Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
my byliśmy na spacerze, a potemu neurologa na kontroli, jest lepiej 🙂 Aga Mini - dobrze, ze to "tylko" 3 dniówka! 🙂 ja muszę zacząć się pakować na ten nasz wyjazd, najpierw na Święta, a potem w góry, to aż 10 dni, więc gratów co niemiara 🙂 co do butów, ja chyba też beżowe, choć osobiście średnio lubię z odkrytymi palcami 🙂 kwestia gustu, pa

• Mamusia
Hej 😉
Oooooooo ja mam juz dosc 😞 Moja Ola znów strajkuje z jedzeniem 😠 Dziś przez cały dzień zjadła 180 ml. na 3 razy. Mało tego to jest marudna. Jestem już zmęczona , a jeszcze tyle pracy przede mną. Na chrzciny muszę sama wszystko zrobic.- tak to jest jak kasy mało i nie steć na restaurację 😞 😞 😞
Dziś już boczek i karkówkę przyprawiłam a jutro upiekę. W piątek po południu zacznę a w sobotę skończę.
Zastanawiam się czy Ola nie marudzi na zęby bo dziś to litry śliny wydaliła 🤪 😞
Mini extra że Majusia tylko 3-dniówke miała 🤪 A co z ospą ??? Zadna z dziewczynek nie wysypana ??? Oby Was ominęła.
Aga 2010 gratuluję poprawy 😉 Czy jeszcze musicie się zgłosić do neurologa ???
Ninka przykro mi z powodu taty 😞, myślę że na święta go zabierzecie do domu.
Iwonka tylko na ciebie zle działa pogoda 😞 ja jak rano widze słonko to banan gosci na moich ustach - jak na małpę przystało hahahaha.
Ola ślicznę są te beżowe z odkrytymi palcami. A suknienkę już masz ????
Moja zasnęła po godzinie stękania i marudzenia.

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Spokojnie, nasze forum nie umrze. Już się o to nie bój Foka 🙂
Nie chcę Wam smęcić, ale mam strasznego doła 😞 tata jest w śpiączce farmakologicznej... odchodzę od nerwów.
Spokojnej Nocy 😘

Oj Ninka nie wiedziała że z tatą jest tak zle 😞 😞 Przykro mi. Mam nadzieję że będzie dobrze.

• Mamusia
Hejka 🙂 Mini dobrze, że z Majeczką już ok 🙂 🙂 🙂. Nina będzie dobrze musi być dobrze nie stresuj się, bo stres wpływa także na Łukaszka. Mój Oli dziś od rana gorączkuje i do tego jeszcze wymiotuje był u lekarza i dała tylko elektrolity do picia zobaczymy jak jutro będzie 🥴. Nie zaglądałam wcześniej, bo zajmowałam się rozpakowywaniem i sprzątaniem domku mam nadzieje, że w maju się przeprowadzimy 🙂
spokojnej nocki dobranoc 🙂 😘

Pierwsza 😁
Wczoraj nie miałam kiedy zajrzeć,cały dzień na dworze,dziś też już o 10 wychodzę,jadę do Zoo z kumpelami i ich małymi,wrócę na obiad i potem znowu na spacer 😁
kocham taką pogodę...trochę mniej jak wrócę do pracy 😞
Miłego dnia 😁

• Mamusia
hej 🙂 Ola forum nie umiera tylko wiosna przyszla 😁 a co do busikow te bezowe z odkrytym palcem sa śliczne 🙂
Nina trzymaj się!!! Wiem, że w takiej sytuacji ciężko się nie stresować, ale musisz dbać o Carlosa.
Gosiu wiem co przechodzisz z ta robota, mi chociaz mamy obie pomogly troche.
Aga2010 fajnie, że Pawelek lepiej. Kafinka już prawie na swoich śmieciach- super i czekamy na fotki 😁 Mini widzisz Maja miała 3-dniowke 😆 a wiecej nie wiem co chcialam napisac hihi 🙂
no my wczoraj prawie do 19 na dworze bylismy, dzis po poludniu jedziemy do znajomych wiec tez pewnie nie zajrze. A teraz ide sie ogarnac i przygotowac obiad poki mały ma drzemke

hey hey moja mała się przeziębiła kicha jak niewiem i jej flegma zalega między noskiem a gardełkiem póki co nie ma katarku 😞 i nie gorączkuje 😞 oby tak zostało... jak jej d jutra sie nie polepszy to z nią do lekarza pójdę...;/ mnie też katarek coś łapie 😞

a buty kupie te beżowe chyba a w przyszłym miechu te sandały:P

lecem sprzatac póki mój mały chorusek śpi... 😞

• Mamusia
Hej. może mnie nie być przez jakiś czas na forum 😞
Mój tata jest w śpiączce, jedna nerka mu pracuje, nie reaguje na leki, dają mu 20 % szans.... 😞
Dzięki Dziewczyny za słowa otuchy.
Przechodzę koszmar... dzisiaj idę z mamą do taty o 16... nawet nie wiecie jak się boję 😞

hey laski...
Nina nadzieją najlepiej żyć pamiętaj!!! Trzymam kciuki za TATE i Ciebie:*
byłam z małą u lekarza... bo sie gorączka zaczęła pojawiać 😮
wiec tak małą ma chore gardełko... ma antybotyk augumentin do tego osłonowo lactacyd i maść majerankową na katarek bo też sie pojawił.... i ma uczulenie na pierwsze słońce i pylonce trawy najprawdopodobniej.... wiadomo nie można tak małemu dziecku próby robić zreszta podejrzewam że edzie alergikiem bo ja i mój M też jesteśmky ja mniej mój to wyglądsa jak by płakał 3 dni jak beduin 🤪 bo pyli wszystko...dookoła... 🤪 wiec myślę i podejrzewamy z lekarką że mała ma to samo bo jej wyskakuje czerwone pultychy odrazu jak słonko na nia chwile poświeci albo jak chwilke na dworzu pobedzie wiec i zyrtec dostała...

• Mamusia
Hej, wpadłam się tylko przywitać. U nas ok, Kajtek właśnie śpi, w nocy jak zwykle 3 razy wstaje, a ok 5 to już wstaje się bawić 🙂 Dziś wyjeżdżamy do moich rodziców i dokładnie nie wiem kiedy wrócimy także życzę wszystkim Wesołego Alleluja!!! Ja mam jeszcze pakowanie nie skończone i w ogóle dużo jeszcze do zrobienia, tak że już pewnie nie zajrzę, a u rodziców nie ma internetu, więc odezwę się jak wrócimy. Ale ciepełko, pewnie wszystkie mamusie z dziećmi na dworze siedzą, ja na razie nie mam kiedy z Kajtkiem wyjść, a Przemek śpi po nocy. Więc PAPA 🙂

• Mamusia
Hej 😎 😎 😎
Wiosna wiosna, wiosna ach to Ty!!! Super , uwielbiam taka pogodę 🤪. U mnie w parku jest staw i latem ludziska sie w nim kąpią. Dziś już gówniarze sie kąpali !!!!!!!!!!!. Zimna woda jest jeszcze przecież .
Ja rano sprzatałam a potem na dwór poszłam z Ola w parku byłam , ona spała (śpi jeszcze na balkonie) a ja czytałam książkę 🙂
Zyczę zdrówka chorym dzieciaczkom.
Kafinka czekamy na wieści ze już mieszkacie w domku!!! i foto 😁
Ninka współczuję , życzę zdrowia dla taty, oby jego stan się poprawiał szybko. A ty bardzo sie nie stersuj (wiem że łatwo mówić) , bo Carlos to odczuje. Trzymam kciuki.
A co mam napisac Adzie, Sylwi i Mini ???Mmmmm to udanych spacerów hihihi 😉
Mrówka mokrego Dyngusa 🤪 🤪 🤪 Wesołych Swiąt 😉

Mrówcia wesołego ALLELUJA!!!

moja zasnęła na balkoniku... huh... marudna trochę.... ale bedzie dobrze do świat bedzie już całkiem całkiem...bynajmniej mam nadzieJĘ:p JAKOŚ WIECIE NIE CZUJĘ TYCH SWIĄT... niewiem czemu ale nie bardzi je lubie....nom lecem ... bede pewnie jutro albo potem zobaczymy...

• Mamusia
kafinka napisał(a):
Hej Oli ma szkarlatynę 😞 dostał antybiotyk i cały czas gorączkuje 😞 Ja też nie czuje tych świąt u nas też krucho z kasą... NINKA przykro mi bardzo, że twój tato choruje mam nadzieję, że z tego szybko wyjdzie trzymam kciuki.

Szkarlatyna jest zakazną chorobą.Maja też może ją złapać, czy takie maluchy nie zachorują??? I na same święta 😞 Biedaczek

• Mamusia
Pawełek też po kąpieli i śpi 🙂 Aga Kafinka - biedny Oli 😞 ale szybko na pewno się poprawi po antybiotyku; i niech Ala też zdrowieje! ta pogoda to zdradliwa; my dzis bylismy na Klubie Mam, fajnie było; a jutro już na fest musze się spakować. Nina - trzymam kciuki, żeby z Tata było lepiej! uciekam, miłego wieczoru ps. ja też jakoś nie czuję Świąt 😞

• Mamusia
siemanko laseczki 😁 Nina trzymaj się kochana!!! Oj biedna Ala i Oli niech wam szybciutko zdrowieja. hmmm a Dominik dzis tez miał takie czerwone pultyny i nie wiem czy to nie od słońca 😮 my bylismy u znajomych i na zakupach, Misiek juz śpi mam nadzieje, że dzis w nocy pospi calkiem niezle bo malutko w dzien spal. Ok buziaki i dobrej nocki ja lece do mojego mężusia 😁