Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

naylaaa napisał(a):
Ola88 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
w jeednej aptece nawet ali mi nie chciała sprzedac bo mówila ze mam za małe dziecko... 😮

ha ha jakie poj....przecież nie karmisz piersią...
chociaż mojemu to nawet wit c nie chciała sprzedać bez porozumienia z lekarzem 😲 😲

no mówiłam jej to a ona ze do roku czasu organizm sie po ciazy oczyszcza... a ja ze mi od 4 miechów stoi waga w miejscu a ona to do roku tak moze byc moze byc... a ja ze rok guba nie mam zamiau byc... a ona ze ile wody pije ja ze 2l dziennie a ona to pani od tej wody tyje 😮 wiekszej gupoty nie słyszałam... 🙃 🤪

hahahhahaah padnę.... pani magister a taka głupia :0
Ola, bo jak wypijesz dwa litry w ciągu dnia, to tak jakby 2 kilo Ci w ciągu dnia przybyło. hahahahhaha
Mi się nie wydaje jakbyś miała 20 kilo za dużo. Nie widać po Tobie.

waqze 80 kg...;/

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
piszę częściami, bo nie zapamiętm wszystkiego, moj wyje w łóżeczku ze zmęczenia, zaraz do niego idę, bo jak przychodzę to się uśmiecha, mały cwaniak 🙂 Aga Kafinka - nie byłam u lekarza, bo co mi powie? nawadniać się, to robię to, piję elektrolity - to mi powiedziałą moja ciocia, wprawdzie pediatra, ale..i tak męczy mnie już o niedzieli rano 😞 u nas tez sie zachmurzylo, ja byłam krotko na spacerze, ciepło bardzo i tak juz wiosennkie! jak nie wychodzilam pare dni to przyroda sie bardzo rozwinela! Aga Mini - slodkie zdjecie, Martusia - wlasnie, pochwal sie jak tam mieszkanko, Nina - ale Łukaszek już duży! Ola - ciekawe jak ten alli, co tak reklamują 🙂 acha, Kafinka - nie strasz mnie 2 tyg, 2 tyg na kleiku???

• Mamusia
wydawało mi się, że nie jest źle, ale po 30 min spacerze, nogi mnie bolą i padam 😞 u nas bardzo sily wiatr i pada, ja czekam na Meza, ciekawe jak on.. uśmiałam się z pani w aptece i kwestii wody, hehe, kto jej dał mgr albo technika? 😮 Kasi a- fajna mata 🙂 idę chyba sie polozyc..

jesteśmy po szczepieniu mała płakała i ja z nią... 😞 ale teraz dobrze już zasnęła w samochodzie i śpi a ja zabieam sie za sprzatanie.... mała tak zdowa waży 6700 ma 62cm no wiec o w nagrode kupiłam jej nowego smoczulka i zapinke do smoka co by nie gubiła na spacerze w wózku... nom wiec lece a alli zaczyna od jutra brac... i zobaczymy po miesiacu.... do tego rowerek taki domowy i spacery z Alicją nic słodkiego i tłuste potrawy ogranicze... nom... duzo wazyw owoców itd... niom:P

• Mamusia
po pierwsze czy wy musicie tyle pisac ?? 😠 😉 nie no fajnie, że macie czas ja tak jak Nina zaniedbuje forum bo właściwie sama ciągle z Dominikiem jestem Pawel przychodzi na śniadanie to najwyżej chwile sie zajmie no i po obiedzie moze chwile, a pozniej idzie dalej do pracy domowej- jeszcze pokoj remontujemy i tam jest pełno roboty no i konczy kolo 18 czasem pozniej wiec zjemy cos i malego kapiemy no i tyle ... co mialam jeszcze pisac hmmm ??? nie pamietam 😜 pozniej sie jeszcze odezwe 😁

• Mamusia
kaasiaak napisał(a):
kwasiek_ napisał(a):

kasiaak, genialna ta mata!!!!!

tez mi sie podoba 🤪 gra, piszczy, szelesci, swieci.... 🤪 🤪

nauka chodzenia w chodziku?

nie, ja jestem przeciwniczką chodzików 🙂 obecnie u nas na topie jest chodzenie za rączki 😉

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
kwasiek_ napisał(a):
kaasiaak napisał(a):
kwasiek_ napisał(a):

kasiaak, genialna ta mata!!!!!

tez mi sie podoba 🤪 gra, piszczy, szelesci, swieci.... 🤪 🤪

nauka chodzenia w chodziku?

nie, ja jestem przeciwniczką chodzików 🙂 obecnie u nas na topie jest chodzenie za rączki 😉

Oliwka też nauczyła się dreptać bez chodzika,mimo ze chodzik mieliśmy 😉

a co zlego jest w chodziku?
moja starsza corka chodzila w chodziku i jak miala 10m-cy sama juz chodzila. 😎
Kaya juz spi na noc. ostatnio budzi sie jak w zegarku 6.00 rano. 🙂

• Mamusia
Po kilku podejściach udało mi sie nadrobić was 🤢
Oj ja nie znoszę chodzić na szczepienia , bo Ola płacze i jest mi jej cholernie szkoda 😞 Ola twoje dziecko ładnie rośnie 😉 A ty przestań pić tą kaloryczna wodę hahaha to schudniesz 😁 😁 😁. Ale głupia aptekarka!!!!!!!!!!
Kasiu mata super , też bym taka chciała, bo Ola dostała od cioci taką zwykłą, prostą i nie jest nią zbyt zainteresowana 😞
Łukaszek jest duży , Ninka on chyba jest z tych potężnych , dobrze zbudowanych męszczyzn 🤪 🤪, Mini Ty z Majeczka sliczne, ja też nie poznałam Kayki na tym zdjęciu - zmieniła się.
No ja też nie za bardzo mam czas na brzuch jak jestem sama 😞 Ciężko samej z dzieckiem = jeszcze obowiązki domowe.
No i nie wiem co miałam napisac , zapomniałam 😞

• Mamusia
Martuska_D napisał(a):
Jestem i nadrabiam 🙂 Malutka śpi więc mam dużo czasu dla siebie hehe. Mąż będzie grał na PLAY'U a ja na necie pobuszuję. Póki co idę sobie kolację szykować- a mam ochotę na jajeczko na miękko 🤪

Ja jadłam jajecznice na kolacje. A jajka na miękko nie umiem ugotować ☺️ 😞. Albo jest za rzadkie z glutami albo bardziej na twardo 😠

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
Martuska_D napisał(a):
Jestem i nadrabiam 🙂 Malutka śpi więc mam dużo czasu dla siebie hehe. Mąż będzie grał na PLAY'U a ja na necie pobuszuję. Póki co idę sobie kolację szykować- a mam ochotę na jajeczko na miękko 🤪

Ja jadłam jajecznice na kolacje. A jajka na miękko nie umiem ugotować ☺️ 😞. Albo jest za rzadkie z glutami albo bardziej na twardo 😠

To małpy jedzą jajka?? hahhaa. Tak na serio, to nie jesteś sama... ja tez nie umiem na miękko. Zawsze mi wychodzi na twardo 😉
A co do wagi mojego dziecka, to masz rację Gosiu, jest to zdecydowanie waga baardzo ciężka i miara baaardzo długa 😉 Zaraz zdjęcie wstawię i widać jaki to byk jest, a ja tak lubię filigranowe dzieciaczki 🙂

• Mamusia
Miałam napisać.... do Krowy.............. 🙂 Najpiękniejsze jest to zdjęcie drugie... ah mamusia z córeczką 😁 Cudownie 🙂

A tu macie mnie w gratisie i Carlosa, mojego ochroniarza 😉
Tylko trzeba obrócić, nie wiem czemu.
http://img193.imageshack.us/i/16tydzie029.jpg/

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Ja też głónie hippa,a to ze względu na tą zadymne przy bobovita....
poza tym sprawdzam etykietki pod względem zawarości.... 😁
Soczków i cherbateknie daje bo ona cycolem popija,i nie chce butelki,raz na jakiś czas łyknie troszke a reszte Oliwka wypija 😁
Maja jest po kaszce bananowej - pycha 😁 - dziś później miała amku bo spała i nie chciałam jej budzić....

Nie słyszałam o tej zadymie.... coś więcej możesz powiedzieć??
Dobrze byłoby wiedzieć bo ostatnio kupiłam właśnie Bobowitę więc może czas na zmianę...

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
Martuska_D napisał(a):

Gosia, mi tez rzadko wychodzi.. ale najczesciej wychodzi tak: na zimna wode jajko i od zaczecia gotowania 1 min 25 sek 🙂