Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Cześć 🙂 Justyna, pewnie że Cię pamiętamy.
Foka, a co to za goście z Rosji?? 😉
Mrówa, szerokiej drogi, powiecie już rodzince?? 😁
W poniedziałek, albo we wtorek Wam pokażę pewne zdjęcie czegoś.... 😁 mojego "przyjaciela" hahahaha jestem tajemnicza jak Pigi 😁 pozazdrościłam jej 😉
Teraz chodzę na 13 na masaże kręgosłupa.... masakra... boli mnie jakby mnie przypalali żelazkiem. Ale nie mogę narzekać, bo dostałam 10 zabiegów; z miejsca mnie zapisali, a zapisów nie ma do końca roku, ale jakaś babka na lasery nie przychodzi i masażystka ma chwilę wolną, więc się zlitowali nad biedną matką 😉 od dźwigania małego mam taki przeciążony kręgosłup 😞
Aga, a ile Maja przybrała przez jakiś czas? Pewnie taka jej uroda, że jest drobną dziewczynką 😁 i do tego niejadek trochę, więc nie będzie przybierała nie wiadomo ile. Nie martw się na zapas, przynajmniej masz lżej 🙂 Łukasz waży ok. 11 kg 😞 😞 także fajniej mieć takie drobne dziecko, bo ja mam takie sumo i to jest naprawdę ciężko nosić, schylać się do łóżeczka.
Justyna, gratuluję że karmisz piersią i pracujesz 😁 to duży sukces 😁

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej Mamuśki 🙂
U mnie się wszystko popieprzyło 😞 Plany i marzenia trzeba przełożyć na za jakiś czas pewnie dopiero po nowym roku. Dlatego nic nie chciałam Wam mówić co i jak bo same widzicie, że nie wypaliło 🤨
Dzisiaj jestem chora strsznieeeeee !! 🤔 Wczoraj za dużo wypiłam z bratową żeby zalać smutki 🙃
A do tego jeszcze Mariusz dzwoni do mnie i mówi, że siłownia na którą chodzę pobrała sobie z konta 175zł opłaty za WRZESIEŃ kiedy mnie we wrześniu już w Polsce nie będzie !! 😠 ZŁODZIEJE !! A to wszystko dlatego, że dałam wypowiedzenie nie 31 lipca tylko1 sierpnia o jeden dzień za późno !! 😠

• Mamusia
Hej melduję że żyję 🤪
Ciężko mi znalezć chwilkę aby zasiąść do kompa 😞 Mówie Wam nie mam siły juz , jestem strasznie zmęczona 😞
U nas ok. Moja Paulinka pracuje !!!!!! Z harcerzami jezdzi do marketów i pakuje zakupy, za to wrzucaja dzieciakom kase do puszek 😆Ola jeszcze nie raczkuje i jeszcze sama nie usiadzie z leżącego, ale zaczyna powolutku łapać jak się raczkuje i myślę że lada dzień zacznie na czterech latać 🤪
No i dziś zauważyłam że jak ja sie stawia to zaczyna sztywno trzymać nóżki 😉. T tak to po staremu 😉
Nie jestem w stanie Was nadrobić 😞
Przeczytałam ostatnie 4strony tylko 😞
Odezwałą sie Justyna 😉, i tak jak ja zaczęła pracowac 😆
Pigi doczytałam się że twój biznes musi jeszcze poczekać 😞, ale nie poddawaj się .
Kuro a Ty to masz co dzwigać 😮 i masz fart że za masaże sie tak szybko dostałąś.
Iwonka ciesze sie że u Was dobrze , i dzidzia rośnie 😉, a Kajtuś juz prawie zdrowy.
No i Kaffi nie martw się bo są różne dzieci, jedne za lekkie a drugie za ciężkie , a potem wszystko sie normuje 😉
A ja ide do Olusi sie pobawić bo na podłodze leży na brzuchu i krzyczy 😁 😁 😁 No i zaraz kąpiel 😉

• Mamusia
Przez to wszystko zapomniałam napisać, że Ali wyszedł kolejny ząbek W KOŃCU !! Na dole lewa jedynka bo prawa już była 🙂
Co do tego niewypału to na szczęście po nowym roku będziemy mogli znów coś działać jak się ureguluje kilka zaległych spraw. Nie wiem czy będę mieć jeszcze ochotę zaczynać wszystko od nowa- to zależy od Mariusz bo teraz ten niewypał to jest Jego wina niestety 🤨
Zdjęcie Dominisia- Supermena jest ekstra 😁
😘 😘

• Mamusia
Paweł lubi małego tak podrzucać hehe 🙂 Gosiu rozumiem Cie wiem, że masz malo czasu bardzo ale fajnie, że chociaz czasem sie odezwiesz 🙂 ok wiec tak Kasiu szkoda, ze ten plan nie wypalil ale jesli tylko mozecie probojcie ! Zawsze warto!!! Ja jutro na wesele do kolezanki ide tzn my 🙂 mały u moich rodzicow zostaje. No i dzis zauwazylam, ze zaczyna sam siadac 🙂 z lezacego juz moj łobuz. Wrzucam wam jeszcze jego jakies foto i ruszam dalej do ogarnianai 😞 Pawel powinien zaraz wrocic a ja koncze salatke z ogorkow robic, w tym roku jeszcze tylko buraczki zaprawiam i koniec! Zajrze jeszcze jutro 😘

• Mamusia
A Tu mój Misiu grzecznie siedzi
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/18/sam0447v.jpg/][IMG]http://img18.imageshack.us/img18/4030/sam0447v.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

a tu już odpoczywa hehe 😉

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/33/sam0449a.jpg/][IMG]http://img33.imageshack.us/img33/9189/sam0449a.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
Hej 🙂 Mrówka udanego weekendu 🙂. Nina Maja przez trzy miesiące przybrała tylko 1 kg i dzisiaj znów nie zjadła obiadku ani deserku tylko cyc i trochę kaszy 🥴. Kasiu czas szybko leci zanim się obejrzysz to już interes będzie rozkręcony, a z tą opłatą to na prawdę przegięcie 😠 . Dominik to chyba kaskaderem zostanie zdjęcia są rewelacyjne 🙂. Gosia zaglądaj jak tylko będziesz mogła to zawsze jakiś relaksik 🙂 😘
A gdzie Mini się podziała?

• Mamusia
Hej Mamuśki 🙂
Ja tylko na moment bo wstałam jakoś bez humoru 😞
Załamana jestem tym co się wydarzyło i nawet słowa przepraszam nie usłyszałam od Mariusza chociaż w całości to Jego wina 😞
Miłego weekendu Dziewczyny ja jutro mam chrzciny, ale na pewno jeszcze zajrzę dzisiaj 😘 😘

aisak_89 napisał(a):
Hej Mamuśki 🙂
Załamana jestem tym co się wydarzyło i nawet słowa przepraszam nie usłyszałam od Mariusza chociaż w całości to Jego wina 😞
Miłego weekendu Dziewczyny ja jutro mam chrzciny, ale na pewno jeszcze zajrzę dzisiaj 😘 😘

faceci...
Kasiu mozesz nam opowiedziec co sie stało.... wygadaj się... pamietaj o tym chyba że nie chcesz:*

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Hej Mamuśki 🙂

Przykro mi kochana 😞 Faceci ech... 😠
No i przykro mi, że plany nie wyszły...Ale trzeba być dobrej myśli 😉

• Mamusia
My dzisiaj na grilla do kuzynki i jej męża. Mają roczne dziecko- Lenkę więc Gabi będzie miała towarzystwo 🙂 😉 A wieczorem idziemy do Pubu z dziewczynami z forum- będzie nas 3 pary bo bierzemy tym razem mężów ha ha 😁 😁 Także zaraz lecę do domu bo jestem u rodziców, zjemy obiad- dzisiaj kopytka z szynką i sosikiem i buraczkami zasmażanymi mniamm 🙂 No i szykowanko bo o 16 wychodzimy z domu a Rafi dopiero przed 15 będzie w domu 😉 Z grilla przyjdziemy wykąpać Gabi i zostaje z moją mamą a my znów szykowanie na imprezę 🙂 W końcu potańczę i spalę trochę kalorii bo jest mi to potrzebne 🤪 🙂

Miłego weekendu 🙂

• Mamusia
Hej 🙂
Czita, wierzę Ci że jesteś padnięta - praca, dom, obowiązki, małe dziecko. Do tego cały Pruszków trzymasz - nie ma lekko 🙂
Marta - z drewnem do lasu?? Ale wy gUUUUUpie jesteście hahahahahah 😁
Pozdro dla Kroooowy 😁
Dominik zmęczony wiosłowaniem hhahahah 😉 Więc odpoczywa w pontonie 😁

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Dzia Laseczki 🙂 Wole nie mówić o co chodziło bo to już minęło i muszę się pogodzić z porażką niestety. Czy wszyscy faceci to tacy narcyzy, że nie widzą swoich wad nawet jak strasznie przeskrobią ???? 🙃

Spora większość 😉 czyli 99,9% 🙃 🙃 🙃 🙃

• Mamusia
hej kobietki ja tylko na moment zaraz jede do moich rodzicow bo siostra mnie czesze na wesele- bo dzis balujemy 🙂. No ale nie mam wcale checi kurcze nocka zarwana bo chyba z 10 razy wstawałam do tej mojej marudy! Od rana zapierdziel niezly, Pawel po pracy zaraz na montaz mebli pojechal i wroci kolo 16 wiec sie wykapie i przyjezdza do moich rodzicow no i jedziemy na wesele- masakra wszystko biegiem. Kasiu wiekszosc facetow nie wie że coś robi zle a jak zrobi to i tak nie uwazaja ze zle zrobili- taka ich natura. Buziaki mamuski udanego weekendu ja zajrze w poniedzialek 😘

• Mamusia
Sylwia udanego wesela !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😘 😘 😘
Ja byłam na zakupach bo piekę ciasta jutro na chrzciny i musiałam produkty kupić 🙃 A jest taki upał, że głowa mała i dobrze, że spotkałam znajomego to dźwigał moje torby haha 😁 😁
Moja Ala właśnie zjada spinki do suszenia ubrań 🙃 Zwariowane dziecko bawi się tym czym nie powinna 🙃 🤪 Jak leży na macie to nie bawi się matą tylko dywanem haha 😁 🙃
Gocha a Ty dbaj o siebie bo tyle obowiązków to żebyś się za szybko nie zużyła 😁 😁 😁 😘
Marta udanego wieczoru !! 😉 Ja tam drewna do lasu też bym nie brała haha 😁 😜 😉