Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Myślę, że jakiś kolaż 😉 Nie wiem... tylko to do głowy mi przyszło. A może to chodzi o coś osobistego...związanego z Mańkiem 🙂 szykuje coś dla niego. Krowa, rusz głową. To na pewno coś zboczonego 😉

Ha ha ha nie, nie nic z tych rzeczy 😜 Nie chce mówić, żeby nie zapeszać, ale to ŻYCIOWA sprawa 🙃

Pigi chcesz adoptować milke?? 🤪 🤪
Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra LOVCIAM CIE 😁 😁

Pigi chce zajść w ciążę 🙂 Alusia będzie mieć rodzeństwo. I to szybko 😁

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
Ha ha ha gUpi zwierzyniec !!
Chce otworzyć w Anglii cukiernio-kawiarnie polską bo tutaj nie ma miejsca gdzie można zjeść w domowej atmosferze kawałek dobrego ciasta 🤔 😲
I nad tym tyle pracuje 🙃 😜 😎

szukasz pracowników?? 😎 😁

Mini.... Jesteś na najwyższym szczycie gUpoty!! Jak Ty możesz sądzić, że ona Ciebie zatrudni?? Przecież Ty masz tylko talent do PORUSZANIA (się).

• Mamusia
A tak serio to właśnie największy problem będzie ze znalezieniem dobrego pracownika na stanowisko sprzedawcy i do opieki na Alusią 😞 Bo ja będę pracować 7 dni w tygodniu po 12 godzin i na początek nie mogę zatrudnić aż tylu ludzi, żebym ja mogła w domu siedzieć

• Mamusia
Pigi... w sumie dobry interes byś zrobiła jakbyś wzięła tę hołotę. . . On cukiernik, ona będzie mleczko do kawki dawać... Ty się dobrze zastanów 😁 a ja mam też zawód kelnera w papierach, także wiesz 😎 😎 ooo i jajka do ciasta będę znosić... 🙂 weź mnieeeeeeeeeeeeeeeeee też 🤪 🤪

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
A tak serio to właśnie największy problem będzie ze znalezieniem dobrego pracownika na stanowisko sprzedawcy i do opieki na Alusią 😞 Bo ja będę pracować 7 dni w tygodniu po 12 godzin i na początek nie mogę zatrudnić aż tylu ludzi, żebym ja mogła w domu siedzieć

Nie masz jakiejś koleżanki albo kolegi w Anglii?? A może ktoś z rodziny?

• Mamusia
Koleżanki albo pracują albo mają małe dzieci którymi też nie ma się kto zajmować a z rodziny nie mam nikogo bo mama ani teściowa nawet nie mogą przyjechać. A wiadomo. że na dzień dobry też ciężko będzie komuś zapłacić wypłatę bo sama będę na dorobku 🤔 No ale kogoś przyjąć muszę. Ale tak serio jak wypali wsio to za rok będę mogła i Agę i jej męża i nawet Ciebie Nina przynieść bo akurat tyle ludzi będę potrzebować 😁
Oby tylko wypaliło !! ☺️

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Idę spać, bo tego mi najbardziej brakuje w tej chwili 🙂 Do jutra 😁
Kolorowych snów 😁

to tobie brakuje czegoś oprócz mózgu?? 🤪

Jak dobrze, że jeszcze odświeżyłam stronę... Oczywiście musiałaś dorzucić jakąś mądrość na koniec... Tobie życzę koszmarów z pająkami, wężami, szczurami, karaluchami... z czym tylko się boisz. O!

Nie zadziera się z Kurą 😎 😎

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Martuska_D napisał(a):
Poprasowałam i wypiłam piwko więc lecę spać 🙂 Dobranoc zwierzyńcu! 😁

Marta Tobie tak smakuje te karmi?? ja ostatnio spróbowałam i odrazu mnie odrzuciło od niego 😁
bnie ma to jak grill i piwko malinowe.... 😁
na to i na to teraz trzeba poczekać 😁

Nigdy nie lubiłam słodkiego piwa ale to mi smakuje bo pije Malinowe Karmi bo to zwykłe jest niedobre. Poza tym wkręcam sobie, że piję normalne piwo z % ha ha. Na serio smakuje jak piwo z sokiem, przynajmniej mi 🙂 Jak przestanę karmić piersią to tegoroczny sezon grillowy mnie nie ominie 😁 No bo w zeszłym roku mogłam zapomnieć o piwku a kiełbasa pieczona mnie odrzucała 🤪

• Mamusia
Maja Agnieszka 🙂
[URL=http://img31.imageshack.us/i/img1160db.jpg/][IMG]http://img31.imageshack.us/img31/7505/img1160db.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

http://img232.imageshack.us/img232/5435/img1066e.jpg
http://img263.imageshack.us/img263/4567/img1171wj.jpg
http://img828.imageshack.us/img828/1995/img1176zq.jpg

Pierwsza 🙂
Iwonka trzymam kciuki,żeby Kajtuś szybko wyszedł,potrzebujecie teraz dużosił itego Wam życzę.Wszystko będzie dobrze 🙂
Kasia super,że myślisz o własnym biznesie 🙂powodzenia 😁
Aga,Marta śliczne avatary 🙂
Aguś zdjęcia małych słodziutki,tylko mi osobiście te kwiatki trochę psują,ale tak to super.Ja mam w pokoju u małych w antyramach zdjęcia nóżek i rączek Oskarka,Sebusia oraz portret ołówkiem mój z Oskarkiem,mąż mi na urodziny zamówił,jak mały miał 4 miesiące 🙂,do tego muszęjeszczepowiesić napis Orkar,pisany farbą i wykałaczką na Teneryfie,znajomi byli i nam kupili,nawet agrali jakfacet to robi...niewiarygodne 🙂Jak się córeczki czują?
Aga kuruj się kochana,najważniejsze,ze Pawełek się nie zaraża.Zdrówka 🙂
Aga ślicze zdjęcia z chrzcin,ślicznie wyglądacie,Majusia cudowna 🙂
Sebuś wczoraj dostał znowu wysypki...a jadł tylko łyżeczkę jabłka i soczek jabłkowy,więc chyba jednak to,bo kaszkę i dynie z ziemniakami mogę wykluczyć a marchewki nie jadł wczoraj.Tylko dziwne,bo po soku nic nie miał a pije go już ponad tydzień 🤨
Wczoraj byliśmy na ćwiczeniach,pokazała nam 2 nowe..masakra,straszne,mały leży a brzuchu a ja muszę goza ręce do tyłu ciągnąć,potem jedną puścić,drugą przygnieść ramieniem,głowę obrócić i czekać aż drugą rękę wyciągnie przed siebie,potemto samo z drugą 😞 a to drugie to nawet nie opiszę 😞,mały wrzeszczy,płacze,mi się serce kraja ale wiem,ze to mu pomoże i musi ćwiczyć.
Wczoraj zamówiłam tort,auto Mcqueen z Cars...koszt 130 zł 🤪...ha ha a sobie żałuję,żeby do fryzjera iść włosy posciąć za 35zł 🤪
dzisiaj też na ćwiczenia,bo ktoś miejsce zwolnił 🙂