to ja wam jeszcze jadna nowosc napisze 🙂 Aga 2010 napisala mi smsa że o 1 w nocy wody jej odeszly jest w szpitalu skurcze co okolo 4 minutynie wie co z rozwarciem bo w nocy miala tylko 1 cm mamy trzymac kciuki!!!
No właśnie czytałam kiedyś opinie o nich że są problemy bo przeciekają itp...
co do kupy to może robić każdo razowo w pieluszke tak położna mi powiedziała na wizycie...ja w 3 tyg zużyłam 2x78
przepraszam że się wtrącam :P ale tak przeczytałam że używasz Agata huggisów ale odradzam ich strasznie przelewają się non stop, zostawiają ślady odciśnięte na nóżkach i są twarde 😞 na początek polecam pampers a potem tanie pieluszki DADA 😉 u nas na wątku robią furore 😁 hehe
oczywiście każdej mamie inne pasują i nikomu nic nie narzucam 🙂 buziolki
o i widzę Kasia nam chyba się rozpakuje dzisiaj 😁 super ;*
Wogóle to sie nie przywitałam przez to wszystko 🙂 CZESC MAMUSKI I BRZUSZKI!!! Cos mi sie wydaje, że na świeta tylko ja zostane spakowana jak tak pojdzie dalej no w sumie jest jeszcze Iwona i Kasia no i Renata ale co u niej nie wiadomo nawet...
to ja wam jeszcze jadna nowosc napisze 🙂 Aga 2010 napisala mi smsa że o 1 w nocy wody jej odeszly jest w szpitalu skurcze co okolo 4 minutynie wie co z rozwarciem bo w nocy miala tylko 1 cm mamy trzymac kciuki!!!
no one idealne nie są 😉 ale 27zł za paczke to są rewelacyjne 😁 hehe za pampers zapłace za jedną a z dady mam dwie 😁 ja na początku dawałam małej pampersa a potem sprawdzałam czy ma uczulenie albo jakieś odparzenia i przyjęły się 😉 a dobre jeszcze są Happy 😉
Hej dziewczynki 🙂🙂🙂 Mój aniołeczek jest taki kochany 🤪 , pięknie śpi w nocy - daje mamusi i tatusiowi się wyspac 😉. Wstaje około 22 ; 2:00 i około 6 - rano. Więc naprawdę mam kochane dzieciątko 🤪🤪 Juz popiekłam ciasta, została mi ryba do usmazenia , sałatka , śledzie i sprzątanie .
A co to Kasia nasza i Aga wzięły się za rodzenie ???????????? 🤪🤪😁🙃🤪 nareszcie 😉 Hura trzymam kciuki za dziewczyny 😉
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!).
Rekomendowane odpowiedzi
SylwiaC
aga_ta
to jakie kupić??
zuziek
oczywiście każdej mamie inne pasują i nikomu nic nie narzucam 🙂 buziolki
o i widzę Kasia nam chyba się rozpakuje dzisiaj 😁 super ;*
SylwiaC
SylwiaC
ale tym razem parka maluszkow 😁
zuziek
SylwiaC
aga_ta
SylwiaC
Gość
Gość
kafinka
gonia88811
Mój aniołeczek jest taki kochany 🤪 , pięknie śpi w nocy - daje mamusi i tatusiowi się wyspac 😉. Wstaje około 22 ; 2:00 i około 6 - rano. Więc naprawdę mam kochane dzieciątko 🤪 🤪
Juz popiekłam ciasta, została mi ryba do usmazenia , sałatka , śledzie i sprzątanie .
A co to Kasia nasza i Aga wzięły się za rodzenie ???????????? 🤪 🤪 😁 🙃 🤪 nareszcie 😉 Hura trzymam kciuki za dziewczyny 😉