Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Adus trzymam za ciebie kciuki żeby wszystko się ułożyło po twojemu 🙂 dziewczyny jak byłam z Mają u lekarza to powiedziała mi, że ma krzywą czaszkę i że mam ją przekładać, więc tak robie, ale jest jedna rzecz, co mnie niepokoi, a mianowicie przednia część czaszki mam wrażenie, że nie rośnie równo z tyłem, jeśli możecie to spójrzcie jeszcze raz na fotkę i zobaczcie.
Gosia Ola śliczna dziewczynka i ma piękne oczka 🙂
Agata zrób jeszcze badanie krwi z rozmazem ja z Olim robiłam mocz i krew co miesiąc jak był mniejszy.

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
Aga Kafinka znalazłam zdjcie twojej małej, i ja nie widze aby miała nie rowna główke , ale układanie na przemian główki pomoze tylko musisz robic to bardzo czesto 😉

Przednia część główki jest nierówna, a jak się patrzy od tyłu to jest bardzo widoczne 🥴 poczekam jeszcze trochę jak nic się nie zmieni to pójdziemy do specjalisty...

• Mamusia
No teraz to Ola może szaleć na całego ha ha 🤪 I przy tym obie strony zadowolone 😜 😉 Moja ślicznotka śpi 🙂 Dzisiaj coś popłakiwała a mój tato powiedział, że mam się nie martwić kredytem bo jak ja jestem zestresowana to dziecko to czuje...No w sumie wiem o tym ale jak się nie stresować jak chciałabym właśnie dla niej znaleźć bezpieczny dom- gdzie będzie miała spokój i ciszę...Czasem w życiu jest po górkę ale tak niestety jest 🤨 Modliłam się do Świętego Antoniego od spraw beznadziejnych nawet 😜 Ach szczypta optymizmu mi pomoże 😉 Oby Agatka do nas zajrzała po tych wszystkich reprymendach. No ale brawo dla Was dziewczyny bo co prawda to prawda- ja wyeliminowałam nabiał i małej nic w zasadzie nie dolega choć czasem brzuszek poboli jak coś zjem także Zosi musi coś innego dolegać. Zaraz szykuję kąpiel 🙂

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
kafinka napisał(a):
Ola teraz może szaleć do woli, a ja miałam sen, że znowu jestem w ciąży 🤪

a planujecie jeszcze dzieci w przyszłości?? o pytanie do wszystkich babiszonków 😁

Ooooo nie Mini ja już nie planuje chciałam się podwiązać, ale gin mi powiedział, że nie, bo jestem za młoda 😮

• Mamusia
Aga, ja nie widzę żeby miała nierówną główkę. Ale skoro tak lekarz powiedział, to trzeba obserwować 😘
Foka wtryskarka hahaha 😁 🤪 🤪
Aga może lekarz pomylił głowę z pipą?? hahahah 🙂
Ja planuję drugie jak będę bogata 😜 A tak to nie 😉 Chyba bałabym się mieć drugie dziecko 😮

Marta, próbujcie dalej 😘 Dobrym ludziom zawsze jest pod górkę... 🤨

• Mamusia
Melduję się 🙂
Martusia uda się Wam w końcu na pewno dużo determinacji i zawziętość oraz dążenie do celu jest najważniejsze i w końcu się uda 😉
Aguś Kafinka ja tam nic nie widzę u Mai 🤔 🙃 Jest śliczna 😘 Moja Alusia też trzyma głowę tylko na lewą stronę i za żadne chiny nie chce jej dać na prawo a jak na siłę ją przekręcić chcę to Ona cała się przekręca nie tylko głowę hahaha 🤪 🙃 😮 Ale teraz dużo trzyma ją na prosto a więc i może niedługo zacznie przekręcać ją sama na prawo 🤔 🙃
Co do Agaty to pewnie i się obrazi albo obraziła na to co pisałyśmy no ale niestety prawda w oczy może koleć a niestety tu trzeba przestać narzekać i wziąć się do działania 😉 😜
Ada oby mąż poszedł na leczenie tak jak obiecał i żeby to leczenie coś pomogło bo samo chodzenie nie wystarczy jeszcze potrzeba determinacji w działaniu 🙃
Moja Niuni przysnęła w łóżeczku a ja przeglądam testy na prawo jazdy bo dzisiaj kupiłam i będę się uczyć a po powrocie z polski idę na egzamin teoretyczny jak zdam to wykupię godziny i zapiszę się na egzamin praktyczny 😁

• Mamusia
Ja tam jestem ciemnota ☺️, a jak podwiązują to juz na całe życie ????? Jesli tak to ja bym chciała bo trzeciego dziecka juz nie planuję. Wystarczą mi dwie córki i trzecia adoptowana i wnuk ha ha ha ha . Ja też zapytam mojego gina o podwiązanie a jesli nie to może na spiralę sie zdecyduję 😉
No chyba że tak jak Minia wygram w totka 6 to i 5 sobie zrobie 😉 🤪.Kupimy duży dom i służbę zatrudnimy i opiekunki , mmm no to mogła bym miec gromadkę 🤪 🤪
Oj Ninka dziecko ty moje niestety nie jestes moNDRa 🤪 🤪napewno nie po mamie bo mamuska moNdRa jest bardzo 🤪 🤪ha ha ha ha.
Zaeaz ma przyjechac do mniie koleżanka i ma przywiezc mi wór ubranek po swojej córce 🤪 Dobrze bo Ola mi wyrosła juz z ubranek 🤢 rosnie jak na drożdzach pyza ha ha

• Mamusia
kafinka napisał(a):
Kuzynki synek miał operacje ciemiączko mu się nie zrastało właśnie przez krzywą czaszkę. Kasiu mieć prawko to super sprawa ja mam od 8 lat 🙂 jeździsz gdzie chcesz i kiedy chcesz 😁

Ja zaczęłam robić prawko już w Polsce, ale mi nie szło bardzo się zraziłam do egzaminatorów i byłam za nerwowa może za wcześnie zaczęłam i jeszcze do tego nie dorosłam. Uwielbiam jeździć samochodem i dobrze mi to wychodzi, ale stres na egzaminach powodował, że nawet wymiotowałam zanim weszłam do samochodu 🙃 Tutaj jest łatwiej sam fakt tego, że nie ma placu tych wszystkich głupich pokazówek zanim się wejdzie do auta no i w Polsce można zrobić 3 małe błędy a w Anglii aż 16 !! 😉 😎

• Mamusia
kafinka napisał(a):
Kuzynki synek miał operacje ciemiączko mu się nie zrastało właśnie przez krzywą czaszkę. Kasiu mieć prawko to super sprawa ja mam od 8 lat 🙂 jeździsz gdzie chcesz i kiedy chcesz 😁

No super sprawa 🙂 Ja też bym chciała ale Tomasz powiedział że w życiu nie pozwoli mi wsiąść do samochodu jako kierowca hahahaha

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
kafinka napisał(a):

No super sprawa 🙂 Ja też bym chciała ale Tomasz powiedział że w życiu nie pozwoli mi wsiąść do samochodu jako kierowca hahahaha

Wiesz Gosiu jak u Ciebie ma chociaż Tomek to jest spoko a u nas nie ma nikt no mój Mariusz nie może być kierowcą z powodu swoich chorych bioder 🤨

• Mamusia
Gosia, powiedz Tomkowi, że będzie miał kierowcę i będzie mógł pić 🙂 hahhaha zaraz Cię wyśle na kurs 🙂 U mnie tylko ja mam prawko i to duży problem, ale mój mąż za nerwowy jest na egzaminach i się nie przykłada.
Łukaszek dziękuje ciociom za życzenia 😁