Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jeśli moge, to zostaję z Wami na stałe 🙂
Kasia podziwiam, że byłaś przy porodzie...
Aga Mini - moja też paluszki cmoka, bo smoczka nie uznaje, wykrzywiała się i pluła, jak się jej wsadzało.
Gosia ja też nie chcę wracać do pracy, jest mi dobrze z Martynką w domu ale niestety trzeba pracować. Martynka będzie płakać za mną, ale ja chyba będę bardziej ryczała od niej.
A ona malutka się urodziła, bo ja jestem drobna, mam 158 i przed ciążą ważyłam 46 kg. Mój gin cały czas mi powtarzał, że dziecko max będzie miało 3 kilo. Urodziłam 9 dni przed terminem.
Dobra kończę, bo nie będę Was zanudzać...
Miłego wieczoru 🙂

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Chciałam zmienić fotkę Oli na suwaczku i nie chce mi się wgrać 😞 😠 😠 😠 😠

nie płacz kupimy ci kredki na baterie 😁

Bedę płakała , nawet wyła a kredek nie HceM bo baterie się wyczerpioM i też bENdEM płakać 😞
Ja chcę fotkę Olka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przy suwaczku!!!!!!!!!!!!!!

• Mamusia
Hej piękne 🙂 Sylwia macie piękny widok 🙂. Imię już nadane konikowi???Kaasiaak dobrze, że to nic poważnego i że już lepiej z Kayką 🙂 . Justyś witaj w gronie MĄDRYCH INACZEJ hahaha 😁 🙃 😁 Kasia, ale miałaś piękne przeżycie na pewno będziesz pamiętać do końca życia 🙂. Mój Oli dziś znów spuchł, ale tym razem mniej, ale za to miał więcej wysypki na ciele kuźwa zawsze coś 😞 jutro znów do lekarza ….

• Mamusia

Ja jestem dyrektotrem, kura - tzn.naylla to kierownik a reszta to motłoch - oprócz pigi - bo ona ma związek z bossem - lovcia 😁 😁
Ze CO???????????? MOTŁOCH ?????????????????? 😮 😲 😠 TY KROWO FIOLETOWA 😠JA CI DAM MOTŁOCH. Nie lubiEM Cię !!!!!! 😠 😞 Ach co za czasy,to ja myślę sobie że jestem kimś , małpą szanowaną a tu co czytam ??? MOTŁOCH ????????? FOCH

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Chciałam zmienić fotkę Oli na suwaczku i nie chce mi się wgrać 😞 😠 😠 😠 😠

nie płacz kupimy ci kredki na baterie 😁

Bedę płakała , nawet wyła a kredek nie HceM bo baterie się wyczerpioM i też bENdEM płakać 😞
Ja chcę fotkę Olka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przy suwaczku!!!!!!!!!!!!!!

Czita a może zrób taki jak ja mam??

Ale ja nie umiem zrobić takiego jak Ty masz ☺️ 😞 Kiedyś próbowałam ale ... nie wyszło 😞

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):

Ja jestem dyrektotrem, kura - tzn.naylla to kierownik a reszta to motłoch - oprócz pigi - bo ona ma związek z bossem - lovcia 😁 😁
Ze CO???????????? MOTŁOCH ?????????????????? 😮 😲 😠 TY KROWO FIOLETOWA 😠JA CI DAM MOTŁOCH. Nie lubiEM Cię !!!!!! 😠 😞 Ach co za czasy,to ja myślę sobie że jestem kimś , małpą szanowaną a tu co czytam ??? MOTŁOCH ????????? FOCH

No dobra dla tego że Pigi mnie zdradziła mam zły chumor,a że was kocham to was awansuje na moje przydupasy 🤪
a że ty masz wielką czerwoną dupe to pomyśl jaki to zaszczyt 🤪 🤪

Ja nie chcę być przydupasem bo przydupasy to frajery 😁 😁 😁
Oj Kafinka moja Ola też wiecznie ma krostki na buzce i nie wiem od czego 😞Znikaja i wracaja i tak cały czas.

• Mamusia
Mini23 napisał(a)
a no fakt tylko kura może być więc przydupasem 😁 😁 🤪
a ciebie mianuje nadworną dupą kierowniczą od obierania bananów 😁

No ok mogę zostać dupa kier... od obierania bananów hahahaha .
Zaraz wyślę Ci fotki 😉

• Mamusia
A moje dzieciatko dopiero zasypia 😮 a od 13 spał dwa razy tylko po 15 minut 😮 no ale moze w nocy pospi 😉 Kasia rysunek śliczny tylko pozazdrościć można talentu 🙂
Kasie za bycie przy porodzie podziwiam, moj mąż powiedział, że on mógłby się tym zawodowo zajmować hehe a co do kobiet przy porodzie to pamietam, że moja mama była przy swojej szwagierce jak rodziła.
Co do cyca to Dominik się jeszcze nie odzwyczaił i ciągnie mnie za bluzke i tuli sie 😞 no ale juz nie bede probowala.
Justyś nie zanudzasz my lubimy opowieści innych mam o maluszkach 🙂
Oj Kafinka biedny Oli sie meczy 😞 ale wyglądasz na zdjeciu slicznie z małą 😁
Mini jesteś u Pani za ten motłoch i przydupasy!!!! 😠 😜
a pozatym to baby wstrętne musiałam, aż 6 stron nadrobić 😁
No wiec nadrobiłam i ide spac gupie 😉

• Mamusia
A moje dzieciatko dopiero zasypia 😮 a od 13 spał dwa razy tylko po 15 minut 😮 no ale moze w nocy pospi 😉 Kasia rysunek śliczny tylko pozazdrościć można talentu 🙂
Kasie za bycie przy porodzie podziwiam, moj mąż powiedział, że on mógłby się tym zawodowo zajmować hehe a co do kobiet przy porodzie to pamietam, że moja mama była przy swojej szwagierce jak rodziła.
Co do cyca to Dominik się jeszcze nie odzwyczaił i ciągnie mnie za bluzke i tuli sie 😞 no ale juz nie bede probowala.

• Mamusia
SylwiaC napisał(a):

Ty mONdra my nie jesteśmy gUpie 😠 😠 😠 😠 😁
Dobranoc - męża za bardzo nie męcz 😁 😁

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Cholera,Kafinka tez nie pasujesz do motłochu,dostajeswz awans,zamiast parzyć kawe możesz oparzyć ziólka 😁
ale zresztą i tak dillujesz a więc akurat robota dla ciebie 😁]
zdięcie śliczne 😉

No to!!! to ja rozumiem 😁aż zielono mi się zrobiło hahaha 🙃

• Mamusia
Nonono Kafinka to chandluje prochami 😁 😁 😁 hahaha ,mmmm musi mieć sporo hajsu 🥴 na tym można się wzbogacić .
No ja też ide spać, tzn 🥴 zająć się moim bananem 😁 😁 😁. Tarzan właśnie się kąpie mmmm.
Do jutra .
LovĘ 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Czita,bo sylwia to klasyczny przykład motłochu,tak jak kura dla tego nas obraża by ukryć swój brak inteligencji 😁 🙃 🙃

Sylwia przynajmniej napisała coś , a Kura to się nie odzywa 🤢
Mini masz nowy suwaczek !!! Super 🙂!!!
JA TEŻ BĘDĘ MIAŁA TAKI ŁADNY 😁 😁 😁
Dobra idę do Tarzana bo jeszcze mnie ukarze i banana nie da 😞 I co ja biedna MAŁPA pocznę ?????
Dobranoc 😘 😘

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
Czita,bo sylwia to klasyczny przykład motłochu,tak jak kura dla tego nas obraża by ukryć swój brak inteligencji 😁 🙃 🙃

Sylwia przynajmniej napisała coś , a Kura to się nie odzywa 🤢
Mini masz nowy suwaczek !!! Super 🙂!!!
JA TEŻ BĘDĘ MIAŁA TAKI ŁADNY 😁 😁 😁
Dobra idę do Tarzana bo jeszcze mnie ukarze i banana nie da 😞 I co ja biedna MAŁPA pocznę ?????
Dobranoc 😘 😘

No, jak co poczniesz MY CI damy BANANA 🤪

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Nonono Kafinka to chandluje prochami 😁 😁 😁 hahaha ,mmmm musi mieć sporo hajsu 🥴 na tym można się wzbogacić .
No ja też ide spać, tzn 🥴 zająć się moim bananem 😁 😁 😁. Tarzan właśnie się kąpie mmmm.
Do jutra .
LovĘ 😘 😘 😘 😘 😘

a myślisz że skąd ten dom 😁
łatwo się domyślić,tu nawet ja mniej haraczu mam niż ona 😁 🤪

mini nie tak głośno 😁 🙃 😁