Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Pewnie, że trzeba korzystać z życia tak jak mowi Gosia. Dziadkowie są po to, żeby zająć się czasem wnukami a rodzice myk na imprezke 😉 my już małego w Wielkanoc zostawiamy na noc u moich rodzicow bo jedziemy na wesele Pawla kuzynki, a że dosyć daleko bo za Toruń to mały dzik do dziadków jedzie 😁
mialam was pytac (tych karmiacych mam 😉 ) pisałyście kiedys że pijecie karmi tak? podobno jest dobre ne pokarm ale gazowane pijecie ? ja mam ochote na takie karmi chociaz hehe bym wieczorkiem z Pawłem się buteleczkami stukneła 🙂

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Sylwia Marta pisała, że odgazowuje 🙂
My już Alusie zostawiliśmy z moja Mamą jak była i poszliśmy sobie do kina na ,, Guliwera w 3D,, 🙂 Mój Mariusz jest typem domownika i nie lubi chodzić na imprezy 🤔 Za to ja bym mogła ciągle szaleć i parkiet był by mój hahaha 😁

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
aga2010 napisał(a):
aa i pytałyście czy chcemy mieć więcej dzieci, my tak - jeszcze jedno 🙂 i to chyba stosunkowo niedługo, bo ja młoda już nie jestem, więc trza się spieszyć 😉

Aga pozwól że zapytam , ile masz lat ???????? A tak w ogóle to my tu na brzuszku wszystkie młode jesteśmy 🤪 🤪 🤪, ja mam juz nastoletnią córke i adoptowana Ninkę a cały czas jestem młodziutka - 20 lat 🤪 🤪

Więcej niż Ty, a Ty masz już duża córkę 🙂 🤪 a tak poważnie 33 - więc Wy to młodziki, hihi, chociaż wciąż młoda duchem 😁 ale się juz wyszalalam, chociaz nie powiem, na impreze bym sobie poszła 😉 A dziecko drugie, to nie jest powiedziane, że od razu się uda itp, szczególnie, że już poronienie tez za mną..

• Mamusia
Aguś to masz wiek Chrystusowy 😉 Mój Mariusz w tym roku 34 !! 🤪 🤪 A jak Go poznałam to miał niecałe 27 bo był 2 miesiące przed urodzinami jak się pierwszy raz spotkaliśmy a ja miałam niecałe ....... 15 bo też dwa miesiące byłam przed urodzinami ( obydwoje jesteśmy z października ) !! 🤪 O ja le byłam srulek młody 🤔 🤪 🙃 Dlatego na wszystko musiał dłuuugo czekać 😁 😁 Bo tak na prawdę na początku tylko się kolegowaliśmy a z czasem zaczęło iskrzeć 😉

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Aguś to masz wiek Chrystusowy 😉 Mój Mariusz w tym roku 34 !! 🤪 🤪 A jak Go poznałam to miał niecałe 27 bo był 2 miesiące przed urodzinami jak się pierwszy raz spotkaliśmy a ja miałam niecałe ....... 15 bo też dwa miesiące byłam przed urodzinami ( obydwoje jesteśmy z października ) !! 🤪 O ja le byłam srulek młody 🤔 🤪 🙃 Dlatego na wszystko musiał dłuuugo czekać 😁 😁 Bo tak na prawdę na początku tylko się kolegowaliśmy a z czasem zaczęło iskrzeć 😉

O jaaaaaaaaaaaaa Kasia ty jestes 12 lat mlodsza od mężą 🤪 🤪, a ja od Tomka dwa lata starsza 😞 😞 😞 To jak się zaczeliście spotykac to ty byłas dzieckiem 🤪 😁

• Mamusia
Co jest Mamuśki?? 🙂 ale się rozpisałyście 🤪 🤪 Jak za czasów Dwupakowych 🙂 haha
nawet nie wiem do czego się odnieść 😜
Sylwia i Ola... to za niedługo mamy się spodziewać wiadomości : jestem w ciąży 🙂 Zobaczycie, to tak szybko minie jeśli planujecie kolejne... niedawno trzymałyśmy testy w ręce 😉 A nasze dzidziusie mają już po 2-3 miesiące 🤪 🤪 🙃 🙃
Gosia, niezła ta akcja z policją 🤪 🤪 🙃 🙃 Ja też na dźwięk tego słowa bym zamarła 😉
My wszystkie młode jesteśmy gUpki 😁 Stare to będziemy jak będziemy miały 70 lat 🤪 🤪 🙃 🙃 Ale pewnie młode duchem. Ja chyba zawsze będę dzieckiem 😉 Bo i po co się starzeć?? Oczywiście wszystko z umiarem... jak będę mieć 50, to nie będę się robiła na 16-stkę hahhaah 😁
Aga, tak... Łukaszek przespał mi 9,5h jednym ciągiem 😉 Teraz cieszy się do żyrandola... rzeczywiście, bardzo interesujący jest 😁
Ja dostałam rodzinne i dodatkowy tysiąc złotych, ale nacieszyłam się tym tylko patrząc na stan konta, bo zaraz na kredyt zabiorą i tyle się nacieszę pieniędzmi haha 😁 A wy gdzie wszystkie??

• Mamusia
No dosłownie byłam dzieckiem jeszcze 🤪 Tak 12 lat jest różnicy między nami ale jakoś w ogóle mi to nie przeszkadza. Dogadujemy się bez problemu. Nie raz widać tą różnicę ale w jakich błahych sprawach, np.: co do rodzaju muzyki hihihi 😎 🤪 🙃 Moja Mama zawsze powtarza że psy na lata się nie gryzą 😉 😜 😎

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
No dosłownie byłam dzieckiem jeszcze 🤪 Tak 12 lat jest różnicy między nami ale jakoś w ogóle mi to nie przeszkadza. Dogadujemy się bez problemu. Nie raz widać tą różnicę ale w jakich błahych sprawach, np.: co do rodzaju muzyki hihihi 😎 🤪 🙃 Moja Mama zawsze powtarza że psy na lata się nie gryzą 😉 😜 😎

U nas 13 lat różnicy... ale faceci to dzieci Kasiu 😉 Także to my tak faktycznie jesteśmy starsze 🙂 U nas też różnimy się gustem muzycznym hahaah a ja nie wiedziałam dlaczego 🤪 🤪 🙃 🙃 Dzięki Tobie wiem 😁

• Mamusia
Ja tez uwazam ze roznica wieku nie gra roli gdy jest milosc 🤪 🤪
My wykapalismy juz Olke i czekamy na gosci a tu fotki z kopieli
[URL=http://img717.imageshack.us/i/sam0575kopielllllll111.jpg/][IMG]http://img717.imageshack.us/img717/6766/sam0575kopielllllll111.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
[URL=http://img843.imageshack.us/i/sam0578koppppppp.jpg/][IMG]http://img843.imageshack.us/img843/598/sam0578koppppppp.jpg[/IMG][/URL]

A tu już w trakcie ubierania 🙂
[URL=http://img508.imageshack.us/i/sam0579kolkopikl.jpg/][IMG]http://img508.imageshack.us/img508/2672/sam0579kolkopikl.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusia
O kurwa Gośka Ty MAŁPO uprawiasz seks z Gorylem !!!!!!!!!!!! 🤪 Ale Twój Tomek ma włochy na klacie hahahaha Mój Mariusz nie ma ani jednego !! 🤪 🙃 Lubie jak jest taki głaciutki bo mi włosy między zęby nie wchodzą hahahahaha !!!! 🤪 🤪 🤪 🤪 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
O kurwa Gośka Ty MAŁPO uprawiasz seks z Gorylem !!!!!!!!!!!! 🤪 Ale Twój Tomek ma włochy na klacie hahahaha Mój Mariusz nie ma ani jednego !! 🤪 🙃 Lubie jak jest taki głaciutki bo mi włosy między zęby nie wchodzą hahahahaha !!!! 🤪 🤪 🤪 🤪 😁 😁 😁 😁 😁

Mój też nie ma włosów na klacie jest goły jak niemowle nawet na nogach nie ma prawie a jak ma to takie jasne 🤪 gdzie indziej też nie ma bo goli 😁

Ha ha ha ha wariatki ja uwielbiam mojego goryla 😜 😜, lubię jak facet ma wlosy na klacie - mniam mnia . Nie znacie się na prawdziwych facetach 🤪 🤪. A jak sie poznaliśmy to był gładziutki jak niemowlę 😞, a teraz jest taaaaaki męski ha ha ha ha , wy baby gupie 😜
Dobra spadam bo zara będą 😉. Do jutra 😘 😘
Aaa nie przywiezli mmi jeszcze mebli - debile 😠

• Mamusia
Gosia swoim Tomkiem może podłogi wycierać hahahahahha 🙂 🤪 🤪 🙃 🙃
Ja też wolę gładszych, mój ma kilka włosków 😉 Ale golenie klaty uważam za ... ekhm... okropne 😉 Ale każdy ma inny gust. Gosia lubi dywany na klacie, to ma z dywanem i jest zadowolona 😁 My lubimy wyliniałych, to mamy wyliniałych 😁

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):

Mój też nie ma włosów na klacie jest goły jak niemowle nawet na nogach nie ma prawie a jak ma to takie jasne 🤪 gdzie indziej też nie ma bo goli 😁

Ha ha ha ha wariatki ja uwielbiam mojego goryla 😜 😜, lubię jak facet ma wlosy na klacie - mniam mnia . Nie znacie się na prawdziwych facetach 🤪 🤪. A jak sie poznaliśmy to był gładziutki jak niemowlę 😞, a teraz jest taaaaaki męski ha ha ha ha , wy baby gupie 😜

To ty pewnie robisz parapetówke bez nas 😠 😁 u mnie mój największy wymóg względem faceta to taki że musi być krótko obcięty,ewentualnie włosy na żel ale nie za długie 😁

Ty KROWA włosy na żel na JAJKACH !!??? Tego jeszcze nie widziałam !! 🤪 A ma przedziałek ??? 😁 😁

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):

To ty pewnie robisz parapetówke bez nas 😠 😁 u mnie mój największy wymóg względem faceta to taki że musi być krótko obcięty,ewentualnie włosy na żel ale nie za długie 😁

hahaha mam tak samo!! Jak ma włosy 1 cm to już mu każę zgolić maszynką 🤪 🤪 🙃 🙃 A jak nie to żel... 😉 Ogólnie lubię prawie łysych, bo łysy i świecący jak kolano to nie za bardzo. Krowa, niemożliwe, zgadzamy się w czymś 😁

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Z jakimi tEMpakami ja tu muszę przebywać echhh.... 😁 😁 😁

Skończ już gdakać,i tak nic mądrego z tego nie wyniknie 😁

Zatem zamilknę na wieki.... a bez kierownika to forum się rozleci... także jak chcecie...
🙃 🙃 🙃 Pigi to tchórz... 😜 pewnie szoruje te swoje szafki i wylizuje podłogę, a dziecko głodne leży 🙂

• Mamusia
Kura skąd wiedziałaś, że sprzątam ???????????? 🤪 🤪 🤪 🤪
Wróżka z Ciebie czy co ??!!! 🤪 🤪 🤪 🤪
Myłam łazienkę i odkurzałam i myłam podłogi i wstawiłam pranie i nakarmiłam dziecko- zjadła 100ml i teraz stęka w łóżeczku bo dzisiaj ma szatana w dupie i jest bardzo niegrzeczna Girl z niej 🤪 😮 🤨