Ok to na znak miłości ja chętnię przyjmę dar od Mućki w postaci suwaczka hahaha 😘😘 Kafinka niezły motłoch z Ciebie jest 😁😁😁 A majusia jak księżniczka 🙂 śliczności 🤪
A moje dzieciatko dopiero zasypia 😮 a od 13 spał dwa razy tylko po 15 minut 😮 no ale moze w nocy pospi 😉 Kasia rysunek śliczny tylko pozazdrościć można talentu 🙂 Kasie za bycie przy porodzie podziwiam, moj mąż powiedział, że on mógłby się tym zawodowo zajmować hehe a co do kobiet przy porodzie to pamietam, że moja mama była przy swojej szwagierce jak rodziła.
Co do cyca to Dominik się jeszcze nie odzwyczaił i ciągnie mnie za bluzke i tuli sie 😞 no ale juz nie bede probowala.
Justyś nie zanudzasz my lubimy opowieści innych mam o maluszkach 🙂 Oj Kafinka biedny Oli sie meczy 😞 ale wyglądasz na zdjeciu slicznie z małą 😁 Mini jesteś u Pani za ten motłoch i przydupasy!!!! 😠😜 a pozatym to baby wstrętne musiałam, aż 6 stron nadrobić 😁 No wiec nadrobiłam i ide spac gupie 😉
A moje dzieciatko dopiero zasypia 😮 a od 13 spał dwa razy tylko po 15 minut 😮 no ale moze w nocy pospi 😉 Kasia rysunek śliczny tylko pozazdrościć można talentu 🙂 Kasie za bycie przy porodzie podziwiam, moj mąż powiedział, że on mógłby się tym zawodowo zajmować hehe a co do kobiet przy porodzie to pamietam, że moja mama była przy swojej szwagierce jak rodziła.
Co do cyca to Dominik się jeszcze nie odzwyczaił i ciągnie mnie za bluzke i tuli sie 😞 no ale juz nie bede probowala.
Justyś nie zanudzasz my lubimy opowieści innych mam o maluszkach 🙂 Oj Kafinka biedny Oli sie meczy 😞 ale wyglądasz na zdjeciu slicznie z małą 😁 Mini jesteś u Pani za ten motłoch i przydupasy!!!! 😠😜 a pozatym to baby wstrętne musiałam, aż 6 stron nadrobić 😁 No wiec nadrobiłam i ide spac gupie 😉
Ty mONdra my nie jesteśmy gUpie 😠😠😠😠😁 Dobranoc - męża za bardzo nie męcz 😁😁
Cholera,Kafinka tez nie pasujesz do motłochu,dostajeswz awans,zamiast parzyć kawe możesz oparzyć ziólka 😁 ale zresztą i tak dillujesz a więc akurat robota dla ciebie 😁]
zdięcie śliczne 😉
No to!!! to ja rozumiem 😁aż zielono mi się zrobiło hahaha 🙃
Nonono Kafinka to chandluje prochami 😁😁😁 hahaha ,mmmm musi mieć sporo hajsu 🥴 na tym można się wzbogacić .
No ja też ide spać, tzn 🥴 zająć się moim bananem 😁😁😁. Tarzan właśnie się kąpie mmmm.
Do jutra .
LovĘ 😘😘😘😘😘
Czita,bo sylwia to klasyczny przykład motłochu,tak jak kura dla tego nas obraża by ukryć swój brak inteligencji 😁🙃🙃
Sylwia przynajmniej napisała coś , a Kura to się nie odzywa 🤢 Mini masz nowy suwaczek !!! Super 🙂!!!
JA TEŻ BĘDĘ MIAŁA TAKI ŁADNY 😁😁😁 Dobra idę do Tarzana bo jeszcze mnie ukarze i banana nie da 😞 I co ja biedna MAŁPA pocznę ?????
Dobranoc 😘😘
Czita,bo sylwia to klasyczny przykład motłochu,tak jak kura dla tego nas obraża by ukryć swój brak inteligencji 😁🙃🙃
Sylwia przynajmniej napisała coś , a Kura to się nie odzywa 🤢 Mini masz nowy suwaczek !!! Super 🙂!!!
JA TEŻ BĘDĘ MIAŁA TAKI ŁADNY 😁😁😁 Dobra idę do Tarzana bo jeszcze mnie ukarze i banana nie da 😞 I co ja biedna MAŁPA pocznę ?????
Dobranoc 😘😘
Nonono Kafinka to chandluje prochami 😁😁😁 hahaha ,mmmm musi mieć sporo hajsu 🥴 na tym można się wzbogacić .
No ja też ide spać, tzn 🥴 zająć się moim bananem 😁😁😁. Tarzan właśnie się kąpie mmmm.
Do jutra .
LovĘ 😘😘😘😘😘
a myślisz że skąd ten dom 😁 łatwo się domyślić,tu nawet ja mniej haraczu mam niż ona 😁🤪
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!).
Rekomendowane odpowiedzi
kafinka
gonia88811
gonia88811
A daty urodzin ???
Paula 07-02-1998 , Olek 16-12-2010
gonia88811
Bardzo podoBUJE mi sie Twój suwaczek 😁
Kafinka oby nie ospa , bo sę strasznie umęczysz z takim maluchem
kafinka
[URL=http://img35.imageshack.us/i/120411002.jpg/][IMG]http://img35.imageshack.us/img35/7015/120411002.jpg[/IMG][/URL]
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
kafinka
oby nie
gonia88811
Kafinka niezły motłoch z Ciebie jest 😁 😁 😁 A majusia jak księżniczka 🙂 śliczności 🤪
SylwiaC
Kasie za bycie przy porodzie podziwiam, moj mąż powiedział, że on mógłby się tym zawodowo zajmować hehe a co do kobiet przy porodzie to pamietam, że moja mama była przy swojej szwagierce jak rodziła.
Justyś nie zanudzasz my lubimy opowieści innych mam o maluszkach 🙂
Oj Kafinka biedny Oli sie meczy 😞 ale wyglądasz na zdjeciu slicznie z małą 😁
Mini jesteś u Pani za ten motłoch i przydupasy!!!! 😠 😜
a pozatym to baby wstrętne musiałam, aż 6 stron nadrobić 😁
No wiec nadrobiłam i ide spac gupie 😉
SylwiaC
Kasie za bycie przy porodzie podziwiam, moj mąż powiedział, że on mógłby się tym zawodowo zajmować hehe a co do kobiet przy porodzie to pamietam, że moja mama była przy swojej szwagierce jak rodziła.
Justyś nie zanudzasz my lubimy opowieści innych mam o maluszkach 🙂
Oj Kafinka biedny Oli sie meczy 😞 ale wyglądasz na zdjeciu slicznie z małą 😁
Mini jesteś u Pani za ten motłoch i przydupasy!!!! 😠 😜
a pozatym to baby wstrętne musiałam, aż 6 stron nadrobić 😁
No wiec nadrobiłam i ide spac gupie 😉
gonia88811
Ty mONdra my nie jesteśmy gUpie 😠 😠 😠 😠 😁
Dobranoc - męża za bardzo nie męcz 😁 😁
kafinka
No to!!! to ja rozumiem 😁aż zielono mi się zrobiło hahaha 🙃
gonia88811
No ja też ide spać, tzn 🥴 zająć się moim bananem 😁 😁 😁. Tarzan właśnie się kąpie mmmm.
Do jutra .
LovĘ 😘 😘 😘 😘 😘
gonia88811
Sylwia przynajmniej napisała coś , a Kura to się nie odzywa 🤢
Mini masz nowy suwaczek !!! Super 🙂!!!
JA TEŻ BĘDĘ MIAŁA TAKI ŁADNY 😁 😁 😁
Dobra idę do Tarzana bo jeszcze mnie ukarze i banana nie da 😞 I co ja biedna MAŁPA pocznę ?????
Dobranoc 😘 😘
kafinka
No, jak co poczniesz MY CI damy BANANA 🤪
kafinka
mini nie tak głośno 😁 🙃 😁