Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
NINA TO JEST NIE MOŻLIWE ZAWSZE ZNIKA TA KARTA O JAKIEJ POMYŚLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A NAWET MYSZKĄ NIE RUSZAM TYLKO KÓŁECZKIEM ŻEBY NA DÓŁ PRZESUNĄĆ STRONĘ !!!!! 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
NINA TO JEST NIE MOŻLIWE ZAWSZE ZNIKA TA KARTA O JAKIEJ POMYŚLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A NAWET MYSZKĄ NIE RUSZAM TYLKO KÓŁECZKIEM ŻEBY NA DÓŁ PRZESUNĄĆ STRONĘ !!!!! 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

Usunęłam tego posta, bo mi się głupio zrobiło............ 😜 Że się nie domyśliłam o co tu chodzi 😜 Ty też jak widzę 🙂

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
A co chcesz ubrać Gosia?? Ja mam już wszystko tylko jeszcze w Polsce stanik kupię 🙂

Czarna spodnice z wysokim stanem i do tego koszula, albo spodnie , kupilam sobie z mysla o chrzcinach, przed kostkei i z zakladkami przy mmmm pachwinach 😁 😁 i do tego tez koszule

• Mamusia
Eeeee no Gocha uwielbiam te sukienki z wysokim stanem !! Tutaj w Liverpool są modne może teraz już tak nie, ale z rok temu to był szał na nie !!! Teraz jest moda na dzinsowe spodnie z wysokim stanem super to wygląda kupię sobie je jak wrócę z Polski 😁
Ja mam brązowe szpilki, biało- czarną sukienkę hiszpankę do tego dodatki z masy perłowej i białego kwiatka we włosy no i marynarka ale nie wiem jaką czy brązową czy czarną 🤔 Chyba brązową bo płaszcz mam czarny. Torebki pewnie nie wezmę bo nie lubię jak pcham wózek mieć torebki na ramieniu bo mi spada 🤔

• Mamusia
U nas powolutku też◘ juz wychodza z mody, ale ja uwielbiam 😉 Ma jeszcze szelki ale je odepnę 😉 , albo te spodnie, 😉 jeszcze zobaczę .
Katarzyno to Ty zrobisz furrorę w Polsce jak się odpieprzysz 🤪 🤪, a jak wygląda sukienka hiszpanka ? ☺️ nie wiem ☺️
Ja też nie lubię torebki przy wózku. Ja mam krutki czarny płaszczyk ale mam nadzieję że nie będzie potrzebny, bo będzie ciepło 😁

• Mamusia
Biedna Maja 😞 Niech nam szybko zdrowieje 😘 😘
A Pigi wyskoczy w takiej hiszpance hahahah 😁
[URL=http://img35.imageshack.us/i/niebieskaproj1.jpg/][IMG]http://img35.imageshack.us/img35/8074/niebieskaproj1.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
Hej. Nadrobiłam was 🙂
Nina, ja od razu załapałam o co chodziło z kartami 🙂
Aga, współczuję ci, taki wirus to może nieźle człowieka wymęczyć, mam nadzieję że jutro już lepiej będzie.
Mini, może Mai minie, mówiłaś że wcześniej już lepiej było, życzę zdrówka.
My chrzciny 1 maja robimy, a Gosia i Kasia, wy kiedy?
Ja nie mam jeszcze ani ubranka dla Kajtka ani wdzianka dla siebie, ale mam taką spódniczkę, którą tylko raz założyłam przed ciążą i jest nadal na czasie... ale może nową kupię, a co tam 🙂
Dla Kajtka nie kupuję jeszcze bo on rośnie mi szybko i nie wiem jaki rozmiar, poczekam, mamy czas.
W środę rano idziemy do szpitala, dowiemy się wreszcie jakie leczenie Kajtka czeka,mam nadzieję że nie będziemy tam długo siedzieć i że wszystko będzie ok.
Wiem, że będziecie za mną tęsknić 🙂
Kajtek trzeci dzień jadł dziś marchewkę, pluje... i taki brudniutki jest zawsze na buźce, słodzika. Jutro jak mi się uda to wam zdjęcie wstawię 🙂
Juto będzie jabłko jadł... miałam poczekać trochę jeszcze ale tak mnie korciło, na szczęście odpukać dobrze nowość przyjął.
A jutro trzy miesiące kończy 🙂

• Mamusia
Mrówa ja mam wtedy co TY 😁 😁 1. maja o 13:00 😁 Ja musiałam wszystko wcześniej kupić bo za 10 dni do Polski 😎 Za mną to będziecie tęsknić bo od 14 kwietnia do 5 maja mnie nie będzie !!! 🤪 Może zajrzę do Was jak będę u Teściowej bo moja Mama nie ma internetu 🤨
Ha ha ha Nina sukienka ładna, ale nie taka jak moja hi hi hi 😁 😁
Moja dzisiaj jadła banan+brzoskwinia 😁 Lubi bardzo a do tego wypija około 100ml dziennie soku z marchewki i jabłuszka 😁 Też uwielbia 😁 😁
Marchewki z ziemniaczkami nie chciała jeść, ale się nie dziwię bo to było ochydne 😮 😲 Jabłka jak na razie też nie chce 🤔

• Mamusia
Sukienka ładna ale modelka ładniejsza hahaha.
Iwona że Ty się odważyłas i dałaś Kajtusiowi marchewkę w 2 mieś 😮 Ola 3,5 mieś i ja się boję. Ale dobrze że nic mu nie jest 🙂
Moja Ola spała już na noc - tak myślałam. Poszłam z psem na dwór i drzwi otworzyły mi obie córki 🤪 Olka oczy jak 5 zł 😮. Ciekawe kiedy mi zaśnie???
Ja Olę chrzczę w niedzielę wielkanocną , Aga Mini też w święta Maję chrzci 🙂
Aga mam nadzieję że Majeczka przez noc lepiej się poczuje.
A tak tak będziemy tęskniły za świnią i mrówą 😞 😞 A ile nadrobić bedziecie musiały.
Dobra ja juz spadam układać się na drzewie do snu, jak moja małpeczka zaśnie 😉
Dobranoc 😘

• Mamusia
Wszystkie sukieneczki są piękne a poza tym niezależnie w co by się ubrało dziecko to i tak będzie dla matki najpiękniej wyglądało 😉 Iwonka -wszystkiego najlepszego dla Kajtusia 🙂 Mini- najgorzej jest właśnie to jak nie do końca jesteśmy ocenić stan dziecka bo coś nam nie gra a lekarz twierdzi że jest ok- no i na pewno tak jest więc nie przejmuj się bo wszystko jest w porządku. Nina- zapomniałam napisać że masz super awatar 🤪 Zdjęcie już zdążyłam skomentować w smsie więc nie będę się powtarzać ha ha 😁 Kasia- Ciebie to nie będzie praktycznie 3 tygodnie! Będziemy tęsknić 😉 Chyba wszystkie już zaczęły wprowadzać deserki maluchom 🙂 Nina Ty czekasz na męża więc Łukaszek posmakuje w sobotę nowości. Ja uwielbiam miny mojej córeczki jak dostaje pierwszą łyżeczkę jakiegoś deserku - no w końcu coś innego niż mleko 😜 Gabi do tek pory jadła tylko marchewkę z jabłuszkiem a dzisiaj kupiłam marchewkę jabłko i brzoskwinię oraz marchewkę jabłko i banana- oby jej smakowało 🙂 Odpukać je bardzo ładnie 🙂 Kaszkę jej daję malinową i tak się zajada, że hej 😁 A najlepsze, ze tak ssie łyżeczkę bo myśli że jej będzie leciec z niej jak z cycka hehehe 😁 😁 😁 Kochana moja 🙂 Mąż w pracy na nocce więc odpaliłam laptopa, otworzyłam Karmi i jestem ha 🤪 😜 P.S. Iwonka zdrowiej nam 🙂