Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kuzwa nie mogę sie zalogowac na you tuba 😠 Coś tam się posrało , ale jestem wściekła wrrrrrrrrr. Maol tego to utworzyłam nowego maila, i drugi raz próbowałam utworzyć konto i kuzwa nie mogę bo cały czas wyskakuje powiązanie konta z google . 😠 😠
Aga majauchna jaka pulchniutka jest 🤪

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
Kuzwa nie mogę sie zalogowac na you tuba 😠 Coś tam się posrało , ale jestem wściekła wrrrrrrrrr. Maol tego to utworzyłam nowego maila, i drugi raz próbowałam utworzyć konto i kuzwa nie mogę bo cały czas wyskakuje powiązanie konta z google . 😠 😠
Aga majauchna jaka pulchniutka jest 🤪

Udało mi się 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Ja tylko na chwilkę 🙂 Wczoraj się nie pożegnałam, ale ze mnie prostak ☺️ ☺️ 🤪 🤪
Gosia, Paulinka to piękna mała kobietka 🤪 🤪 Tarzan będzie musiał odganiać patykiem adoratorów 😉
Pawełek uroczy jak zwykle 🙂 Mały podrywacz 😁
A Maja dżinsiara oko puszcza do Łukasza na pewno 😁
Maja to dziewczynka, a dziewczynki wiadomo, że ważą mniej 🙂 Ale dobrze waży i wygląda, także czym się martwić 🙂
Aga2010 ja tez mam śmietanę, a nie mleko 🤔 Łukasz jest taki długi, że już nie mogę go wozić w głębokim, tylko w spacerówce, bo w tym nosidle ma głowę przy ściance, a nóżki ma podkurczone 🤨 🤨 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Jestem, nadal nie pomalowane do końca bo mąż musiał jechać do pracy na trochę 😞 Ale jeszcze gorsze jest to że nam farby zabrakło a my już tak wkurzeni byliśmy że postanowiliśmy domalować resztkami farb z pozostałych pokoi, jutro wam wkleję co z tego wyszło 🙂 Jak Kajtek podrośnie to i tak mu się pomaluje jak będzie chciał a teraz to i tak ja tam swoje dzieła będę na ścianach tworzyć 😁
Najgorsze że zamówiłam niebieską firankę do jego pokoju no i dziś kurier przyniósł, taką makarony a teraz jak jest tyle kolorów to za hu... nie pasuje, no ale chyba ją tam powieszę, bo na razie nie będę kasy od nowa wydawać.
Gosia,ty zryty małpiszonie 😁 😁 😁
Wkleję wam fotki mieszkania jak skończymy malowanie, posprzątam i będę mogła leżeć dupą do góry 😁 😁 😁, czyli po niedzieli jakoś.
A Kajtek dziś nadal marudny, tylko na rękach by u mnie siedział, co go odkładałam na chwile to płacz, więc tak latałam od malowania, do niego i do gotowania obiadu 😞 Ale od jego noszenia to powiem szczerze że mi już plecy nieźle dają popalić, bo do lekkich on nie należy 😞
A wy gzie się wszystkie podziałyście??? Do zoo was zamknęli czy co? Czita to rozumiem, wisi pewnie na drzewie i w ludzi kupą rzuca 😁 😁 😁 ale zwierząt hodowlanych to chyba nie potrzebują 😁 😁 😁

• Mamusia
Ja jestem na chwilę; Gosia - Paulinka to śliczna dziewczyna! i faktycznie głos macie podobny, a Ola się fajowo złości 🙂 Aga - właśnie, może tym razem Maja to Pawełka puszcza oczko 😉 Nina - ale Pawełek właśnie nie jest długi (pisałam Wam? 6120 i 60 cm - jakoś mi się nie chce wierzyć w ten wzrost, ale inaczej go teraz mierzyli a inaczej po porodzie..), ale gondolę mam jedną z największych na rynku, więc się mieści 🙂. Iwonka - to już za Wami dużo, a Kajtkowi na razie ściany w różne kolory nie przeszkodzą, więc się nie martw 🙂 i czekamy na fotki; zmykam - dobrej nocy

• Mamusia
Mrowka1990 napisał(a):
Jestem, nadal nie pomalowane do końca bo mąż musiał jechać do pracy na trochę 😞 Ale jeszcze gorsze jest to że nam farby zabrakło a my już tak wkurzeni byliśmy że postanowiliśmy domalować resztkami farb z pozostałych pokoi, jutro wam wkleję co z tego wyszło 🙂 Jak Kajtek podrośnie to i tak mu się pomaluje jak będzie chciał a teraz to i tak ja tam swoje dzieła będę na ścianach tworzyć 😁
Najgorsze że zamówiłam niebieską firankę do jego pokoju no i dziś kurier przyniósł, taką makarony a teraz jak jest tyle kolorów to za hu... nie pasuje, no ale chyba ją tam powieszę, bo na razie nie będę kasy od nowa wydawać.
Gosia,ty zryty małpiszonie 😁 😁 😁
Wkleję wam fotki mieszkania jak skończymy malowanie, posprzątam i będę mogła leżeć dupą do góry 😁 😁 😁, czyli po niedzieli jakoś.
A Kajtek dziś nadal marudny, tylko na rękach by u mnie siedział, co go odkładałam na chwile to płacz, więc tak latałam od malowania, do niego i do gotowania obiadu 😞 Ale od jego noszenia to powiem szczerze że mi już plecy nieźle dają popalić, bo do lekkich on nie należy 😞
A wy gzie się wszystkie podziałyście??? Do zoo was zamknęli czy co? Czita to rozumiem, wisi pewnie na drzewie i w ludzi kupą rzuca 😁 😁 😁 ale zwierząt hodowlanych to chyba nie potrzebują 😁 😁 😁

Aga a na zdjęciach Pawełek wygląda na długiego 🙂
Oj Iwonka,Iwonka Ty mrówo - szkodniku !!!!!!!!!!!!! Ty sobie uważaj bo wrzącą wodą potrktuje twoje mrowisko 🤪 🤪 🤪 I się ugotujesz 😁 😁 Na drzewie siedzę ale gównami nie rzucam hahahahaha
Teraz już na pewno idę spać 😉 Dobranoc laseczki 😘 😘 😉

• Mamusia
Pierwsza.
Hej już dziewiąta a wy jeszcze się nie meldowałyście ????????
Nawet nie mam co nadrabiać 😞 Ostatni post to mój 😞
U mnie zima, śnieg leży na drzewach i trawie 😠
Nocke mialam spokojną jak Ola zasnela przed 22 (miala problem aby zasnąć , az wreszcie Tomek wsadzil ja do fotelika i pobujal to zasnela ) to na mlesio obudzila sie o 5 i do 7 spala 🙂
Ola a czemu teraz tak rzadko piszesz z nami ????????
Miłego dnia 😘

• Mamusia
Hej ja też tylko przywitać się, dzis byla ostatnia lekcja tego masazu, Pawelek zniosl dobrze, ale padł po i teraz śpi, na 13 idziemy ogladac restauracje na obiad na chrzciny i chyba coś zjemy, żeby spróbować 🙂 poza tym noc dobra, od 19.30 do 6.15 z przerwą o 3. Miłego dzionka

Hej 🙂
Aga jakby Maja była chłopcem tonie ważyłaby za mało 😮,Sebuś waży 6 kg,jest między 3 a 10 centylem a długośc na 25 centylu.Waga aszych dzieci zależy od kilku rzeczy-geny,waga urodzeniowa,karmienie itd.Sebuś miał 3100 jak się urodził teraz ma 6kg a Oskar miał 3300 a w tym samym wieku ważył mniej niż Sebuś.

Gosia jak ja wrócę do pracy to mali do żłobka pójdą 😞

Sebuś nadal maruda ale mniej,właśnie wstał...idziemy jeść 🙂
u nas też śnieg 😞

Widziałyście Fakt wczorajszy????
#-latek w chinach co waży 60 kg 🤪 🤪 🤪 😮....jest zdjęcie

• Mamusia
Hej Mamunie 😁
Wczoraj Ala dała wycisk po szczepieniu 🤔
Zasnela dopiero o 22 i spała do 8:30 🙂
Dzisiaj już mam nadzieje, że będzie dobrze 🙂
Ja czuje się lepiej tylko kaszel mam brzydki 🤨
Dzisiaj na obiadek mam flaki mniam mniam 😁 A poza tym niedługo zabieram się za pieczenie sernika- wyszukalam fajny przepis w internecie 😁
Alunia dzisiaj znów dostanie jabłuszko bo ostatnie podejście nie było zbyt udane haha bo była po szzepiące i nawet mleka nie chciała jeść. Dzisiaj dostanie mleko z kaszka ale malinową bo waniliowa się skończyła 🙂 Ciekawe czy Jej posmakuje 😁
U mnie brzydka pogoda 😮 🥴 Ponuros strasznie 😞
A co się dzieje z Kasią Nie zagląda do Nas ☺️ 😲
Muszę dzisiaj jeszcze pościel przebrać bo wszędzie sierśc Tonego jest 😠 Dzisiaj go już na szczęście zabierają 🙃 🤪

• Mamusia
Wpadłam na chwilkę, dziś wieszamy karnisze i firanki a niestety trochę to trwa bo blok ma ściany z betonowych płyt i nawet specjalnymi wiertłami bardzo długo się wierci. Teraz chwilkę usiadłam przed kompem bo Kajtek zasnął w foteliku bo długim marudzeniu, a Przemek pojechał do sklepu po klucz bo coś tam w wiertarce się zacięło 😞
Kajtek nadal marudny ale w nocy już lepiej spał, budził się o 23, 2 i przed 5, a po 7 już wstaliśmy, Kajtek działa lepiej jak budzik 😁
Nie nadrabiałam jeszcze, ale się postaram, a na razie zmykam, miłej sobótki 🙂

• Mamusia
Hejka 🤪
My byliśmy w Warszawie u Tomka siostry 😉 niedawno wróciliśmy, Olę wykąpaliśmy i małą pyza śpi już. Moja Ola od wczoraj śmieje się w głos i piszczy ze śmiechu 🤪 🤪 🤪
Teraz oglądamy tv. Już nie zajrzę dzię, muszę Tomkiem się nacieszyć bo w poniedziałek rano jedzie 😞
Dobrej nocki 😘 😉