Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej 🙂 widzisz Nina, co się dzieje jak cię nie ma w stadzie 🙃. Z Olim już lepiej, a Majka dzisiaj w miarę grzeczna 🙂 Łukaszek pewnie taki marudny, bo ząbki zaczynają się pojawiać. Czita ty niewyżyta jesteś tylko tarzan, banan, tarzan, banan hahaha 🤪 🤪 🤪

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
jestem bylam dzis w miescie z moimi chlopakami i przed chwila z Dominikiem u moich rodzicow, Paweł robi nasze schody wiec sami ruszylismy 🙂 a teraz mały oglada tv na macie i sie śmieje chociaz chyba zaczyna go meczyc bo zaczyna marudzic. Aga 2010 czekamy na fotki z gor 🙂 odezwe sie pewnie pozniej 😉

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
a pieprzony palacz sam ma 5 miesięczne dzieckoi chyba powinien myśleć by mała miała ciepło w tyłek a nie o tym ile kasy on dostanie!!
skoro nic nie robi tylko raz dziennie musi wsypać węgiel do podajnika 😠

Może idź do niego osobiście i powiedz żeby dorzucił, chociaż na noc

• Mamusia
Hejka 😉, jest boska Czita 😁 😁 😁 😁 😜
O jaaa Aga 12 stopni w domu ????? Masakra 😮. Współczuję tak pojebanej właścicielki,Chociaż ze względu na dzieci powinna podgrzać mieszkania. Ale tak to jest , kurwiszon ma ciepło i nie przejmuje się innymi 😠 😠 U mnie obecnie jest 18 stopni w domu. Ale my właśnie taka temp. lubimy i Ola się przyzwyczaiła.

• Mamusia
Mini wspolczuje ja jestem zmarzlak ogolnie Dominika nie wychowuje tak (czasem jest cieniej ode mnie ubrany ) ale wczoraj i dzis palimy w piecu bo zimno w domu, a wole żeby za ciepło się zrobiło i okna otworzyć niż mieć lodowke 🤢 ok kobietki ja sie odmeldowuje i ide kapac i spac 😁

• Mamusia
Ja teraz mam 21, 5 ale jak nie włączę pieca to temperatura spadnie do 18 🥴 przykrywam Majkę dodatkowym kocykiem i sobie śpimy tzn. Maja śpi, bo ja, co chwilę muszę jej kołderkę poprawić, bo się kręci i odkrywa 🤢 Aga powiedz temu babsztylowi, że ma włączyć ogrzewanie, bo jak nie to nie zapłacisz za czynsz...

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
kafinka napisał(a):
Ja teraz mam 21, 5 ale jak nie włączę pieca to temperatura spadnie do 18 🥴 przykrywam Majkę dodatkowym kocykiem i sobie śpimy tzn. Maja śpi, bo ja, co chwilę muszę jej kołderkę poprawić, bo się kręci i odkrywa 🤢 Aga powiedz temu babsztylowi, że ma włączyć ogrzewanie, bo jak nie to nie zapłacisz za czynsz...

aga nie zapłace to wylece proste działanie.... 🤨
12 rodzin i 12 miejsc zimna

Co za wredna s…. ciekawa jestem jakby ona miała malutkie dzieci, co by wtedy zrobiła

• Mamusia
Mój kochany "MOTŁOCHU" ja się odmeldowuję bo muszę poupychać jeszcze graty bo bałagan mam ☺️,a jutro ma przyjechać do mnie koleżanka z pracy i moja mama 🙂
I jest you can dance - ja to lubię 😉
No i do łóżka idę 🤪
Dobranoc laseczki 😘
Mućka jutro suwaczek mi zrobimy ok ???
Jeszcze raz dobranoc - ciepłej nocki 😉

Witam i mykam.... jestem padnieta.... byłam swiadkiem bierzmowania i siedziałam 2 h w kosciele 😮 ide spaciulki do jutra...

kofffffam WAS wariatki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙃 😉 😎

• Mamusia
Moja ogląda baby tv 🤪. Ona uwielbia te bajki , ma swoje ulubione 😁 😁 Nawet jak płacze ,marudzi czy zaczyna usypiac a zacznią się Mrówki robotnicy, lub Dziś są moje urodziny, albo piosenka hokey pokey (nie wiem czy dobrze napisałam) to od razu oczy duże i na tv, za chwilkę banan na usteczkach 😁 😁 😁 😁. A ja gotuję w garnku pieluchy tetrowe bo robią się żółte 😠. A jak ja aide na dwór to Ola musi mieć przy buzi pieluszkę - z nia usypia. Więc wstyd takiego żółtka wozic w wózku ☺️. A w pracle na gotowaniu się nie wybieliły za bardzo. Ale nudzę hahahaha , ale to co 😁 😁
Idę zaraz sprzątać bo koleżanka ma przyjechac do mnie.
Ja zmieniłam znów na gondolę bo zimno się zrobiło 🤢, a w gondoli cieplej jest..
I co jeszcze napisać ??? Mmmm nie wiem .
Dobra nie będę Wam smęcić hihihi

• Mamusia
kaasiaak napisał(a):
ja nie mam w tv baby tv 😠, dlaczego? mam dekoder polsatu.
baby tv czasem jej puszczam z you tube, ale wtedy musze ja miec na rekach i nic nie moge zrobic w tym czasie 🤨

Kasiu ja mam N , i jestem zadowolona bo ona ywielbia bajki , a ja mam wtedy czas dla siebie lub mogę coś zrobić 🤪
Ola może nie pasuję Ali wzór na firankach, lub kolor hahaha.
A Sylwia mówi podwójnie hahaha,szkoda tylko że reklama z Sylwią ni emitowana jest w tv 😁 😁

• Mamusia
Hej, ja tez jestem, walczylam z kompem; Pawelek ma skok albo nie wiem co, bo ciagle prawie jest glodny 😞 w nocy sie budzi czesto i wstaje rano.. ja dziś idę na Klub mam, a potem wpada kuzynka; zdjęcia załaduję Wam dziś 🙂 u nas wczoraj podłaczyli vectre, musze zobaczyc czymam baby tv 🙂 milego dzionka