Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hej 🙂 dzieki za komentarze 🙂 no przedpokoj wielki bo tu byly kiedys krecone schody w dół do tesciow a to miejsca zajmowało i nie bardzo bylo jak go przerobic na cos innego wiec zostal przedpokoj tyle, ze jak zrobimy ten pokoj co nam zostal to na przedpokoj wrzucimy jakas kanape i stolik i barek czy cos takiego. Mini racja jak na gwarancji to trzeba korzystac 😁 lece bo kawa mi znowu stygnie a Dominik zaraz mi komputer rozniesie z nudow hehe

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej 😁
Sylwia, masz piękny apartament 😁 bardzo mi się podoba połączenie kolorów 😁
Mini, Marta dawała kiedyś zdjęcia swojego mieszkania 😁 pamiętam 😁
A tak poza tym to Ty zajeżdżasz tego kompa hahahhaah 😁 Co Ty mu robisz, że on chory co jakiś czas?? 🙂
Kasiu, Twoja Ala robi to samo co moje dziecko 😁 drze się na cały sklep ☺️ dlatego najlepiej chodzić z nim jak akurat zasnął 🙃 🙃 Mój to rasowy facet - nie znosi sklepów i zakupów 😜
Gratulacje dla Gabi, że chodzi jak bociek hahahahha 😁

• Mamusia
Hej Mamuśki 🙂
My na nogach od 7:00- Ala się wyspała 🤔
W domu już posprzątałam, kawa stoi a teraz muszę pranie wstawić bo kosz na brudy woła o litość haha
U nas dzisiaj ładna pogoda, ale Mariusz ma na noc i wtedy ciężko mi się z domu wyrwać.
Poza tym pochwalę się, że od 2 do 8 października będę na Majorce 🙂 W końcu się udało nam zdecydować na ten wydatek i lecimy 🙂 Nie na długo, ale jak na leżenie na plaży z małym dzieckiem wystarczy 🙂
Z tego co pamiętam to Marta właśnie dawała fotki swojego M 🙂
Krowa a TY komputer rozwalasz no bo jak się kopytami nawala w klawiaturę to hmmm..... 😁 😁 🤪 🙃

• Mamusia
To ciuszka po Małej Śwince się przydadzą 😁
Pigi, ciesze się razem z Wami 😁 odpoczniecie, złapiecie słoneczka 😁 Świetne wakacje i Majorka czekają na Was 🙂
Tylko nie bierz tej Krowy, bo nasra w samolocie i nie dolecicie 😉 jeśli w ogóle samolot z nią na pokładzie wzniesie się do góry 😉 hahaha
Kaffi jak zwykle rozgadana... Jak się czuje mąż?? I dzieciaczki? 😘 😘
Mini, na warsztacie to chyba jest Twój mózg!! Tylko, że go reperują i zero efektów 🤪 🤪 🙃 🙃

• Mamusia
Meldunek 🙂
Ale u mnie dzisiaj leniwy dzień 🤨
Dzisiaj się dowiedziałam, że moja najlepsza przyjaciółka mieszka w Londynie obecnie będzie mieć bliźniaki 😁 Boziu nie wyobrażam sobie mieć dwie takie jak moja Ala !! 🤪 Wylądowałam bym w tworach haha 🙃 😮
W ogóle moja Ala ma pierwszego siniaka- świniaka haha walneła wczoraj na krzesło i ma na policzku siniaka 🤔 😲 Próbuje się puszczać mebli i wtedy upada 🙃 🤢
Nawet Adusia się zjawiła 😘

Pusto prawie 😞
No to ja napiszę co u nas....praca,dom,dzieci,praca itp tak w skrócie 😉
Seba idzie jak piorun,łobuzuje,śmiga z jeździkiem,gonia się oboje po czwaraka po mieszkaniu,turlają,ciągną za włosy,gryzą,drapią(Sebuś 😁) 😁 i ciągle jest "Aba,Aba oć tu" (Seba,Seba chodź tu)ha ha.
Oskar się rozgadał..gada jak najęty,łobuzyje,mały cwaniak,nieraz zwala z nóg...raz zwinął pomidoraze sklepu i chciał uciec,albow tramwaju usiadł lasce obcej na kolanach i do taty nie chciał iść 😁..oj wesoło 😁
Ale też chwilami jest uparciuch...brak sił na niego 😞
Teraz mam ranki,zapieprz jest ale ważne,ze jest praca,choć w październiku ma być przestój znowu,więc pewnie na L-4 posiedzę 😞,jestem jednak dobrej myśli,ze szybko to minie iw listopadzie już wrócę.
Sebuś po 5 dniach żłobka się rozchorował,katarek ikaszel,ale obyło się bez lekarza,jednak nie chodzi do żłobka,już do przetrzymam i pójdą razem 3 października 🙂...aż 😁się boję 😞
Mąż czeka na termin sprawy nadal 😞

Całuję Was gorąco i dzieciaczki 🙂
Żal mi,ze nie mogębyć codziennie z Wami 😞,ale co zrobić,jak mąż pójdzie do pracy to w końcu zaczniemy wychodzić na prostą 🙂

• Mamusia
Hej Piękne! M ma już na 100% żółtaczkę typu c 😞 wszyscy jesteśmy pod kontrolą sanepidu będą nam robić badania i zobaczymy, co dalej na pewno M rozpocznie roczne leczenie. Maja ma 6 ząbków i zaczyna mnie gryźć gdzie popadnie Oli ma 2 czarne kropki (w zerówce) jedną dostał dzisiaj za brzydkie słowo na k ….. za zabawę z kolegą w głupie słowa i do tego muszę iść z nim na badanie słuchu, bo podobno ma słaby słuch 😮 Sylwia mieszkanko macie bardzo ładne i elegancko urządzone 🙂Mini czekamy na fotki z nowego lokum. 🙂 Kasiu! Majorka 🙂 rewelacja na pewno wypoczniecie 🙂 😎 marzy mi się jeszcze raz tam pojechać ☺️ Nina moje dziecko nawet nie chce patrzeć na kubki, a co dopiero z nich pić, a co do herbaty to pije, ale tylko zwykłą innej nie ruszy. Aduś życzę powodzenia i zdrówka dla chłopców 🙂 😘 Marta, kiedy wy się przeprowadzacie?
MIŁEGO DNIA 😘 😘 😘

• Mamusia
Dzień dobry 🙂

Kasia, gratuluję i zazdroszczę wyjazdu na Majorkę 🙂 Ach to się wyplażujecie 🤪 Super!
Mini, oj ciekawa jestem jak wyglądać będzie Twoje królestwo 🤪 Jedno jest pewne- na pewno ślicznie 😉
Kafi- współczuję choroby męża ale nie ma powodu się załamywać. Pisałam Ci, że moja ciocia ma WZW C i żyje normalnie tyle tylko, że musi co jakiś czas badania robić, lekarstwa brać i nieraz w Poznaniu musi leżeć w szpitalu jeśli badania wyjdą poniżej jakieś tam normy. Nauczycie się z tym żyć nawet nie zauważysz kiedy 😉 Najważniejsze przestrzegać higieny bo można się zarazić przez krew. Dacie radę 😉

My się przeprowadzamy w połowie października bo na razie tam jest remont 🙂 Mamy jeszcze tylko wybrać kolorystykę płytek i ścian i zdecydować się czy chcemy halogeny punktowe.

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
Teraz mogę coś napisać bo wcześniej Ala stała mi między nogami i musiałam Ją trzymać. Taka zrobiła się przylepa, że nawet jak sikam to Ala siedzi obok mnie 🤔
Ala ma kolejnego zęba 🙂 Teraz znalazłam 😁 Na dole dwójka prawa 🙂
Kafi kochana no to się u Was porobiło, ale najważniejsze, żeby mąż szybko doszedł do siebie. Jak budowa ? A co do brzydkiego słowa to wiesz prawda jest taka, że wszystkie dzieci źle się wyrażają. Nawet jak rodzice nie bluźnią to łatwo usłyszeć coś na ulicy. Nie jedno dziecko w przedszkolu bluźni, ale akurat Twojego synka pani usłyszała.

• Mamusia
Kasiak, trzymam kciuki z jutrzejszym dniem 🙂
Pigi kochana, gratulujemy Alusi ząbka 😉

Młoda mi dzisiaj spała tylko 45 minut, masakra jakaś 🙃 Poza tym przestawiła się chyba na czas zimowy bo po 18 już dopomina się kąpieli hehe 😁 🙃

Spokojnej nocy 🙂

P.S. A co tu dzisiaj tak cicho?? Gdzie Sylwia?? Nina i reszta stada?? 🤔 🙃

• Mamusia
Meldunek 🙂
Ala po kąpieli ale raczej nie zapowiada się na spanie 🙃
A ja zrobiłam ciacho !!!!!!!!! 😁 😁 😁 Jeszcze nie jadłam, ale myślę, że będzie oki bo biszkopt, masa serowa z galaretką cytrynową i na to pianka gruszkowa i na to wiórki czekoladowe 😁 😁 😜