Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Aaaa i zapomniałam napisać, że wczoraj byłam na kolejnym spotkaniu mamusiek z forum i jak przyszłam to napastowałam męża haha 😁 😁 Także moja awersja aseksualna zmierza w dobrym kierunku 😜 Ja na wesele się wybieram w październiku do mojej przyjaciółki i wieczór panieński też zaliczę hehe 🤪 No ale muszę dwie kreacje szykować bo poprawiny też będą a muszę wyglądać zajebiście bo siedzę koło Panny Młodej więc kamera będzie tam często gęsto 🤪

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia

Hej dziewczyny
Kuro ale Łukasz już duży jest, i zmienia się 😆Jak se siedzi na luzaka hahahahaha.Fajny chłopiec 😘 😘 😘I chyba di Ciebie jest podobny 😉
Mućka między dziewczynkami jest podobieństwo, fakt że Maja bardziej jest tatusiowa , a Oliwka mamusiowa hahahaha
My byliśmy dzis n azakupach w Tesco i Ola zgubiła bucik 🤢 No i już go nie znalazłam 😞
A jutro może pojedziemy na zakupy ciuchowe, Olę muszę ubrać bo ze wszystkiego wyrosła 😮
No a co z Foczką ??????????
I jak zwykle rozmowna Kaffi 😁 😁 😁

• Mamusia
Ej, przecież to nie jest Ola 😮 😮 😮 😮 😮 😮 🤢 🤢 🤢 🤢 nie wierzę!! wygląda jak nei ona!! W ch** nas robicie gamonie i tępaki 🤪 🤪 🙃 🙃

Marta, w sukienkach MY Ci pomożemy hahahaha 😁

A Kaffi sobie sama podbiera towar i ma przez to takie dziury w mózgu, że słowa nie potrafi wydobyć 🙃 🙃 🙃

gonia88811 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
a tego słodziaka poznajecie>> 🙂
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/543/20110729c.jpg/][IMG]http://img543.imageshack.us/img543/8/20110729c.jpg[/IMG][/URL]

Toż to moje dziecko jest 🤪

Czita odczep się od mojego dziecka to moja ALA Czubki!!!!!!!

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/508/sam1389.jpg/][IMG]http://img508.imageshack.us/img508/2741/sam1389.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

OLA

Mini23 napisał(a):
Alexis123 napisał(a):
😮 ojojoj
ciekawe ciekawe.... 😮 😁 😎 😁 🤪 🤔 😜 😲 😮

Ola ty z tarzanem czy czita z Mariuszem??? 😮 😮 😮 😲 🤪

ja z Tarzanem na bank nieeeeee a za Czite i Mariusza nie moge potwierdzic 🙃 🤪 😁

• Mamusia
Meldunek 🙂
Kafi w Anglii jak jedziesz na pogotowie z dzieckiem, które ma gorączkę to dają mu lody do jedzenia aby zbić gorączkę 😁
Ja mam za tydzień w niedziele chrzciny Nelusi także mała impreza się szykuje no i z kieszeni się też posypie 🙃
Ala i Ola są strasznie do siebie podobne !! 🤪
A ja w ogóle zatrułam się z 3 dni temu i do tej pory mnie żołądek strasznie boli bo ogólnie mam chory a więc nawet od 4 dni nie chodzę na siłownię 😞
😘 😘 😘

• Mamusia
Oli ma anginę dostał antybiotyk właśnie wróciliśmy z pogotowia. Aga Oliwier dziś od rana był taki podejrzany mówił, że go nóżki bolą i mięśnie, ale gorączki jeszcze nie miał ogólnie czuł się dobrze dopiero tak po 18 się pojawiła i wtedy dałam mu paracetamol i robiłam zimne okłady i po tym przeszło. Gdzieś tak ok. 22 tak podskoczyła temperatura, że się wystraszyliśmy, bo lał się przez ręce i gorączkę miał przed samym wyjściem 39, 9 dobrze, że mamy pogotowie pod nosem zaledwie 5 min samochodem ....

• Mamusia
hej 🙂 melduje sie 🙂 moi chlopcy śpią a ja ogarniam domek bo wczoraj Paweł do 17 malował a na 18 do szwagra jechalismy i wrocilismy po 23, Domiś nie chciał mi spać zasnal po północy 😮 no ale było fajnie więc się nie dziwię hehe 😉 Ola i Ala faktycznie podobne hehe ale foczka się zmieniłą nie moglam poznac jej 🙃 ej a co z Mrówka?? Długo jej nie było...

• Mamusia
Hej 😉
Ja bym nie powiedziała że to jest Alusia Foczki 😮, też się zastanawiałam czyje to dziecko jest ???
Ale fakt nasze dziewczynki podobne do siebie są 😁 😁 😁 😁 😁 Ja tam wierna Tarzanowi byłam i jestem hahahahahahahaha Foczka przyznaj się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prawda i tak na jaw wyjdzie 😁 😁 😁
Moja ma cały czas tylko dwie 1 na dole. I nawet się nie zapowiada na kolejne zęby 😉
My byliśmy na zakupach i moje dziewczyny sobie kupiły trochę ciuszków, ja tylko jedną różowa koszulę.
Teraz u nas leje jak cholera , burza 🤢 🤢
Ja Oli też nie dawałam ryby jeszcze, ale chętnie jej przygotuję , tylko jak ????????????
Ide poszperać w internecie 😉

• Mamusia
Hej 🙂 Faktycznie są dziewczynki podobne 🤪 🤪 ale mi i tak się nie wydaje, żeby to Alusia była i do tego na nocniku?? 😜 coś tu kręcicie hahahah 😁
Foka, możemy sobie ręce podać, bo nasza para zakochanych ma takie samo uzębienie - 4 na górze, 2 na dole 😉
Łukaszek ma takie szpary między zębami, że wyglądają jak Falochrony 🤪 🤪 🙃 🙃
Marta, gratuluję napastowanie męża hihi 😁
Ja pangi też nie jem, bo oglądałam program o niej 😜 Ja nie dawałam jeszcze ryby 🤢
Kaffi, napisz jak tam Oli się czuje 😘 dzielny chłopczyk z niego 😘
Czita, ale żeś sobie kolor bluzki wybrała - różowy z brązowym futrem?? hmmmm 😉

• Mamusia
🙂
Kaya uzywa smoczka do zasypiania a w ciegu dnia nie.
kaszki daje jej na drugie sniadanie, ale takie na mleko swoje, a nie na wode sie staram.
czasem dostje owsianke z nestle, nawet ja lubi. a na kolacke kaszke tez z nestle taka specjalna na noc ze zbozami i lipa, baaardzo ja lubi. 🙂