Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Hmmmmmmm no właśnie mauśki a czemu my nie zaczniemy uczestniczyć w tym konkursie?? co miesiąc dwie z nas?? a reszta głosować będzie i tak cały czas??

Taaaa już to widzę.... Przy naszej nienawiści na forum na pewno będziemy głosować 😉 hhahahahha
Mój Łukasz to dzisiaj z kupami przeszedł samego siebie, tak jak Pawełek 😮 😮 🤪 🤪 🤪 🙃 🙃

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Hmmmmmm czita wiesz co nie dość że małe podobne to jeszcze tyle samo ważyły i mierzyły po urodzeniu.... 😮
no dobra przyznaj się ty z moim czy tarzan ze mną?? 😮 😮 🤪 🤪

Jaaaaaaaaaaaa!! Dosyć, że podobne to ta sama waga i miara 🤪 🤪 Aż się wierzyć nie chce, że na takie same wymiary mają 🤪 🤪
Chyba trzeba testy dna zrobić, bo przecież żadna z Was się nie przyzna 😉

• Mamusia
gUpie CIPY !! 22 strony a tylko moment mnie nie było 😜 😠
Nadrobiłam te wasze mamucie wypociny i nic mądrego nie wyczytałem czego się mogła spodziewać po tak tępych móżdżkach jak WY !!!!!!!! 😜 😜 😮 🙃 🤪
Ja lecę spać 😉
A Gosiu do urologa idę ale 12 kwietnia także muszę czekać niestety a po powrocie z Polski mam nadzieje, że zrobią mi już rozbijanie laserowe 🙂
Buziaki i dobrej nocki 😘 😘

• Mamusia
hej 🙂 chyba jestem pierwsza 🤪 no ja sobie kawke spijam i chwile po necie poskacze poki maly sobie drzemke zrobil 🙂 ale wczoraj nabazgralyscie 🤪 co do usypiania Dominika to Paweł z nim wieczorem ogladal tv dlatego na rekach mu zasypial hehe ogolnie to czasem jest taki marudny, że usypiamy go na rekach ale zasypia tez w łóżeczku na macie w gondoli itd. nie robi wiekszych problemow 🙂

• Mamusia
musze Wam sie pochwali moja szafa 🙂 no wiec w sypialni mam takiego kolosa hehe 😉 2,5 m długośi i wysoka pod sam sufit 😁 wykonana w całości przez mojego kochanego ! 😉

[URL=http://img841.imageshack.us/i/sam1200b.jpg/][IMG]http://img841.imageshack.us/img841/8429/sam1200b.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

cześć 🙂
oj,marzy mi się taka super wielka szafa 🙂
a na razie marzę o spaniu...mały chyba ma skok,wczoraj marua cały dzień,w bocy co1,5 godz pobudka już od 22.30(gdzie zawsze śpi od 19 do 3 i potem jeszcze do 5-6),teraz też marudzi,pospał 20 minut 😞....także uciekam

• Mamusia
Hej, to ja trzecia 🙂 Pawelek dzis tez srednio spal, tj jakos czesciej sie budzil, o 23.30, o 4 - potem ja nie moglam usnac, a jak usnelam, to on sie obudzil o 5.45 i dopiero zasnal 45 min temu...a nie byl glodny, tylko szalał...a teraz piję kawę, oo budzi się. Szafa fajowa! A Oliwka śliczna 🙂 a właśnie, przecież Pawełek 2 dni temu skończył 3 miesiące, prześlę Wam dziś jego zdjęcia 🙂

• Mamusia
Najpierw napiszę do tych mądrych mam 🤪
Aga daj fotkę Pawełka-czekamy.Niestety czasem te nasze dzieci maja kiepskie dni i my musimy im w tych dniach nadskakiwać hihihi.
Sylwia szafa super 🙂 Bardzo mi się podoba , ja też mam podobną w przedpokoju 😜 Tylko nie takią szeroką 😞, bo moje metry sa skromne 😠. A jaki kolor mają twoje ściany ?? Bo bardzo ładnie wyglądają na zdjęciu. Ja mam na zielono i pomarańczowo i strasznie mi się nie podobają 😞
Aduś musisz uzbroić się w cierpliwość jeśli to skok.
A teraz do tych inaczej mądrych mam które są zwierzakami 🤪
Aga przecież ja jestem wierna Tarzanowi i tylko z nim bzyku bzyku. A Ty nigdy nie byłaś wierna swojemu królowi i Tarzanowi się krowa podstawiła hahahaha A Oliwka ma czarujące oczy. Wiesz co się będzie działo jak będzie nastolatką ??????? Na łańcuchy będziecie ją trzymać , aby żaden się nie zbliżył 😁 😁
A kura ? No bo to przecie ptactwo bez mózgu i dlatego się nie pożegnała 😁
Moja Ola ładnie śpi w nocy - nie narzekam i ni chwale - aby jej się nie zmieniło haha.
Ja teraz idę sprzatać a Ola sobie śpi u siebie w łóżęczku 🙂

• Mamusia
Aaaaa zapomniałam , muszę się Wam pożalić . Wczoraj byłam w kadrach i do pracy wracam 1 lipca 😞 😞 😞 😞 Aż mi się wyć chce, ja nie chcę wracać do pracy , chcę w domu siedzieć . I to na same wakacje !!!! Jak będzie piękna pogoda a ja w robolu będę się męczyła 😞 Łeeeeeeeeeeeeeeee.
No to idę sprzątać .

CZESC!!!!
ale wy jestescie GUUUUUUUUUpie 36stron pierduł... niby matkami są a móżdzki jak u 2latka no nie już Oliwcia jest mondrzejsza niż wy wziete razem... eh... i chu... wam w dupśko hahahahhahahaha padnę 😁

moje drzemie w wózeczku jak wstanie dostanie marchew z jabłuszkiem....
ehhh a ja do buzi biore tylko jedną algide moją znaczy sie mężową.... inne walą serem i cebula 😁 😁

gonia88811 napisał(a):
Aaaaa zapomniałam , muszę się Wam pożalić . Wczoraj byłam w kadrach i do pracy wracam 1 lipca 😞 😞 😞 😞 Aż mi się wyć chce, ja nie chcę wracać do pracy , chcę w domu siedzieć . I to na same wakacje !!!! Jak będzie piękna pogoda a ja w robolu będę się męczyła 😞 Łeeeeeeeeeeeeeeee.
No to idę sprzątać .

Gocha a ty jako kto pracujesz...

własnie laski na jakich stanowiskach pracujeta???:P:P:P 🤪 🙃

Pawełek cudny 🙂taki bystry 🙂
Gosia ja jeszcze szybciej wracam 😞,w sumie to szukają u mnie w sklepie a 1/2 etatu i muszę się dowiedzieć,bo do 15 kwietnia mam macierzyński(bezpłatny),muszę coś a 2 zmianę znaleźć.A od września do swojej pracy wracam na 3 zmiany 😞

Kochane!
spadliśmy bardzo na dół.. ehh ta konkurencja 🙂

baaardzo prosimy o głos na Matiszka 🙂
trzeba nadrobić stratę 🙂 http://pl.lennylamb.com/#chusty_do_noszenia_dzieci/konkurs/2961

dziękujemy 🙂

• Mamusia
Hej! Dziś raczej za często do was nie zajrzę bo będziemy malować pokój Kajtka 🙂
Wczoraj nie zajrzałam bo jedliśmy jeszcze kolacje i nowy stół do salonu składaliśmy.
Sylwia, masz bardzo podobny kolor w sypialni jak ja, zresztą wkleję wam zdjęcia wieczorem 🙂
Nie nadrabiałam jeszcze waszych głupot ale wieczorem się postaram 🙂
Miłego dnia zryciuchy 😁

• Mamusia
Aga Pawełek duży , śliczny i bystry :") 🙂 🙂. Będzie przystojniacha z niego, te ciemne oczy ,ciemna karnacja i ciemne włosy. Ja uwielbiam takich męszczyzn 🤪
Mrówa Ty jesteś zryta hahahahaha. I wstaw fotki waszego gniazdka 🤪 🤪 A jak zachowuje się dziś Kajtuś ???
Aduś jeśli Ty wrócisz do pracy na trzy zmiany to co z chłopcami ???????
Ola ja pracuje w delikatesach i byłam jedną z czterech kierowniczek, ale jak poszłam na zwolnienie to na moje miejsce wzieli inną , więc jak wrócę po roku to pewnie będę harowała na sklepie 😠 😠. Bo tak zawsze jest jak jedna idzie na długi okres na zwolnienie to na pózniej jej stanowisko jest zajęte 😞. Cóż , najgorsze jest to że jako zwykły pracownik będę miała niższą pensję 😠. Ale trudno, dobrze że mam gdzie wrócić 🙂