Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Foooooooooookaaaaaaaa 🙂 Wróciłaś 🙂 🙂 😘 😘

No wróciła teściówka Twojego syna 😁 poród w tvn nadal aktualny 😁

teraz mam surcze i twardnienie qale to tyle

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Poprasowałam i przygotowałam mu ciuchy na dziś do szpitala 😁
Stwierdził że po południu mnie puknie to szybciej się rusze 😁 bądź co bądź jestem już gotowa...

a wlasnie - wezcie mi powiedzcie, bo na ulotce ze szpitala jest napisane, ze osoba towarz. ma miec jasne ciuchy, rozumiem, ze czyste, ale po co jasne?? 😮

• Mamusia
aga_ta napisał(a):
kafinka napisał(a):
Hej brzucholki miałam wczoraj ciężki dzień wymiotowałam jak kot myślałam, że pojadę na porodówkę zaczęło mnie tak strasznie wszystko boleć, że szok brzuch krocze plecy normalnie masakra 🤢

może szyjka się skraca? podobno niektóre dziewczyny wymiotują od tego

Krocze bolało mnie tak bardzo, że płakałam z bólu, więc może coś w tym jest okaże się w najbliższym czasie 😮

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
SylwiaC napisał(a):
no właśnie dlatego sie zastanawiam czemu sie Kaska nie odzywa i chyba jej maz miał nawet wolne wziac na dzis nie?

No właśnie...albo Pigi stopniuje napięcie 😁 ona też coś pisała o zakupach itp 🙂

Pigi lubi na zakupy śmigać 🙂 Wiecie jak ona dużo je hahaha 😁 Musi zrobić zapasy w sowim chlewiku 😁 Ja lecę na obiad do rodziców 🙂 Jak dobrze, bo mi się dzisiaj by nie chciało robić 🙂

• Mamusia
Hej Zwierzęta gospodarstwa domowego 😁
Ale dzisiaj się nalatałam od samego rana. Lekarz bo żelazo mi się skończyło a później zakupy w centrum 😁 Kupiłam sobie dresy na wyjście ze szpitala a więc dopakowała je i bluzę do reklamówki którą mąż zabierze z domu wraz z fotelikiem jak już urodzę 🙂 Kupiłam kilka Świątecznych rzeczy oh jak ja kocham kupować takie głupotki 😁 Widzę, że jak mnie tu nie ma to temat za bardzo poważne Wam do głowy przychodzą nawet Krowa już zaczęła poważnie gadać a to jednak do niej nie pasuje 😁 Nina niestety zostałaś Kura i tyle !! 😜 😜

• Mamusia
[URL=http://img3.imageshack.us/i/kuraw.jpg/][IMG]http://img3.imageshack.us/img3/1723/kuraw.jpg[/IMG][/URL]

A to oczywiście foto dla Niny albo raczej z Niną 🤪 🤪 🤪 😁 😁
A tak w ogóle to zajadam teraz pyszne pączki z polewą czekoladową i w środku mają karmel mniam mniam 😁 😁

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
marinka napisał(a):
dziewczyny trzymam za was kciuki!!!

Dzięki 🙂

My już nie pamiętamy jak to jest być w 17 tygodniu hihi 😁 To było wieki temu 🙂

o ja pamiętam dobrze 17 tydzien, ciągłe żyganie, upały i żyganie, torecan i kroplówki, brak powietrza, duszno, a i strach że powinno się już ruszać a jeszcze nie czuje tych ruchów, ja chyba każdy tydzień zapmiętam do końca życia
a tak wogóle dopiero wstałam bo się drzemnęłam, dalej kaszel męczy, chrapie jak lokomotywa i głos się rwie, pasowałoby mi jutro na szkołe rodzenia ale mnie baba zatłucze jak pójde w takim stanie, poza tym umówiona jestem jutro na fryzjera i miałam badania zrobić i teraz nie wiem co robić 😞

• Mamusia
aga2010 napisał(a):
U nas to samo, pada i pada...cale miasto w korkach; w mniejszych miastach to moze chociaz korkow nie ma, a u nas 😞 smieje sie, ze w taka pogode chyba szybciej do szpitala na piechote albo nie na sankach niz autem 😉

hehe mnie dzisiaj teściowie pocieszali, bo sąsiad pracuje na cpnie i już dwa porody w razie czego odebrał więc mam się nie martwić 🤪