Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Gosia teraz czas na Kropeczkę i myślę, że na Ciebie i Agatę 😁 Później reszta. Ale mam przeczucie, że Kafinka też urodziła albo jest w trakcie 🤪

Też mam takie wrażenie 🙂 Tylko nie mamy z nią żadnego kontaktu 🤔 Przede mną zgodnie z tabelką została Aga Kropek Kafinka i Agata 🤪 Jak w takim tempie będziemy rodzić to do połowy grudnia wszystkie już w domu z maluszkami będziemy 😁

• Mamusia
Martuska_D napisał(a):
No w końcu ha ha 🤪 Też mi nic Ola nie odpisała bo akcję porodową miała 😜 Cieszę się bardzo!!! 🙂 No to teraz po dwie rodzimy tego samego dnia. Kropek się na jutro zgłasza - ktoś jeszcze chętny ? 😁 😉

Ja oczywiscie jestem chetna 🤪

• Mamusia
Martuska_D napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
Gosia teraz czas na Kropeczkę i myślę, że na Ciebie i Agatę 😁 Później reszta. Ale mam przeczucie, że Kafinka też urodziła albo jest w trakcie 🤪

Też mam takie wrażenie 🙂 Tylko nie mamy z nią żadnego kontaktu 🤔 Przede mną zgodnie z tabelką została Aga Kropek Kafinka i Agata 🤪 Jak w takim tempie będziemy rodzić to do połowy grudnia wszystkie już w domu z maluszkami będziemy 😁

Oj jak ja chce juz urodzić !!!!!!!!

• Mamusia
SylwiaC napisał(a):
Hura!!! Tak jak myślałam 🙂 Ola juz po no to ruszamy dalej dziewczyny 🙃 cos mi sie wydaje że Kafinka tez albo juz po albo w trakcie tylko nikt do niej namiarow nie ma 🤢

No wlasnie nawet nie mam kontaktu z Kafinką , ale ja tez myślę ze ona rodzi albo urodziłą juz

• Mamusia
mam wyniki: crp 12 norma do 10 więc chyba przeziebienie ustaje albo antybiotyk w szachu je trzyma, w moczu leukocyty i nabłonki płaskie podniesione ale to wina przeziebienia, w morfologfi ok tylko leukocyty i retikulocyty podniesione ale to też wina przeziebienia, więc w sumie poza przeziebieniem jest ok

• Mamusia
aga_ta napisał(a):
mam wyniki: crp 12 norma do 10 więc chyba przeziebienie ustaje albo antybiotyk w szachu je trzyma, w moczu leukocyty i nabłonki płaskie podniesione ale to wina przeziebienia, w morfologfi ok tylko leukocyty i retikulocyty podniesione ale to też wina przeziebienia, więc w sumie poza przeziebieniem jest ok

To dobrze , nie ma sie o co martwić Agatka 😉

• Mamusia
Nina pisała mi smsa od Oli, że mała wyszła o 15:03, waży 3890 kg i mierzy 54 cm. Ma długie czarne włoski a zdjęcie jak dostanie to nam pokaże 🙂 Ola trochę popękała ale przeżyła jakoś szycie i teraz jest wszystko oki 😉
P.S. Dobrze, że Nina o nas pamiętała bo my w takiej niewiedzy byśmy były zanim by nie zajrzała do nas wieczorem 😁 😉 😜

• Mamusia
Martuska_D napisał(a):
Nina pisała mi smsa od Oli, że mała wyszła o 15:03, waży 3890 kg i mierzy 54 cm. Ma długie czarne włoski a zdjęcie jak dostanie to nam pokaże 🙂 Ola trochę popękała ale przeżyła jakoś szycie i teraz jest wszystko oki 😉
P.S. Dobrze, że Nina o nas pamiętała bo my w takiej niewiedzy byśmy były zanim by nie zajrzała do nas wieczorem 😁 😉 😜

Nie wiem jak napisać nowy wątek, bo bysmy sie pochwalily ze nasza kolejna grudnioweczka urodziła 😉
Ale Ala duża się urodziła 😮 Musiała się biedulka namęczyć przy porodzie 😞

• Mamusia
Martuska_D napisał(a):

o to pulchniutki aniołek z tej Niny synowej 😁

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
Martuska_D napisał(a):

Nie wiem jak napisać nowy wątek, bo bysmy sie pochwalily ze nasza kolejna grudnioweczka urodziła 😉
Ale Ala duża się urodziła 😮 Musiała się biedulka namęczyć przy porodzie 😞

Też myślałam o nowym wątku ale nie wiem jak to ładnie ująć 😉 Kasia nie nadąży uzupełniać tabelki hehe 😁 😜