Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ja tylko n chwilę, bo nie mam czasu 🤨 🤨
U nas to chyba była trzydniówka (tylko, że trwała 4 dni), bo mały ma na plecach jakieś plamki 😜
Dominik to terminator 😁 jest naprawdę silnym dzieckiem i było to widać od małego 😁 bardzo fajnie się ogląda jego możliwości 😁 a z tą szmatką jak chodzi 🤪 🤪 urocze 😁 jestem zachwycona 😁
a łazienka mi się baaaaardzo podoba! te wzorki genialne i kolorystyka świetna!

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja też już się melduję z miasta !! 🙂 U mnie wypad udany 😁 😁 Kupiłam sobie playsuit, sukienkę i sweterek 😁 😁 Trochę rzeczy do jedzonkach Ali i telefon zabawkowy z Fisher Price 🙂 Poza tym jedzonko 🙂 Jeszcze mam kilka rzeczy do kupienia, ale to na wypłatę Mariusza hahaha 😁
Teraz coś wymyśleć muszę na obiadek 🙂 No i robię pranie Alusi 🙂

• Mamusia
Hej 🙂
Ola tak świrowała z tymi stópkami 😉 chciała być oryginalna 🙂 hahaaaa
eeee wiecie, że już za niedługo nasze następczynie będą rodzić 🤪 🤪 a tym samym nasze dzieciaczki roczek będą mieć 🤪 🤪 🙃 🙃 😎 😎
Maja naśladuje Oliwkę, czy na odwrót ?? hihi. dwie piękne blondyneczki 🙂

• Mamusia
Hej Piękne mamuśki 🙂 Staram się czytać Was na bieżąco 🙂 nie mam, kiedy pisać Majka jest bardzo marudna budzi się w nocy po kilka razy wychodzi jej piąty ząbek i chyba przez to jest taka niedobra. OOOOOO nie właśnie się obudziła,a miałam nadzieje, że pośpi, chociaż z godzinę ....
Mini dziewczynki są przesłodkie gremlinki, a czemu Ola usunęła konto?

• Mamusia
hejka 🙂 Dominik spi juz na noc bo byl tak padniety ze szybciej go wykapalismy i polozylismy. Byl tak zmeczony, ze jak wstawal to sie udezyl i chyba bedzie mial limo 🤢 ale takie zycie... lece pomyc naczynia i poprasuje troche zeby byc na biezaco 😘 no wlasnie czemu Ola nas zostawila??

• Mamusia
Hej 😘 😘 😘
Fotki dziewczynek super, śliczne dzieciaki Mućko 😉
Dominik to mały sprzatacz hahahahaha, ale ruchliwy 😁, niczym moja Ola 😮 - wszędzie jej pełno 🤢
łazienka śliczna Sylwia , bardzo mi się podoba 🙂
Ach i jeszcze kolor Mućki - ładny 🙂
Nie iem co jeszcze miałam napisać ☺️zapomniałam, ale to dlatego że jestem wykończona. Padam z nóg 😞 Naprawde jest mi bardzo ciężko i ogólnie jestem bardzo zmęczona już pracą i domem.

• Mamusia
Gosia podziwiam Cie- praca i dom i Olusia...boziu ja chyba bym nie dala rady teraz czasem jest mi strasznie ciezko a co dopiero jabym do pracy wrocila. Chociaz podobno im ma sie mniej wolnego czasu tym czlowiek potrafi sie lepiej zorganizowac 😮 no wlasnie Mucka zapomnialam dodac, że Twoje księzniczki jak zawsze śliczne!!! 😁 Kurcze wiecie co myslimy o drugim dziecku bo chcemy bardzo, ale ja coraz bardziej sie boje, ze sobie nie poradze... Ide jeszcze chwile poprasowac i spac, bo kto wie co znowu mnie w nocy czeka 🤢 ostatnio jest masakra jakas kreci sie placze najlepiej u nas by spal ale tez sie wierci i co chwile nas budzi, a jak go do lozeczka poloze to placz, ale walcze z tym i próbuje do skutku, tylko nad ranem nie mam juz sil ☺️ a wogole Dominik robi sie zazdrosny jak Pawel mnie przytula albo cos sie wyglupiamy to on w krzyk i leci do mnie 😮 Dobranoc dziewczyny

• Mamusia
Gosiu moja Ala też jest zazdrosna jak Dominik Sylwii płacze Alusia jak Mariusz się przytula do mnie. A jak mam Ale na rękach i Mariusz daje mi buzi to Ala rączką odsuwa Jego buzie od mojej 🤔
Chciałam Wam powiedzieć, że moja Alusia wypiła mleczko 110ml !! 🤪 Jestem szczęśliwa bo już ponad dwa miesiące nie piła bo nie chciała i się Jej spowrotem odwidziało 😁
A teraz mówię dobranoc Kochane 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
MElduje sie 🙂 moje dziecko opetal jakis diabełek chyba 😮 🤪 jest nieznosny w nocy znowu sie budzil i gadal sobie i plakal, i od rana sie darl o wszystko, masakra jakas tak krzykiem wymusza ze szok 🤢 My dzis idziemy do znajomych o 16 na kawe, oni tez maja synka tylko młodszy bo w maju sie urodzil, a jutro do Pawla chrzesniaczki na urodzinki lecimy, w niedziele do moich rodzicow na obiad wiec weekend znowu mamy zawalony 😉 lece szykowac sniadanko bo Pawel zaraz przyjdzie.