Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej hej 🙂 żyje i mamy sie dobrze tylko w domu mam ciagle taki sajgon z remotem przedpokoju, że rano z małym sie ubieramy i na caly dzien wyjezdzamy wracamy na kapiel i tak ciagle, juz mam dosyc no ale to troche trwa bo Pawel sam wszystko robi... nie dam rady was nadrobic 😞 i teraz pewnie troche rzadziej bede zagladala no ale jak juz sie z remontem uporamy to powroce hehe 😉 buziaki dla was i pozdrowienia 😘

• Mamusia
Hej Kochane 🙂
U nas wsio dobrze 🙂
Mariusz wrócił z noc i nie poszedł spać tylko zajmował się Alusią jak wstała a ja pospałam do 9:00 😁
Moja znajoma urodziła Lenkę o 2:35 waży 3500!!! 🤪 🤪 A Ola taka malutka, drobniutka kobieta. Na koniec ciąży ważyła nawet nie 60kg 🙂 A więc widać, że rozmiar kobiety na prawdę nie ma znaczenia jakie dziecko się urodzi 🙂 Tylko, że wyjdą dopiero jutro bo Oli szybko odeszły wody i Mała była za długo bez wód i jest wyziębiona i wolą Ją mieć pod kontrolą 🙂 Ale ogólnie jest zdrowa 🙂
No ja dzisiaj wybieram się na zakupy, ale jak na razie u mnie aż ciemno tak pada !!
Kasia dawaj filmiki !!!!!!! 😁

• Mamusia
Ale tu znów cisza !!!! 🤪
Byłam na mieście i dupa blada 🤔 Mamy problem z kartą i nic nie kupiłam tylko Alusi mleko dobrze, że pampersy ma i inne rzeczy tez. Kupiłam Jej Aptamil 2 dla dzieci bardzo głodnych. Proszek pachnie jak Bebiko to myślę, że smak będzie ten sam a jak nie to zmienimy na inne 🙂 Później dam Wam znać czy piła czy nie ;D
Kasiu Kaya na filmiku sama słodycz 😁 Oglądnełam cały 😁

• Mamusia
🙂 hejka 🙂
Ja rano z Tomkiem sprzątałam a potem na spacerze a potem koleżanka z mężem była a potem znów na spacerze. A teraz czekamy na gości : teściowa z dwiema córkami czyli siostrami Tomka i swoimi dziećmi. Tak więc znów dom pełen ludzi.
Obejrzałam filmiki 😆
Alusia kochana śmieszka i biegnie w wózku tak samo jak Ola moja 😁 😁 😁 😁
A Kayka hihi też super śmieszka 😁
Kochane te dzieciaczki są, i takie pocieszne 😁 😁 😁 Ich uśmiech lód by stopił 🤪 🤪 🤪
No to narazicho,postaram się zajrzec do Was pózniej jak sobie pójdą ,ale jak mi się nie uda to do juterka lasencje 🤪 😘

• Mamusia
Hej 🙂 Maja dzisiaj jest strasznie marudna chyba ząbki idą, bo cały czas ma paluszki w buzi i bardzo się ślini i do tego płacze już mnie ręce bolą od tego noszenia. My jutro na chrzciny 🙂 jak juto będzie taka niedobra to zostawię ją w domu hahaha 😁

• Mamusia
Cześć 🙂 Nadrobiłam Was brzydale, więcej nie mogłyście napisać?? 😠 😠
Kaya i Ala to słodkie panienki 😁
Krowa,a Ty chyba chciałaś przez moment zmądrzeć 😜 Ale wiadomo, że nic z tego 😜
U mnie to samo co u Kafinki. Chyba idzie drugi ząb, bo jest niemożliwy 😞 Ślina leci jak z kranu, pcha ręce i wszystko go denerwuje. Lecę do niego, bo nie daje napisać 😉

• Mamusia
hej 🙂 nie moglam juz wczoraj zajrzec. Carlosiku najlepszego !!! U mnie tez tak jak u Was laski Dominik płacze bo boli go dziaselko nie daje sobie dotknac nawet 😞 ciekawe jak dlugo tak bedzie. Ok zaraz ruszamy do lasu my na sacerek a Pawel na paintball wiec pewnie pozniej zajrze

• Mamusia
Cześć dziewczyny 😉
Carlos wszystkiego najlepszego 🤪 😘 😘
Oj jakie pustki są dziś 😮
U nas noc super 🤪 jak Ola zjadło o 20:30 to wstała dopiero o 6:00 🤪 🤪 Moja juz duuuża dziewczynka hahahahaha
A co z Mućką że tak rzadko zagląda 😮????
Tomek obiad robi 😆, i po obiedzie może na spacer się wybierzemy. Planowaliśmy do Wawy na Strarówke pojechac , ale czy pojedziemy???? Nie wiem , bo coś sie zachmurzyło 😮

jestem na chwilke ny po weselich fajnie bło teraz sie nacieszam moją córeczką bo była w sobote i kawałek niedzieli u tesciów a my sie bawilismy... 🙂 nadrobie później cmoczki kochane dziewoje 😁

• Mamusia
Foka napisała, co wiedziała i ooooo 🙂
Dziękujemy za życzenia 😁
My dzisiaj byliśmy na grillu, a Łukaszek prawie cały czas spał 😜
Dzisiaj w nocy potrafił się co pół godziny budzić... Wyginał się, płakał, nie mógł zasnąć. Jak ja Wam zazdroszczę przespanych nocy. Moje dziecko budzi się co 2 h albo częściej, to jakiś koszmar. Jestem wiecznie niewyspana 😞
Pigi, a Ty nie przeżywaj że nasze forum umiera 🙂 Nie jest tak źle!! 😁

• Mamusia
Ja byłam zobaczyć Lenkę 🙂 Ale jest śliczna i malusia a ma tak gęste i długie włosy, że można Jej kitki robić 😁 Jutro będę pomagać Ją kąpać 🙂
Nina ja nie przeżywam, że forum wygasa po prostu stwierdzam fakt.
Moja Ala dzisiaj spała jak nawiedzona, ale to chyba przez pogodę ( bo jest szaro i ponuro i pada) bo od 22 do 7 rano a później od 10 do 13 i później też jakoś około godziny 🙂 A teraz świruje wykąpana w łóżeczku ! 🙂

• Mamusia
Meldunek 🙂
Gabrysia coś niespokojna od 2 dni i jak nie marudzi to płacze, jak nie płacze to zasnąć nie może i tak w kółko 😮 Dobrze że noc mam spokojną 😜 Generalnie to się pochwalę, że Gabi już ładnie sobie siedzi, podnosi się z pozycji półleżącej i dzisiaj jak siedziała to pochyliła się do swoich stópek i z powrotem usiadła- moja kochana dziewczynka 🙂 🙂 A jak siedzi i się ją trzyma za ręce to sobie podskakuje dupcią bo chce tańczyć hehe- tata z nią tańczy codziennie i efekty są 😁 😁 Taka zdolniacha hehe. Nie wspominając gry na pianinie lewą noga ha ha. Nie wiem jak się dodaje filmy na You Toube bo bym Wam pokazała 😉
Niunia śpi od 20:20 więc lecem coś zjeść i czekam na Rafiego 😉

• Mamusia
Hej 😉
Marta Gabi śilna dziewczynka jest 🤪. Moja Ola dopiero od wczoraj nie upada na buzke jak siedzi , ale do tyły i na boli jeszcze leci 😁 😁 😁.A wczoraj jak były siosrty Tomka z dziećmi to Jaś urodzony 3 grudnia 2010 roku ma tak silny kregosłup że jak się go postawi to sztywno stoi na nogach 😮, i nawet nie ma opcji aby sam je ugiął. On baaardzo szybko zacznie chodzić.
Moja Ola dziś po południu zaczęła mi marudzić i popłakiwać 🤢??? Może zeby???
Aga to jutro ogladamy Pawełka 🤪 🤪 🤪
Dziewoje jak napisała Ola , ja już się odmeldowuje 😉
Do jutra, dobranoc 😘 😘 😘

• Mamusia
Maja jaka cwaniacka mina !!! 😁 😁 😁
Mi też dupa by poszalała bo, ale nie mam z kim dziecka zostawić bo mój by chciał ze mną- musiałby mnie pilnować hahaha Zazdrośnik 😁 Tylko ja bym nie musiała się martwić później, że Ala będzie chodzić nawalona jak mama hahahahaha 😁 😁

• Mamusia
Ha ha ha ha no ta mina pobija wszystko !!!!! 🤪 🤪 😁
No ja też bym poszalała na imprezie 😞 Ale w Polsce znów nadrobię 😁 😁 😁 Tylko właśnie już teraz na imprezach przed porządnym wypiciem blokuje człowieka myśl, że trzeba być trzeźwym bo Ala może wstać w nocy akurat wyjątkowo, no i rano nie można mieć kaca bo Ala wstaje 7-8 rano 🙃

• Mamusia
Oj tak, poszalałam jak nie wiem hehe, aż jedno piwo ha ha 😁 😁 😁
Więcej mi nie potrzeba bo tak się zajebiście bawię z dziewczynami że maskara 😜
A takie wyjście od czasu do czasu to jest potrzebne jak powietrze by się atmosfera oczyściła 😁
Mleko moje dziecko dzisiaj z butelki wypiło aż 20 ml ha ha, dobre tyle niż wcale hehe

• Mamusia
Martuska_D napisał(a):
Oj tak, poszalałam jak nie wiem hehe, aż jedno piwo ha ha 😁 😁 😁
Więcej mi nie potrzeba bo tak się zajebiście bawię z dziewczynami że maskara 😜
Mleko moje dziecko dzisiaj z butelki wypiło aż 20 ml ha ha, dobre tyle niż wcale hehe

Nie martw się Marta zacznie pic i z butli 😉 Przyjdzie Jej pora 😁 Jak zacznie nie dojadać cycem to i za butle się złapie 😉 😁
No ja też dużo nie muszę wypić, żeby odwalać hahaha 😁 Ale ostatnio jak byłam na dyskotece to po dwóch piosenkach miała zadyszkę 🤢 🤔 😮 😲 ☺️