Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Trochę naskrobałyście 😞, a ja nie mam czasu na czytanie. Ale pierwsze dwie strony przeczytała i ostatnia 🙂. Ola ta szara sukienka Tobie raczej nie pasuje. Ty jesteś młodzoutką , śliczną osóbką. A ta suknia dobrze by leżała na ryczącej 40 hahaha.Szukaj czegoś "młodszego" i bardziej kolorowego 😉
Aduś więc wysypka od jabłka, znów musisz obserwować małego.
Kafinka zdjęcia super a Wy wyglądałyście ślicznie 😉
Ja nakarmiłam Olę - kaszką jabłkową 🤪, jakoś nie była zbyt głodna , ale zjadła 100 🤪.
Na 10:30 idę do lekarza po receptę na mleko , więc muszę nas szykować.
U mnie się zapowiada szaro, oby nie padało 🤢
Miłego dnia 😉 😘

podona mi się np.taka sukienka
http://allegro.pl/sara-czarna-satynowa-suknia-wieczorowa-r-xxl-44-i1540572395.html
http://allegro.pl/suknia-wieczorowa-suknie-nadia-na-miare-kolory-i1529449890.html
http://allegro.pl/wieczorowa-sukniajuliarozm-xl-42-11kolor-i1541819782.html

ja bym chciała jakąś odcinaną spod biusu i zwiewną bez ramiączek... i ak dam sobie uszyć taką ale nie moge znaleśc jakiejs fajnej krótkiej nie chce bo mam czarną bombeczkę... a ja chce eraz długą jakąś fajną... widziałam reklame h&m i nie moge znalesc tej sukienki w necie akiej zwiewnej długiej 7 zł kosztowała wiec cena spoko...

• Mamusia
Aduś ślioczne te suknie 🤪, tylko ja mam wrażenie że one leżą super na wysokich , super szczupłych laskach 😞. Ja mam wesele w lipcu i tez nie mam co na siebie włożyć 😞. Ola ja znowu mam szerokie ramiona i fałdki tłuszczyku między klatką piersiową a pachami. I wszystkie sukienki na ramiączkach lub bez wygladają na mnie ochydnie. Też będę szukała czegoś na lipiec.

ja moją właśnie nakarmiłam i przebrałam bo kupsko jej brzuchem wylazło na body 😁 nie wiem jak to możliwe 😁 🤪 🙃 a teraz usnęła 🙂 zaraz ugotuje marcheweczkę z ziemniaczkiem na wywarku z wodu roszkę z wegeta odrobinką wegety i zblenderuje na papkę.... zobaczymy czy bedzie szamać 😁 🤪

teraz patrzę a on znowu lekka wysypka 😮...chyba nuszę mu wszystko odstawić i poczekać,dopiero za kilka dnizacząć na nowo 🤨
czy ja k... zawsze muszę mieć jakieś problemy 😞,Wy dajecie nowości i super,ja dałam i dupa,jak nie szpital to zawsze coś

Mini23 napisał(a):
Aduś napisał(a):
A Seba 3 dzień marudzi,wczoraj w sumie ok,ale przedwczoraj cały dzień płakał i dziś znowu;9,je kaszke-płacze,leży-płacze,jest na rękach-super,je na raty 😞

Ada albo na ząbki,albo będzie nie stety chory 🤨

chory myślę nie,ma takie chwilówki,jak z nim ćwiczę to się śmieje.Ząbki...już nie wiem,fakt,że gryzienie mu chyba ulgę przynosi,co chwilę mokry,bo ślina ścieka aż

Mini23 napisał(a):
Aduś napisał(a):
teraz patrzę a on znowu lekka wysypka 😮...chyba nuszę mu wszystko odstawić i poczekać,dopiero za kilka dnizacząć na nowo 🤨
czy ja k... zawsze muszę mieć jakieś problemy 😞,Wy dajecie nowości i super,ja dałam i dupa,jak nie szpital to zawsze coś

No Twoje maluszki często mają wysypke,Ada a może to nie od pokarmów tylko np w mieszkaniu coś??

Ale co?!
proszek,płynn do kąpieli od urodz ten sam,prasuje wszystko

Aduś ja myślę że to na ząbki wsawiłam marcheweczkę z ziemniaczkiem i dodałam na koncówce noża masełka... a przyprawy nie dałam...jedynie szypte cukru bo marchew mrozona wiec by gorzka może była... mama mi mówiła że szczypa cukru nie zaszkodzi... a zmiksuje to z mlekiem modyfikowanym żeby papka była lepsza bo same warzywa o o mi się wydaje że za geste jest...

Mi się wydaję ze to na zęby... moja zaówarzyłam że mniej je i nawet sie nie upomina o butle chciałam ja przegłodzic żeby zjadła wiecej a ona nic nawet nie płakała wiec dałam jej sama z siebie i tylko 60 je... kurde jak noworodek...;/ niewiem co to może tak jak z Olcią Gosi niewiem...przeczekac musze moja gryzie wszystko co widzi i slini sie jak dzik i niewiem moze to tez na ząbki...;/