Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ja chcę już odstawić Gabrysię od piersi bo w czerwcu do pracy 🤢 Najgorsze, że akcja butelka trwa a maleńka nic sobie z tego nie robi i zamiast się uczyć to się bawi ha ha. My po drugim szczepieniu , po którym nic a nic nie płakała, a następne dopiero 18 maja. Kaassiak- mata pierwsza klasa, na takiej malutka na pewno nie będzie się nudzić! 😉Mojej też by się przydała taka a mamy taką zwyklą i Gabi nie bardzo lubi na niej leżeć. Ola a mówiłaś kiedyś, że coś schudłaś? Uniwersalnej diety nie ma ale warto próbować tej, o której piszesz 🙂 Aga2010 - to nasz dzieci rękę sobie mogą podac bo jak moja malutka zaczyna w łóżeczku marudzić i woła to lecę jak oszalała a ona jak mnie zobaczy to uśmiech od ucha do ucha i coś zaczyna do mnie gawozryć haha- wymuszalska 😜 Odnośnie chodzika też jestem, przeciwnikiem i parę rzeczy megatywnych slyszałam no i widzialam na wlasne oczy jak dziecko później okrakiem chodziło. Moze to zalezy jak długo dziecko chodzi w nim czy coś- nie wiem. Jedno jest pewne- mojej Gabi nie włożę w chodak 🙂 Aga Minia- zdjęcia super!!! Majeczka jest słodziutka- mała księżniczka 🙂 Co do fotek mieszkania to wrzucę Wam może jutro ale nie obiecuję, zresztą czym się chwalić jak to tylko wynajem 😉 Milo jednak że pamiętacie 🙂 Ninka- a Łukaszek ile mierzy?? Bo rzeczywiście się duży wydaje! 🤪 Lecę wciągnąć jajko na miękko i wracam 🙂

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja nie zawsze umiem dobrze ocenić , jeśli byłaby definitywna podobizna Majeczki do taty to bym od razu powiedziała a tak albo jest podobna do mamy albo mieszana 🙂 Oliwka rzeczywiście podobna do Ciebie bo już taka pannica się zrobiła 🙂 U mnie widać gołym okiem, że Gabi to czysty tata 😉 A ja drugie jajko wcinam ha ha

• Mamusia
Aga, Twój mąż widać, że sporo przytył.
Ja mojego też muszę odchudzić, tylko nie wiem jak 😮 😮 Mówi, że teraz czuje, że chudnie od pracy.
Dla mnie Maja to mała Krówka, do mamusi podobna 😁 Ale pewnie po tatusiu kolor oczu otrzyma 😁
Jest tu kto?? Pewnie zaraz przyjdzie Pigi i Krowa jak znam życie...

• Mamusia
Nina- zdjęcie boskie! A Łukaszek rzeczywiście wygląda na starszego niż rzeczywiście a jest młodszy od Gabi aż o dwa dni 😁 Ładnie się prezentujesz z syneczkiem 😉 A ogólnie to fajny masz fryz 🤪 Ech pytałam jaki Łukasz długi, że się w gondoli nie mieści już dawno ? 😜

• Mamusia
Mini nie wiem do kogo podobna , na pewno oczy ma taty 🤪. Ale chyba mieszana jest.
Ja myślę że Gabi do Marty , a Łukasz jest dłuuuugi. Będzie wysoki. Ninka to facet , więc musi być duży, a nie w wieku 20 lat krasnal 160 cm. Filigranowe to dziewczynki.
Moja Ola to też czysty tatuś, każdy mówi że to mini Tomuś hahaha. A właśnie moj Tarzan jutro wraca do małpieo gaju 🤪 🤪

• Mamusia
Taaaa u mnie pewnie będzie raz, a porządnie. A u Czity dużo i delikatnie, będą banana otwierać, chować i tak w kółko 😉
Dobra, my tu o podobieństwie zewnętrznym, a ciekawe po kim będą mieć charakterki. Ja mogę się tylko modlić, żeby miał po mnie, albo po sobie hahahahah 🤪 🤪 🙃 🙃

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Taaa niestety cały tata. Gdygym miała warunki to trzecie bym se zrobiła moze wreszcie do mnieby było podobne 🤪
Tak , tak, ,tak Tarzan wróci to banany będą obierane hahahaha
A kogót jak wróci to kura jaj naprodukuje ze na cały brzuszek wystarczy hahaha

Ha ha kogut czym ma produkować?? 😁
Czita tylko tym razem z obcym skombinuj 😁 jak chcesz dam ci mojego chomika bo on klepie takie małe że tylko do samiczki podobne 🤪

Mini, ja to jestem ciekawa, jak wyprodukowano taki ewenement jak Ty 🤪 🤪

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Taaaa u mnie pewnie będzie raz, a porządnie. A u Czity dużo i delikatnie, będą banana otwierać, chować i tak w kółko 😉
Dobra, my tu o podobieństwie zewnętrznym, a ciekawe po kim będą mieć charakterki. Ja mogę się tylko modlić, żeby miał po mnie, albo po sobie hahahahah 🤪 🤪 🙃 🙃

Oliwia ma po mnie i po moim i chwilami idzie wziąść linke i gdyby nie to że sufit chujowy to powiesić się na żyrandolu,ale szkoda żyrandol mieć na łbie i sąsiada z góry 🤪

taaa o po Tobie pewnie ma tylko najlepsze cechy hahaha 🙂
Ja np. nie jestem charakterem podobna do moich rodziców... ani trochę.

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Taaa niestety cały tata. Gdygym miała warunki to trzecie bym se zrobiła moze wreszcie do mnieby było podobne 🤪
Tak , tak, ,tak Tarzan wróci to banany będą obierane hahahaha
A kogót jak wróci to kura jaj naprodukuje ze na cały brzuszek wystarczy hahaha

Ha ha kogut czym ma produkować?? 😁
Czita tylko tym razem z obcym skombinuj 😁 jak chcesz dam ci mojego chomika bo on klepie takie małe że tylko do samiczki podobne 🤪

A czym ten chomik mnie zpenetruje ??????? Jak on ma takiego jak 1/4 zapałki ????hahahaha. Ja potrzebuję banana 🤪 😁 Pokaznego !!!
Moja Paula ma trochę mój charakterek a Ola ??? Okaże się. Mój Tarzan tez ma dobry charakter więc jak będzie jego to też nie będzie zle 😉
Dobra spadam 😘

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
A Ty bierz Byka za rogi i ujeżdżaj, jak taka mądra jesteś 😉
Marta, zakładaj szpile, bierz pejcz i rób co należy hahahahahha 🤪 🤪 🙃 🙃

Ej.... oglądam swoje zdjęcia z przed 3-4 lat i lepiej wyglądałam 😞 młodość odchodzi w zapomnienie hahahha

a ja oglądałam zdięcia brzuszka swojego w ciąży 😁 i twój wielki też widziałam 😁
Nina teraz nie robisz się stara ale bardziej dojrzała....

Pamiętasz?? Ja Orka, Ty Wieloryb hahahha 🙂 To były czasy ... 🙂 Ty już doświadczyłaś być drugi raz w ciąży... ja chyba już nigdy nie będę i smutno mi, bo to było po prostu cudowne 🙂

• Mamusia
Jakie to szczęście, że u Ciebie się tak wszystko pięknie ułożyło 🙂 I widzisz... druga ciąża była zupełnie inna 😁 bez komplikacji.
Bałabym się, że sobie nie poradzę z dwójką... Zresztą nie mamy warunków, żeby mieszkać z Łukaszem jak podrośnie, coś trzeba będzie pomyśleć. Jak wygram w lotto, to proszę bardzo, od razu mogę mieć 😁
A w Polsce takie czasy, że ciężko się na jedno dziecko zdecydować.

• Mamusia
Radzę sobie, bo mam grzeczne dziecko, a gdyby był bardziej wymagający, budził się kilka razy w nocy, to nie wiem czy bym dała radę.
Jeszcze bym chciała małą księżniczkę,a le to czas pokaże 🙂
Lecę się kąpać i spać. Dobranoc Mamuśki 😉
Kolorowych snów Wam życzę 😁