Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Martuska_D napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Martuska_D napisał(a):
Nina pisała mi smsa od Oli, że mała wyszła o 15:03, waży 3890 kg i mierzy 54 cm. Ma długie czarne włoski a zdjęcie jak dostanie to nam pokaże 🙂 Ola trochę popękała ale przeżyła jakoś szycie i teraz jest wszystko oki 😉
P.S. Dobrze, że Nina o nas pamiętała bo my w takiej niewiedzy byśmy były zanim by nie zajrzała do nas wieczorem 😁 😉 😜

Nie wiem jak napisać nowy wątek, bo bysmy sie pochwalily ze nasza kolejna grudnioweczka urodziła 😉
Ale Ala duża się urodziła 😮 Musiała się biedulka namęczyć przy porodzie 😞

Też myślałam o nowym wątku ale nie wiem jak to ładnie ująć 😉 Kasia nie nadąży uzupełniać tabelki hehe 😁 😜

Mhhhhh może coś w tym stylu: Nasza grudnióweczka jako trzecia urodziła dziś śliczną Aleksandrę waga i cm. ??????????

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
Martuska_D napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Martuska_D napisał(a):
Nina pisała mi smsa od Oli, że mała wyszła o 15:03, waży 3890 kg i mierzy 54 cm. Ma długie czarne włoski a zdjęcie jak dostanie to nam pokaże 🙂 Ola trochę popękała ale przeżyła jakoś szycie i teraz jest wszystko oki 😉
P.S. Dobrze, że Nina o nas pamiętała bo my w takiej niewiedzy byśmy były zanim by nie zajrzała do nas wieczorem 😁 😉 😜

Nie wiem jak napisać nowy wątek, bo bysmy sie pochwalily ze nasza kolejna grudnioweczka urodziła 😉

Też myślałam o nowym wątku ale nie wiem jak to ładnie ująć 😉 Kasia nie nadąży uzupełniać tabelki hehe 😁 😜

Mhhhhh może coś w tym stylu: Nasza grudnióweczka jako trzecia urodziła dziś śliczną Aleksandrę waga i cm. ??????????

dodałabym wyczekaną

• Mamusia
aga_ta napisał(a):
gonia88811 napisał(a):

to trzeba Kasie wołać może ona będzie umiała, bardziej informatyczna niż my jest 🙃

No Kasia będzie miała teraz co uzupełniać hihihihi,

• Mamusia
aga_ta napisał(a):
gonia88811 napisał(a):

to trzeba Kasie wołać może ona będzie umiała, bardziej informatyczna niż my jest 🙃

No dobra - chciałam tą przyjemność Ninie zostawić ale skoro my tylko jesteśmy na forum teraz to się poświęcę i wspólnymi siłami stworzymy nowy wątek ...już zaczynam bazgrolić ... a może jakieś pomysły ?? 😉

• Mamusia
aga_ta napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Martuska_D napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Martuska_D napisał(a):

dodałabym wyczekaną

No wspólnymi siłami i wątek gotowy tylko jak go stworzyć ??????????? Ja taka ciemna masa jestem - nie potrafie 😞

• Mamusia
No więc teraz czas na jakiegoś chłopca moze hehe 🙂 kurcze ja sie dzis nasprzatalam w tej łazience i teraz brzuch mi sie napina i twardy ciagle robi ale nic mnie nie boli wiec mam nadzieje , że nic sie nie bedzie u mnie działo chyba za chwile wezmę sobie ciepły prysznic i w wyrku poleniuchuje. Paweł powiedział, że dziś nie mogę rodzić bo na niego heineken w lodówce czeka hehe

• Mamusia
SylwiaC napisał(a):
No więc teraz czas na jakiegoś chłopca moze hehe 🙂 kurcze ja sie dzis nasprzatalam w tej łazience i teraz brzuch mi sie napina i twardy ciagle robi ale nic mnie nie boli wiec mam nadzieje , że nic sie nie bedzie u mnie działo chyba za chwile wezmę sobie ciepły prysznic i w wyrku poleniuchuje. Paweł powiedział, że dziś nie mogę rodzić bo na niego heineken w lodówce czeka hehe

No tak !! Na razie urodziła się Maja i Alicja oraz Sebastianek więc musi być jakaś równowaga ha ha 😁 Dużego wyboru nie mamy więc albo czas na Ciebie kochana, Ninę albo Agę 2010 🤪

• Mamusia
SylwiaC napisał(a):

Ta faceci i ich praktyczne podejście do życia 🤪

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
[URL=http://img689.imageshack.us/i/eczko8.jpg/][IMG]http://img689.imageshack.us/img689/4198/eczko8.jpg[/IMG][/URL]

Znów nie widać dobrze kolorków przy tym świetle ale znacie tą pościel na pewno 🙂

ona jest ni9ebiesko rózowa z bocianami o taka: http://img571.imageshack.us/img571/1777/041wi.jpg ??

• Mamusia
Nie wyrabiam z tym bólem pleców więc zmykam 🙂 No i czas na kolację 😉
Może mąż mi masaż zrobi bo mi obiecał 🤪 No ale nie martwcie się - nie będę wywoływać porodu bo przede mną w tabelce jeszcze trzy Panie więc się nie pcham w kolejke ! 🤪 😁 Postaram się jeszcze dzisiaj zajrzeć 🙂

• Mamusia
aga_ta napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
[URL=http://img689.imageshack.us/i/eczko8.jpg/][IMG]http://img689.imageshack.us/img689/4198/eczko8.jpg[/IMG][/URL]

Znów nie widać dobrze kolorków przy tym świetle ale znacie tą pościel na pewno 🙂

ona jest ni9ebiesko rózowa z bocianami o taka: http://img571.imageshack.us/img571/1777/041wi.jpg ??

Kasia piękne łóżeczko 🙂 Ja jutro może ubiorę swoje bo te porody takie niespodziewane są he he he . Też fotke wstawie 😉
Smacznego