Meldunek 🙂 Kafi w Anglii jak jedziesz na pogotowie z dzieckiem, które ma gorączkę to dają mu lody do jedzenia aby zbić gorączkę 😁 Ja mam za tydzień w niedziele chrzciny Nelusi także mała impreza się szykuje no i z kieszeni się też posypie 🙃 Ala i Ola są strasznie do siebie podobne !! 🤪 A ja w ogóle zatrułam się z 3 dni temu i do tej pory mnie żołądek strasznie boli bo ogólnie mam chory a więc nawet od 4 dni nie chodzę na siłownię 😞 😘😘😘
Oli ma anginę dostał antybiotyk właśnie wróciliśmy z pogotowia. Aga Oliwier dziś od rana był taki podejrzany mówił, że go nóżki bolą i mięśnie, ale gorączki jeszcze nie miał ogólnie czuł się dobrze dopiero tak po 18 się pojawiła i wtedy dałam mu paracetamol i robiłam zimne okłady i po tym przeszło. Gdzieś tak ok. 22 tak podskoczyła temperatura, że się wystraszyliśmy, bo lał się przez ręce i gorączkę miał przed samym wyjściem 39, 9 dobrze, że mamy pogotowie pod nosem zaledwie 5 min samochodem ....
Wstawiłam rosołek a drugie prawie zrobione, tylko filety mi do zrobienia zostały 🙂 Zaraz kawka i śniadanko 🙂 Malutka spała do 7 także jestem wyspana 🙃 Teraz bawi się na domowym placu zabaw także mam chwilkę 🙂
hej 🙂 melduje sie 🙂 moi chlopcy śpią a ja ogarniam domek bo wczoraj Paweł do 17 malował a na 18 do szwagra jechalismy i wrocilismy po 23, Domiś nie chciał mi spać zasnal po północy 😮 no ale było fajnie więc się nie dziwię hehe 😉 Ola i Ala faktycznie podobne hehe ale foczka się zmieniłą nie moglam poznac jej 🙃 ej a co z Mrówka?? Długo jej nie było...
ja jeszcze ryby nie dawałam tzn sama nie robilam ale mysle ze mintaj bedzie ok, pangi tez bym nie dała, ja wogole małemu warzywa gotuje na parze bo sa zdrowsze a i my tez tak jemy wiec jest ok 😉 i rybka z pary ogolnie tez jest pycha 🙂
Hej 😉 Ja bym nie powiedziała że to jest Alusia Foczki 😮, też się zastanawiałam czyje to dziecko jest ???
Ale fakt nasze dziewczynki podobne do siebie są 😁😁😁😁😁 Ja tam wierna Tarzanowi byłam i jestem hahahahahahahaha Foczka przyznaj się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prawda i tak na jaw wyjdzie 😁😁😁 Moja ma cały czas tylko dwie 1 na dole. I nawet się nie zapowiada na kolejne zęby 😉 My byliśmy na zakupach i moje dziewczyny sobie kupiły trochę ciuszków, ja tylko jedną różowa koszulę.
Teraz u nas leje jak cholera , burza 🤢🤢 Ja Oli też nie dawałam ryby jeszcze, ale chętnie jej przygotuję , tylko jak ????????????
Ide poszperać w internecie 😉
Hej 🙂 Faktycznie są dziewczynki podobne 🤪🤪 ale mi i tak się nie wydaje, żeby to Alusia była i do tego na nocniku?? 😜 coś tu kręcicie hahahah 😁 Foka, możemy sobie ręce podać, bo nasza para zakochanych ma takie samo uzębienie - 4 na górze, 2 na dole 😉 Łukaszek ma takie szpary między zębami, że wyglądają jak Falochrony 🤪🤪🙃🙃 Marta, gratuluję napastowanie męża hihi 😁 Ja pangi też nie jem, bo oglądałam program o niej 😜 Ja nie dawałam jeszcze ryby 🤢 Kaffi, napisz jak tam Oli się czuje 😘 dzielny chłopczyk z niego 😘 Czita, ale żeś sobie kolor bluzki wybrała - różowy z brązowym futrem?? hmmmm 😉
🙂 Kaya uzywa smoczka do zasypiania a w ciegu dnia nie.
kaszki daje jej na drugie sniadanie, ale takie na mleko swoje, a nie na wode sie staram.
czasem dostje owsianke z nestle, nawet ja lubi. a na kolacke kaszke tez z nestle taka specjalna na noc ze zbozami i lipa, baaardzo ja lubi. 🙂
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!).
Rekomendowane odpowiedzi
Gość
Gość
ciekawe ciekawe.... 😮 😁 😎 😁 🤪 🤔 😜 😲 😮
Gość
ja z Tarzanem na bank nieeeeee a za Czite i Mariusza nie moge potwierdzic 🙃 🤪 😁
Gość
kafinka
aisak_89
Kafi w Anglii jak jedziesz na pogotowie z dzieckiem, które ma gorączkę to dają mu lody do jedzenia aby zbić gorączkę 😁
Ja mam za tydzień w niedziele chrzciny Nelusi także mała impreza się szykuje no i z kieszeni się też posypie 🙃
Ala i Ola są strasznie do siebie podobne !! 🤪
A ja w ogóle zatrułam się z 3 dni temu i do tej pory mnie żołądek strasznie boli bo ogólnie mam chory a więc nawet od 4 dni nie chodzę na siłownię 😞
😘 😘 😘
kafinka
Martuska_D
Martuska_D
Wstawiłam rosołek a drugie prawie zrobione, tylko filety mi do zrobienia zostały 🙂 Zaraz kawka i śniadanko 🙂
Malutka spała do 7 także jestem wyspana 🙃 Teraz bawi się na domowym placu zabaw także mam chwilkę 🙂
Miłego dnia 😉
SylwiaC
aisak_89
Gość
SylwiaC
gonia88811
Ja bym nie powiedziała że to jest Alusia Foczki 😮, też się zastanawiałam czyje to dziecko jest ???
Ale fakt nasze dziewczynki podobne do siebie są 😁 😁 😁 😁 😁 Ja tam wierna Tarzanowi byłam i jestem hahahahahahahaha Foczka przyznaj się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prawda i tak na jaw wyjdzie 😁 😁 😁
Moja ma cały czas tylko dwie 1 na dole. I nawet się nie zapowiada na kolejne zęby 😉
My byliśmy na zakupach i moje dziewczyny sobie kupiły trochę ciuszków, ja tylko jedną różowa koszulę.
Teraz u nas leje jak cholera , burza 🤢 🤢
Ja Oli też nie dawałam ryby jeszcze, ale chętnie jej przygotuję , tylko jak ????????????
Ide poszperać w internecie 😉
naylaaa
Foka, możemy sobie ręce podać, bo nasza para zakochanych ma takie samo uzębienie - 4 na górze, 2 na dole 😉
Łukaszek ma takie szpary między zębami, że wyglądają jak Falochrony 🤪 🤪 🙃 🙃
Marta, gratuluję napastowanie męża hihi 😁
Ja pangi też nie jem, bo oglądałam program o niej 😜 Ja nie dawałam jeszcze ryby 🤢
Kaffi, napisz jak tam Oli się czuje 😘 dzielny chłopczyk z niego 😘
Czita, ale żeś sobie kolor bluzki wybrała - różowy z brązowym futrem?? hmmmm 😉
naylaaa
- czy Wasze dzieci używają smoczka?
- czy Wasze dzieci jedzą kaszki?
🙂 🙂 🙂
kaasiaak
Kaya uzywa smoczka do zasypiania a w ciegu dnia nie.
kaszki daje jej na drugie sniadanie, ale takie na mleko swoje, a nie na wode sie staram.
czasem dostje owsianke z nestle, nawet ja lubi. a na kolacke kaszke tez z nestle taka specjalna na noc ze zbozami i lipa, baaardzo ja lubi. 🙂