Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Kochane!
Możemy prosić o głosy????
http://pl.lennylamb.com/#chusty_do_noszenia_dzieci/konkurs/2961

baaardzo nam zależy na wygraniu chusty... przyda się przy mojej dwójce 🙂

pozdrawiam i dziękuję!!!

moja spi w wózku 😁 a ja okna pomyłam kurze starłam i o 🙂 a z Angklia niewiem kuzynka siedzi od 3 lat w liverpool czy jak sie to pisze... i może by coś pomogła nam... niewiem przyjerzie w czerwcu bo ślub tu robią sobie u nas jestem zaproszona 😁 😁 wiec z nimi pogadam... zobaczymy...;/

Mini23 napisał(a):
A Maja doskonali spanie z cycem,dziś obudziła soię jak mój wychodził po 1 do pracy,wzięłam ją do łóżka nakarmiłam,a ona marudziła dopiero jak cyca wyciągnęłam i go czuła to spała dalej 🤪

cwaniara 😁 😁 😁
Oskar rano wydmuchał nos w rękę i wytarł w taty spodnie 🤪 😮 😁

Aduś napisał(a):
Mini23 napisał(a):
A Maja doskonali spanie z cycem,dziś obudziła soię jak mój wychodził po 1 do pracy,wzięłam ją do łóżka nakarmiłam,a ona marudziła dopiero jak cyca wyciągnęłam i go czuła to spała dalej 🤪

cwaniara 😁 😁 😁
Oskar rano wydmuchał nos w rękę i wytarł w taty spodnie 🤪 😮 😁

hahaha mały geniusz 😁 😁 cwaniaczek 😁

Mini23 napisał(a):
Ola a mi się albo zdaje albo nam nie napisałaś czemu chcecie od rodziców się wyprowadzić twoich??

bo chcemy sami byc... mama mi sie wpier w wychowanie małej i czasem mnie to denerwuje pozatym 6 osób to tłok w jednej chałupie zawsze coś... to że ktos klapy od kibla nie zamknął to zże naczynia ne pomyte to że wózkiem b łoto wwiozłam mim mo iż miałam zamiar to sprzatnac ale musiałam mała najpierw zajac i tak zawsze coś sie znajdzie...nie jest źle ale czasem wiecie... mam kochanych rodziców i czesto małą mi sie zajmą ale wieciee nie ma to jak sami...

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
Ola a mi się albo zdaje albo nam nie napisałaś czemu chcecie od rodziców się wyprowadzić twoich??

bo chcemy sami byc... mama mi sie wpier w wychowanie małej i czasem mnie to denerwuje pozatym 6 osób to tłok w jednej chałupie zawsze coś... to że ktos klapy od kibla nie zamknął to zże naczynia ne pomyte to że wózkiem b łoto wwiozłam mim mo iż miałam zamiar to sprzatnac ale musiałam mała najpierw zajac i tak zawsze coś sie znajdzie...nie jest źle ale czasem wiecie... mam kochanych rodziców i czesto małą mi sie zajmą ale wieciee nie ma to jak sami...
kurde Ola to ty w ciąży zapieprzałaś a oni wszyscy bałaganili a teraz wielkie dąsy mają 😠
Masz racje najlepiej mieszkać samemu 🙂

jak ktos ma zły dzien zawsze bedzie cos do czego mozna sie przywalic...;/

Mini23 napisał(a):
no właśnie 😠
no ale myślisz że u teściów będzie lepiej? na moje będzie to samo,tylko zamiast mamy to teściowa będzi próbowała się wierdzielać,i szukać na dodatek wsparcia u twojego męza 🤢

niewiem chcielismy chałupe ich na 2 przedzielic ale to kasy nam architekt powiedział że potzreba jak na nowy dom z działka bo szyny wzmacniajace potzreba itd...;/

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
kaasiaak napisał(a):
Mini23 napisał(a):

Ale jak na babcie to Kay mama dobrze się trzyma 🙂

a co to ma znaczyc 😜 ze jak na babcie 😎 w koncu jestem mloda mama 😜 😜

To że doskonale wyglądasz mając już wnuczka 🙂

w sumie to jeszcze mi ie przeszlo przez gardlo powiedziec do malego - chodz do babci 🥴

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
kaasiaak napisał(a):
Mini23 napisał(a):
kaasiaak napisał(a):
Mini23 napisał(a):

Ale jak na babcie to Kay mama dobrze się trzyma 🙂

a co to ma znaczyc 😜 ze jak na babcie 😎 w koncu jestem mloda mama 😜 😜

To że doskonale wyglądasz mając już wnuczka 🙂

w sumie to jeszcze mi ie przeszlo przez gardlo powiedziec do malego - chodz do babci 🥴

a jak mały do ciebie mówi??

na szczescie jeszcze prawie nie mowi 😁

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
ha ha 🙂 ja jak nam napisałaś keiedyś że masz wnuka to myślałam że sobie z nas żartujesz 🙂
a mały jest uroczy 🙂 i Kaya będzie miała z kim się bawić 🙂
No a co do mówienia,to przecież mały też nie będzie mówił chyba do Kay "ciocia dasz mi swoją łopatke" 😁

kaya pewnie jak sie wkurzy na nikiego jak beda starsi - to powie - mow mi ciociu 😁
ale smiesznie bedzie jak Niko bedzie mowil mama a Kaya , kilkuletni skrabek - Paulina do 20tokilkuletnej kobietki 😁

Kasiu naprawde bardzo bardzo młodo wyglądasz myślałam że ze 3-4 lata starsza odemnie jestes 😁 😁 🤪 a wnuczuś przesliczny:P

a twoja córka ile lat ma???

• Mamusia
Jestem , posprzątałam i czekam az moja Ola sie obudzi to na spacer pójdziemy bo się rozpogodziło trocha - slonko się przebija 😎 😎
Hahahaha Kasiu jestę młodą mamuśką i młodziutką babcią 🤪 🤪 Siostrzeniec starszy od swej cioci 🤪 - fajnie.

to już nie taka mała ta twoja córeczka... hehehe eh wieciee co moja spi na balkonie bo mi sie niechce wyłazić pójde koło 16 na spacer a teraz wietrzy dupe na balkonie 😁 łajezu musze sie ogarnąć troszkę 😁 i bym jakies ciacho upiekła 🙂 zabacze:P 🤪