Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ja to bym chciała szybciej urodzić bo mój maluch już dwa tygodnie temu miał 3100 więc gdybym do Świąt miała czekać... 😮 a ja nie chce rodzić takiego dużego 🤢
Aga-Kropka Ty urodzisz napewno bez żadnych wcześniejszych objawów zobaczysz położysz się spać a rano my przeczytamy że już urodziłaś 😁

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
SylwiaC napisał(a):
Ja to bym chciała szybciej urodzić bo mój maluch już dwa tygodnie temu miał 3100 więc gdybym do Świąt miała czekać... 😮 a ja nie chce rodzić takiego dużego 🤢
Aga-Kropka Ty urodzisz napewno bez żadnych wcześniejszych objawów zobaczysz położysz się spać a rano my przeczytamy że już urodziłaś 😁

no tak, nie dziwię się; ja wciąż nie wiem ile ma mój maluch, 9.12 wizyta i usg, to jak się dowiem, że jest duży to chyba też będę robić wszystko, żeby szybko urodzić 🙂
Ola - Aga Mini też miała bóle podbrzusza, może to jakos tak sie zaczyna..?

• Mamusia
Ola88 napisał(a):
Aga mam bóle z krzyża całą noc miałam z podbrzusza i niewiem czy to z tego że nie moge sie wyprużnić czy to bóle... bo niewiem co to bóle...

no to szykuj sie dzisiaj na porodówkę powodzenia bóle z krzyża z częstoliwością co kilkanaście minut to poczatek porodu chociaż nie każda kobieta ma takie 🙂

ja mam wrazenie jak bym chciała sie wypróżnic a nie miała czym i boli mnie podbrzusze tak falami z krzyżem w czesci krzyzowo ledzwiowej i takie fale mam...
niewiem ale żadne coś mi nie leci...

• Mamusia
eh no bym chciała urodzić do tego bez boleśnie 😁 Ola wierze ci można zgłupieć ! Ja też tak miałam przez tydzień i byłam pewna że rodzę a do dnia dzisiejszego chodzę w 2w1 😁 😁
Aga mini pisała że ma inne bóle niż z Oliwką 🥴 więc sama nie wiem czego się spodziewać 🙃
Jakoś Niny jeszcze nie ma 🥴

• Mamusia
Ola88 napisał(a):
ja mam wrazenie jak bym chciała sie wypróżnic a nie miała czym i boli mnie podbrzusze tak falami z krzyżem w czesci krzyzowo ledzwiowej i takie fale mam...
niewiem ale żadne coś mi nie leci...

obserwuj bo mnie wody płodowe odchodziły dopiero na porodówce a teraz jak rodziłam w październiku dostałam bóli dojechałam do szpitala i maiłam już rozwarcie na 10 cm wiec może się otwierasz dopiero 🙂proponuje relaksującą kąpiel albo prysznic to bardzo rozluźnia i pomaga ja zawsze jak już miałam skórcze właziłam pod prysznic 🙂i dopiero do szpitala jechałam

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
[color=red] miniatura urodziła Maje 3400 55 ur 7.32 [/color]

Duża dziewczynka 🙂 A sama urodziła tzn sn.??????????

wlasnie nie wiemy, Ola poza tym ma zdjecie i miala zgrac z komory! Z tego co nadrobilam, to Ola pisala, ze o 3 Aga napisala, ze rodzi; a do szpitala to chyba pojechala jakos poznym wieczorem.

• Mamusia
aga2010 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
[color=red] miniatura urodziła Maje 3400 55 ur 7.32 [/color]

Duża dziewczynka 🙂 A sama urodziła tzn sn.??????????

wlasnie nie wiemy, Ola poza tym ma zdjecie i miala zgrac z komory! Z tego co nadrobilam, to Ola pisala, ze o 3 Aga napisala, ze rodzi; a do szpitala to chyba pojechala jakos poznym wieczorem.

Hmmm ale jej już dobrze , ona wiedziała ę to już tuż,tuż 🙂
A ciekawe co z Kafinką , bo ona wczoraj krwawiła 😮