Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Kasia moja Małpeczka też kaszle jak wsadzi rączkę do buzi, a kaszle też specjalnie aby zwrócic na siebie uwagę 😁
Kasia z moją Ola było podobnie , marudziła,w nocy niespokojnie spała i okropny problem z jedzeniem 😞. Nie wiem o co jej chodziło.
Może to dziąsełka bolą albo skok. Ze też nie potrafią nam powiedziec co im dolega 🥴
Czekam na Paulinkę , już do domu wraca ze szkoły i zjemy obiad bo już głodna jestem 😜

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Macie tu linka, do kwietniowego numeru Twojego Dziecka 🙂 Mam nadzieję, że będzie działać :
http://niebieskie-pudelko.enewsletter.pl/k/290/8ts/3f4c1a4b81cb2/d

Kasiu, rozbroiło mnie jak napisałaś, że Alusia to Kadafi 😮 🙃 🙃 🙃 Przecież Alusia to jest śliczniutki aniołeczek 🙂
A sukieneczka Oli bardzo mi przypadła do gustu 😁 Tylko spodziewałam się czegoś ze skórek po bananach 🤪 🤪 🙃 🙃

• Mamusia
Jak ładna tak nie dobra haha Od dwóch dni daje popalić ostro !! 🤪
Tak mi też przypadła do gustu sukieneczka 😁 Też takie oglądałam, ale w końcu kupiłam tutaj na miejscu taką balową jak dla mnie śliczna jest 😁
Moja Ala z maty znalazła się na podłodze !! 🤪 Idę Ją pozbierać 😁
Mój Kadafi haha 😁 😁 Nawet Libijczyki Jej nie chcą bo jest za groźna dla nich i się wolą wycofać 😁 🤪 🙃

naylaaa napisał(a):
Ola88 napisał(a):
🙂

Aleś Ty Foka rozmowna 🙂 Ale w sumie to lepiej, nie gadasz gUpot 🙂

te Kura!!! nie podnos ty na mnie głosu bo zobaczysz...:P

naylaaa napisał(a):
eeee chyba wszystkie miałyśmy się brać za siebie ☺️ ☺️ u mnie nie jest źle, tylko ten brzuch najgorszy. Pigi chociaż udaje, że biega, a podczas biegania wcina czekoladki 😁 Już sobie wyobrażam jej dres z dekoltem, żeby cyckami świecić hahaha 😁

ja jestem przed okresem i wpierdalam wszystko dzis... masakra...;/

• Mamusia
Ola88 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
eeee chyba wszystkie miałyśmy się brać za siebie ☺️ ☺️ u mnie nie jest źle, tylko ten brzuch najgorszy. Pigi chociaż udaje, że biega, a podczas biegania wcina czekoladki 😁 Już sobie wyobrażam jej dres z dekoltem, żeby cyckami świecić hahaha 😁

A ja mam tak codziennie ☺️ ☺️ 😠 😠 hahha okres idzie.... 😉 Pewnie się cieszysz jak nie wiem co 😁 Ja już nawet nie pamiętam, że coś takiego istnieje 😁

• Mamusia
A jak Czita pokazała to ja też pokaże nie będę Świnia 😁
[URL=http://img402.imageshack.us/i/cimg1554.jpg/][IMG]http://img402.imageshack.us/img402/2154/cimg1554.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
Bo tego mamy czape na dwór, opaskę na salę i baletki z różyczkami zawiązywane na kostce satynową tasiemką 😁 I czekamy właśnie na bolerko bo powinno przyjść w tym tygodniu 🙂 A więc tylko body i rajstopki w Polsce dokupię 😁

naylaaa napisał(a):
Ola88 napisał(a):
naylaaa napisał(a):

A ja mam tak codziennie ☺️ ☺️ 😠 😠 hahha okres idzie.... 😉 Pewnie się cieszysz jak nie wiem co 😁 Ja już nawet nie pamiętam, że coś takiego istnieje 😁

no ciesze sie bo wiem ze nie jestem w ciązy:P ale z drugiej strony zawsze mam tak obfite ze masakra do tego zawsze ból głowy i brzucha masakra....

• Mamusia
No ja też na te zdobienia się złapałam i mnie urzekły 🙂 A na żywo jeszcze tak ładnie się błyszcza 😉
A jak Nasze Maleństwa to cukiereczki !! 😁
A co do jedzenia to ja nie jem dużo bo chce schudną a waga stoi cały czas na 59kg 🤔 A dzisiaj za pilnowanie psiaka dostała pudło czekoladek i są pyszne tak dobre, że 2 albo 3 już zjadłam 😞
A co do biegania to może pobiegałam z 3 razy i na tym koniec nie mogę przez nerkę bo mnie boli strasznie i zanim szłam biegać musiałam brać prochy przeciwbólowe 😞 Ninka gUpia Kwoko nie świeciłam cyckami bo zimno było wieczorem jak biegałam poza tym biegałam po takim parku, że jakbym świeciła to zostałabym wciągnięta w pierwsze lepsze krzaki !!! 🤨 🤪 😮 🙃

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
jak patzre na te suknie wszystkie to moja Alicja wymięka ze swoją zwykłą sukienką 😞

Ej no Ty Foka !! Śliczna była Alusia !!! Ładnemu we wszystkim ładnie 😉 😘

Foka znowu gUpoty gada 🙂 Moja synowa prezentowała się pięknie 🙂 Mi się podobają zarówno proste rzeczy, jak i te z bajerami, ale nie lubię przesady 😁

no ja miałam prost SUKIENKĘ ALE BYŁO JAK BYŁO 🙂
moja poszła z Babcią wózeczkien na spacer a ja prasuje ale tak prasuje ze ciagle na brzuszek zagladam 😁 szukam jakiejs sukienki dla mnie nawesele a mam figure gruszki pomóżcie mi poszukać dam do uszycia sobie suknie.... ale musze mies jakis pomysł...

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
Hahahah foka na prawdę ma dużo do powiedzenia 😁 😁
Kacha zrób fotkę suknie i pokaz nam 😉
Niestety nawet najlepsza krawcowa nie była w stanie uszyć dla mpjej małpeczki sukieneczki z dodatkiem skórek po bananach i trawy 🤪. Więc kupiłam tę 🤪

Zanim napisałam i wysłałam mój post to Kasia już dawno wstawiła sukieneczkę ☺️ ☺️ 😞 Jestem opózniona ☺️. Ale to co 🤪
Sukieneczka cudna 🙂, ja jeszcze buty , rajstopki i body muszę kupić Oli 🤪