniejsza jestem, chociaż na razie ją schowałam do szafy 😉 😜. Poza tym sprzątam po kolei wszystko, szuflady, szafki itp. A potem brzuch mnie ciągnie...dobranoc Brzuszki!

• Mamusia
aga2010 napisał(a):
Mrowka1990 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
Mrowka1990 napisał(a):
Jestem. Nie wiem co mnie napadło ale poprzenosiłam moje rzeczy i męża i zrobiłam miejsce dla dziecka w trzech szafkach i dwóch szufladach, zaplanowałam przemeblowanie na rysunku, nawet miałam je robić ale mąż by mnie zabił. I tak ciężkie pudła nosiłam i teraz to odczuwam. Naszykowałam rzeczy które muszę uprać w dziecięcym proszku, ręczniki dla dzidzi i dla mnie do szpitala. Chyba mi się jakiś syndrom wicia gniazda załączył 😉 Jak to robiłam to jakoś nie czułam nic a teraz brzuch, plecy i zmęczenie daje się we znaki, jakaś głupia jestem, włażę na krzesła wszystko przekładam, sama jestem w szoku co ja tak tworzę; 😮

no to znaczy że już blisko 🙂 poddaj się instynktowi 🙂 u mnie remont/ocieplenie sypialni i kurcze na mnie źle to działa 🤪

Ale to mi się tak nagle udzieliło, nawet nie wiedziałam że mam tyle siły żeby tak latać, nosić itp. 🙂 Ciągle czuję że jeszcze muszę coś zrobić, straszmie mnie kusi żeby pokój przemeblować, ale może lepiej zostawię to przesuwanie mebli 🙂

Ja mam to samo, ciągle mam wrażenie, że muszę już wszystko przygotować, w końcu spakowałam torbę 🙂, jeszcze tylko 2 rzeczy dorzucić. Jakoś spokojniejsza jestem, chociaż na razie ją schowałam do szafy 😉 😜. Poza tym sprzątam po kolei wszystko, szuflady, szafki itp. A potem brzuch mnie ciągnie...dobranoc Brzuszki!

Tylko nie przesadzaj z tym sprzataniem 😉 Dobranoc.