Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
kafinka napisał(a):
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Nonono Kafinka to chandluje prochami 😁 😁 😁 hahaha ,mmmm musi mieć sporo hajsu 🥴 na tym można się wzbogacić .
No ja też ide spać, tzn 🥴 zająć się moim bananem 😁 😁 😁. Tarzan właśnie się kąpie mmmm.
Do jutra .
LovĘ 😘 😘 😘 😘 😘

a myślisz że skąd ten dom 😁
łatwo się domyślić,tu nawet ja mniej haraczu mam niż ona 😁 🤪

mini nie tak głośno 😁 🙃 😁

No co,kryzys a ty kokosy zbijasz a ja co mam?? bande nie mądrych tutaj,ty masz pewnie gang,a ja mam świnie co stale przy kociołku stoji,kure co rozumem nie grzeszy,gorylice która bez banana usycha 🤢 🤢 🤪

Trzeba być MoNrym iNaCZEJ 🤪 🤪 🤪

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no prosze jak zescie sie rozchulalyscie - cale 9 stron - ostatnio 9ciu stron nie bylo nawet przez kilka dni, a tu prosze - 4 godzinki i pozamiatane. 😉
Aga, ciekawe co za piekny suwaczek wytworzysz 🤪 ile Ty masz jeszcze ukrytych talentow? 😁

Kafinka, jak na motloch - pieknie wygladasz, normalnie wymiatasz 🤪 Majeczka tez super wyglada, zreszta jak wszystkie nasze grudniowe dzieciaczki 🤪 😘
dobranoc 🙂

• Mamusia
Poczytałam, co wczoraj naskrobałyście, wesoło tutaj macie 🙂
Mój ranny ptaszek wstał godzinę temu i teraz gada sobie na kocyku, a ja jem śniadanko!
Czy Wasze dzieci często budzą się w nocy? Moja jak chodziła wieczorem ok.20 spać, to budziła się o 4.30 albo 5, a teraz od około 3 tygodni budzi się ok.23, 3 i przed 6 już wstaje na dzień.
Udanego dnia życzę 😉

• Mamusia
dzien dobry 🙂
Justys, Kaya juz dawno mi noce przesypia 🙂 , o 19 spi juz jak kamien, po prostu pada 😆 i budzi sie kolo 6 rano, bez przerwy na picie, czy dokarnianie. 🤪
Kaya juz wlasciwie prawie zdrowa jest, dzis mam szczsepienie, ale mam watpliwosci czy ja tak od razu zaszczepic 🥴 wczoraj lekarka powiedziala, ze jesli nie ma temperatury, to mozna szczepic, ale ja nie wiem... 🤢

• Mamusia
Jest Czita 🤪 🤪 🤪 🤪 Oj męczyła wczoraj banana 😁 😁 😁 😜 😜
Justyna u nas zawsze tak wesoło jest hahaha. Moja Ola zasypia koło 20 na noc i ja koło 22 daje jej przez sen butlę,potem budzi się koło 3 na jedzenie i wstaje teraz koło 5 - 6 😮 Więc ranny ptaszek z niej 😁 😁
Mućka zajrzę na maila pózniej bo zaraz jedziemy , a ja jeszcze na 15:30 ma dentystę bo mi się ząb ukruszył, 1/3 zęba mi odpadła 😠 😠 😠 😠
U mnie też jest 18 stopni w domu , ale my jestesmy przyzwyczajeni do takiej temperatury. Ja bylam z Ola na spacerze bo u mnie jest słonko ale chłodno .
Dobra spadam , zajrze pózniej 😉 😘 😘 😘 Mućka LoVcIaM cię za suwaczek i za wszystko hahahahahaha

• Mamusia
Hej Mamuski, melduje sie po przerwie 🙂 wprawdzie nie nadrobilam jeszcze, bo dopiero nam internet podlaczyli (zmienilismy operatora), wrocilismy 2 maja, podroz 7 godzin, ale Pawelek zniosl super; poza tym pobyt bardzo fajnie, z tesciami tez bylo fajnie, bo nie musialam gotowac a mial kto zostac z malym 🙂 z innych rzeczy to Pawelek wciaz budzi sie 5-6 i na dodatek jakos wiecej razy w nocym hmm... wiecej jak nadrobie i ogarne chalupe, bo ten monter to troche syf zostawil, pa

• Mamusia
No to z grubsza nadrobiłam 🙂 ale bez notatek wiec slabo bedzie 🙂 - Gosia - Ola sliczna na chrzcie i w ogole super zdjecia; Lukaszek - duzy chlopak, ale juz facet 🙂 W ogole wszystkie dzieciaki sliczne i kurcze, jak jten czas leci, juz 5 miesiecy...my wciaz na piersi i co do postepow, to zabkow brak i z przekrecaniem tez roznie, ale za to Pawelek smieszek jest straszny 🙂 I cale szcescie nie choruje w ogole na razie, wiec sie ciesze. aa Kasie- podziwiam, ze bylyscie przy porodzie 🙂 Justyna - witamy; jak zgram zdjecia, to Wam pare wrzuce z gor 🙂

melduje się MOJE UKOCHANE KOLEŻANKI:*:*:*:*:**:*:*:*:**:*:*

nadrobiłam te 20 stron 😮 ale lecem dalej bo dzisiaj jstem świadkiem na bierzmowaniu u kuzynki... wiec mnie nie bedzie.... jutro obiecuje że sie odezwę na dłużej i napewno zgram jakeies fotki choc ostatnio nie pstrykoliłam.... 😞

ale was KOCHAm bardzo!!!!! noim lecem a remont u tesciów zaczeliśmy kuchnie kaflujemy i już mamy sprzet i meble wiec jak skończymy to wam dam foty i pokoju też 🙂 🙂 😎 🤪

buziaczki
a Alicja dobrze grzeczna i zdrowiutka:*

• Mamusia
Cześć Motłoch 🙂
Motłoch Kafinka - to niezły z Ciebie motłoch i mały motłoszek też śliczniusi 😁
nadrobiłam Wasze nędzne teksty 😜 aż oczu żal przed monitorem męczyć na takie gUpoty 😉 Zwłaszcza jak Was ta Krova wyzywa i podjudza 😉
Moje dziecko znowu mi podmienili. Nie wiem czy to skok, czy ząbki,a le jest koszmar. teraz śpi, to mam chwilę, a tak to płacze biedactwo, marudzi, jęczy, nie wiem co mu jest.
Wiem, że jestem wykończona 😜
Już muszę lecieć, bo się obudził.

• Mamusia
Nie zniżam się do poziomu Krowy, także nie dam się wkręcić w te jej wyzwiska!!
Pozostawiam to bez komentarza, ale jak się wkur***, to jej tak przygadam, że jej się łaty czerwone ze złości zrobią 😉

Kasiu, czyli odbierałaś wnuczka na świat?? 🙂 Super!!
Kaffffffffinaaaaaaaa biedny Oli 😞 Dlaczego taki maluszek musi się tak męczyć??
Czita, Ty zajedziesz Tarzanowi tego banana 🤪 🤪 potem będzie taki stary i zużyty jak grat, bo taki używany 😉 hahah 🙃 🙃

Justynko, witaj w stadzie, szkoda że tak późno i że nie byłaś tu jak byłyśmy dwupakami 😉 Wtedy to dopiero tu teksty leciały!! To chyba przez te hormony i mnóstwo wolnego czasu hahahah 😁
My jesteśmy do tańca i do różańca 😜 Także niczego się nie wstydź i nigdy nie mów : już nie marudzę, albo nie zanudzam 😁 U nas to jest wszyZdko dozFFolone!! 😁

• Mamusia
Jestem już 😁
Kura mój Tarzanowy banan nigdy się nie zużyje tak jak moja muszelka 😁 😁 😁 Zawsze będą "młode" hahahahaha.
Carlos dość często jest podmieniany . Ja myślę że to skoki Ninka .
Moja Ola jakos względnie sie zachowuje 😁 😁 Wiadomo im starsza tym bardziej niegrzeczna hahaha, więcej uwagi potrzebuje i zabawy 🤪
No a teraz ogladam Prosto w serce 😉