Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej brzuszki i mamuśki 🤪 🤪 🤪 🤪
U mnie nocka oczywiście świetna , całą noc przespałam . Obudziłam się okolo7:00. 😉
Czy jakaś mamcia rozpakowana ? Albo w trakcie rozpakowania????
Ja dziś mam cały dzień zajęty 😉 Mam do upieczenia trzy ciasta na przyjęcie weselne do brata Tomka, lekarza i do zrobienia obiad. Więc nie będę się nudziła 🤪 🤪.
Teraz popijam kawkę 🤪 I zaraz zaczynam wypieki 🤪 🤪 🤪 (uwielbiam piec ciasta ). Bede zaglądała do was.

• Mamusia
Dzień Dobry 😁 🙂
U mnie noc w porządku 🙂 Już myślałam, że przeczytam, że Aga rozpakowana, a tu fałszywy alarm. Mi się śniło, że byłam w szpitalu i powiedzieli, że wywołają mi poród dzisiaj, tj. 3.12.2010, a ja krzyczałam, że mi się data nie podoba i kiedy indziej chcę 😉 hahah ja już popadam w paranoję 😉

• Mamusia
Dzień dobry Brzuszki! Jednak wybraliśmy się w podróż, jechaliśmy długo bo 6,5godz ale droga nie najlepsza, podróż zniosłam dobrze, pod koniec już mnie brzuch zaczął boleć, ale ok 🙂 Mały dużo wariował po drodze i pęcherz mi molestował 🙂
Teraz idę spać choć na trochę bo na prawdę zmęczona jestem, bo nie spałam już dłłuuugo 😞
Zajrzę do was później, buziaki 😘

• Mamusia
Hej Brzuszki, ja dziś dla odmiany spałam beznadziejnie, mam wrażenie, że w ogóle nie spałam, ale nie wiem dlaczego 😞. Aga - to jednak fałszywy alarm, musisz się jeszcze uzbroić w cierpliwość. Iwonka - czyli jednak pojechaliście...dobrze, że chociaż szczęśliwie dotarliście. Jako, że wczoraj mielismi gosci, ja wczoraj sprzatnelam, wiec dzis moze sie troche przejde, zrobie jakis obiad i poleniuchuje, bo niewyspana jestem. Milego dnia, bede zagladac 🙂

• Mamusia
hej dziewczyny ja dopiero znowu wstałam, nie było was więc się polożyłam jeszcze a teraz jak niedobita mucha łaże, zatoki mnie napierdzielają i niby śpiąca jestem a nie śpiąca, kolejna noc masakra budze się w nocy bo spać nie moge i jednocześnie mi niedobrze, mam już dość
Mini składam reklamacje, wczoraj było wszystko na raz i nic dalej jestem 2w1
a co do ciast ciasta siostry anastazji są pyszne ale pracochłonne i mi osobiście w ciąży żadne ciastka nie wchodzą, niedobrze mi i koniec

• Mamusia
Znalazlam cos, co moze Was zainteresowac, przynajmniej ta brzuchata czesc 😉 (przepraszam za brak polskich liter - cos mi klawiatura zastrajkowala 😠 )

http://emaluszki.pl/contests/submit/udzial/id=31

jest bardzo malo zdjec zgloszonych (dziwne), wiec dzialajcie! fajne nagrody sa 🙂 🙂

• Mamusia
hej laseczki 🙂 dzis i ja pozno tu zagladam ale wczesniej nie moglam 😁 mam męża w domu dzis wiec pewnie mniej czasu tu spedze bo bedziemy sprzatac troche a on dalej chce remoncik robic. Widze wszystkie jeszcze spakowane czas dzis na kogos!!! 😉
Gosiu ja uwielbiam jesc ciasta hehe 🙂 ale piec tez lubie chociaz ostatnio mało piekłam moze masz jakis szybki łatwy przepis 😆

• Mamusia
kwasiek_ napisał(a):
aga_ta, Ty bidulko to przerąbane masz 🤢 a na początku ciąży tez wymiotowałaś, czy przynajmniej początek był dla Ciebie łaskawy...?

do 13-14 tyg leżalam w szpitalu albo w domu pod kroplówkami, schudłam 10 kg bo wszystko co jadłam lub piłam zwracałam, wypuszczali mnie jednego dnia a drugiego mąż mnie prawie wnosił na szpital bo nie miałam siły sama chodzić

• Mamusia
SylwiaC napisał(a):
hej laseczki 🙂 dzis i ja pozno tu zagladam ale wczesniej nie moglam 😁 mam męża w domu dzis wiec pewnie mniej czasu tu spedze bo bedziemy sprzatac troche a on dalej chce remoncik robic. Widze wszystkie jeszcze spakowane czas dzis na kogos!!! 😉
Gosiu ja uwielbiam jesc ciasta hehe 🙂 ale piec tez lubie chociaz ostatnio mało piekłam moze masz jakis szybki łatwy przepis 😆

Wy będziecie piec a ja bede przyjezdzać w odwiedziny na ciastko, a lubicie takie ciastko z herbatników, masy kajmakowej budyniu i bitej śmietanki???

• Mamusia
Agata ja bardzo lubie takie ciasto 🙂 jak sie okazuje to ja jednak nie mam sprzatania teraz pozniej bede musiala jak Pawel juz odgrodzi to co ma zamiar robic hehe teraz mam tylko troche naczyn do mycia i obiad do zrobienia ale poki co to na allegro sobie buszuje hehe 😁

• Mamusia
Cześć Zwierzęta gospodarstwa domowego 😁 😁 😁
Ja mam super humorek i nawet dobrze się czuję mimo chujowej nocy 🤨 Biodra i miednica tak mnie strasznie bolały, że syczałam z bólu przy każdym przewracaniu 🤔 😮 Dzisiaj fryzjer 😎 😎 U mnie mróz daje po tyłku i ślizgo na chodnikach bo byłam już z psem to wiem 😁 Ja też kocham piec ciasta, torty itp. no i jeszcze oczywiście 😁 Szkoda, że Aga się nie wypakowała coś czuję, że kolejna będzie Kafinka bo ma wywoływany w poniedziałek to już pewna data 🙂

• Mamusia
Super że masz czas zagladac do nas 😁 Oli napewno jest ciezko kurcze ale ważne żeby małej sie poprawiło! Jak wroci to ciagle nowe zdjecia beda pewnie hehe
no a my brzuchy jeszcze olbrzymie mamy 🙂 ja sie boje jak ta skora sie wciagnie pozniej 😞

• Mamusia
Ja bym zjadła sernik na szarym spodzie albo piernik przekładany dżemem i kremem karpatkowym mniam mniam 😁
Aguś pozdrów tam Ole i niech się trzyma. Już ma z górki zaraz Ale wypuszczą ze szpitala i będzie ją mieć tylko dla siebie 😉 Twoja Maja widać musi mieć na prawdę małą żółtaczkę, że na szczęście nie skierowali Was do szpitala 🙂 Maja to mały szaleniec jak Mamusia i dlatego w nocy daje o sobie znać 😁

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Ale się wkórwiłam teraz!!!!!!!!! wczoraj była u mnie sąsiadka z córką a dzis patrze a w aparacie ani jednego zdięcia na karcie wszystko usunięte!!!! musiała mała gówniara grzebać i skasować bo aparat był przy komputerze! 😠 😠 😠 😠

ojjj, to sie wk..... naprawde mozna 😠 😠 😠

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
kaasiaak napisał(a):
Mini23 napisał(a):
Ale się wkórwiłam teraz!!!!!!!!! wczoraj była u mnie sąsiadka z córką a dzis patrze a w aparacie ani jednego zdięcia na karcie wszystko usunięte!!!! musiała mała gówniara grzebać i skasować bo aparat był przy komputerze! 😠 😠 😠 😠

ojjj, to sie wk..... naprawde mozna 😠 😠 😠

Wszystkie zdięcia dobrze że jakiś temu wypaliłam połowe na płyte ale dużo tam zostało! na szczęście część jest na nk ale co Z tymi co usunęła smarkula!!!! ach chyba bym ją dziś zamordowałą jak bym widziała!!! 😠 😠 😠

Krowa spokojnie bo niechcący jeszcze kogoś bodniesz rogiem 😁
A tak serio to bardzo nie ładnie. Dzieci są nauczone z domu że mogą dotykać wszystko co chcą a później robią takie szkody 🤔

• Mamusia
dobrze że chociaz czesc mialas zrzuconych ale ja bym jej zwrocila uwage...
a teraz macie moj brzuchol 🙂

[URL=http://img819.imageshack.us/i/sam06250.jpg/][IMG]http://img819.imageshack.us/img819/4910/sam06250.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]