Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kropeczek napisał(a):
No właśnie ciekawe co tam z Agą nikt nie ma żadnych wieści od niej .

Noooo , trochę tylko krwawiła i za niedługi czas krwawienie ustało. I nie wiadomo co z nią????
No to już dwie grudnióweczki się rozpakowały 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🤪 🤪 🤪 Zaczęło się 🤪

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
No właśnie też nie wiadomo co z Kafinką 😮 😮 Może będzie wysyp w Andrzejki 🙂 hihi. Ola też chyba jednak dzisiaj urodzi 😁 Ale wieści od rana 🙂 Każdy musi czekać na swoją kolej 😮

Czyli Ola idzie jako trzecia ??????/ Nina a zgadza sie z twoją lista porodową????????????
Teraz to już chyba każda z nas marzy aby to ona była następna 😉

• Mamusia
Z moją listą się zgadza 😁 Bo Ada, Ola i Aga Mini były u mnie w pierwszej turze 😉 Także póki co się zgadza.
Ja też chcę wykorzystać mojego wieczorem, ale on powiedział, że nie będzie wywoływaczem 😞 Pozostaną mi schody 😮 🙃 Ale jak widać u Miniaturki sex działa...

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Z moją listą się zgadza 😁 Bo Ada, Ola i Aga Mini były u mnie w pierwszej turze 😉 Także póki co się zgadza.
Ja też chcę wykorzystać mojego wieczorem, ale on powiedział, że nie będzie wywoływaczem 😞 Pozostaną mi schody 😮 🙃 Ale jak widać u Miniaturki sex działa...

Ha ha ha ha ha to Ty jakąś wróżka jesteś 😁 😁, zobaczymy jak się dalej to wszystko potoczy.
Na Mini sexik dobrze działa ha ha ha , ja od dziś też koniecznie , regularnie będę się bzykać - może to pomoże 🤪

• Mamusia
Ach jaki miły dzień 🙂 Kurcze ja mam telefon tylko do Oli jak coś musze jeszcze do ktorejs sobie zapisac albo chociaz gg bo jak cos to Pawlowi powiem że ma z gg rozsylac wiadomosci hehe 🙂 ale moj nr gg podalam w profilu jak cos 🙂
Jestem ciekawa miny Kasi jak wstanie i zobaczy że Mini urodziła 🤪

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
Ja też nie mam żadnych objawów porodowych 😠 A juz bym chciała !!!!!!!!

Gosia ja tez bym tak za tydzien chciala rodzic ale wątpie bo też nie mam konkretnych objawów tylko skurcze i one tylko czasem są bolesne ale to już długo mam ... a tak do Świąt już bym była sprawna i mały już by był z nami ach pomarzyć moge ale znając moje szczęście to pewnie w Święta będę rodziła 😞

• Mamusia
SylwiaC napisał(a):
Ach jaki miły dzień 🙂 Kurcze ja mam telefon tylko do Oli jak coś musze jeszcze do ktorejs sobie zapisac albo chociaz gg bo jak cos to Pawlowi powiem że ma z gg rozsylac wiadomosci hehe 🙂 ale moj nr gg podalam w profilu jak cos 🙂
Jestem ciekawa miny Kasi jak wstanie i zobaczy że Mini urodziła 🤪

Ha ha ha ha zrobi wielkie oczy i szeroko otworzy buzię ha ha ha , Sylwia Bardzo miły dzień 🤪, Oby w takim tępie wszystkie grudnióweczki się rozpakowywały ha ha ha

• Mamusia
SylwiaC napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Ja też nie mam żadnych objawów porodowych 😠 A juz bym chciała !!!!!!!!

Gosia ja tez bym tak za tydzien chciala rodzic ale wątpie bo też nie mam konkretnych objawów tylko skurcze i one tylko czasem są bolesne ale to już długo mam ... a tak do Świąt już bym była sprawna i mały już by był z nami ach pomarzyć moge ale znając moje szczęście to pewnie w Święta będę rodziła 😞

Sylwuś do Świat jeszcze trrzy tygodnie, więc może już będziecie we trójkę 🙂 No ja mam termmin na 20 , a chciałabym też na Śwęta być dość sprawna i mieć już mała w domu. W piątek mam wizytę u gina i ogromną nadzieję ze to rozwarcie jest już większe i szyjki juz nie ma 😞

• Mamusia
Hej Laseczki!!!
Ale nowinki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 😁 😁 😁
Pisałam z Agą Mini przed samym wyjazdem do szpitala na gg to biedna mówiła, że ją boli już i zmiana pozycji nie pomaga ani nic. Czop też w domu Jej nie odszedł ani wody. Także w szpitalu wszystko widać dość szybko się wszystko potoczyło 🙂 I Aga miałam bardzo szybko częste skurcze bo nawet co 5-6 minut a nie tak jak zawsze kobiety mają najpierw co 15 albo nawet 30 minut.
U mnie też się nic nie zapowiada na poród 🤨 Ale ja chce w Mikołajki 😁

• Mamusia
Oj biedna Ada ja pamiętam jak musiałam zostać z Ewcią dzień dłużej w szpitalu to jak płakałam i chciałam do domu. . .
No i nadal nikt nic nie wie na temat Agi co z tym krwawieniem. . .
U nas przepiękna zimowa pogoda, ale dziś raczej nie wyjdziemy na spacer bo Ewcia coś nam zaczeła kichać 😞