Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
No czyli nie tylko u mnie chwile czasu między dwójke dzieci są ciężkie,a na dodatek starsze dziecko potrafi brutalnie matce dogryźć 😞
Rozmawiałam z Pawłem i pomyślimy czy da się coś z tym zrobic,chociaż i tak robimy co możemy...
dziś Olinka wraca do domku od babci i zobaczymy.... ☺️
Dzięki za wypowiedzi 🙂 i Gosia i Aga za was też trzymam kciuki bo też łatwo nie macie z dwójeczką ☺️
a pigi ja nie gratuluje Alusi bo już to zrobiłam na gg 😁 😘
bardzo się ciesze 😁 widać że moja Maja to tylko leń 😁 🙃

Ty, Ty 😜 Jak Maja to leń, to przepraszam Łukaszek jest supermegaleniem 😉
Czita, to straszne jak ta choroba dotyka najbliższą rodzinę 😞
Ale mi narobiłaś ochoty na Rafaello 😞 będę płakać 😞 Pokazuj kombinezon i sweterek 😁

I jeszcze mam do Was jedno pytanie - na roczek zapraszacie rodzinę, czy znajomych z małymi dziećmi też?

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Meldunek 🙂
W trakcie przeprowadzki jestem także nie piszę za dużo. My roczek robimy w dzień urodzin czyli 10- tego bo sobota wypada. Zapraszamy Gabrysi Chrzestnych, dziadków, moją siostrę i babcię. Zmykam dalej sprzątać i Gabi niedługo spanie na noc się szykuje.
Gratulacje dla Alusi 🙂
Miłego wieczorku 😉

• Mamusia
Hej 🙂 Ja na roczek zapraszam rodzine czyli moje i Pawla rodzenstwo z rodzinami, rodzicow naszyc no i dziadkow bedzie nas doroslych 18 osob plus dwojka dzieci w wieku 5 i 7 lat. Mini ani się obejrzysz jak Majka będzie dreptała bo takie leniuszki często od razu niespodzianki robią hihi tak samo Łukaszek 😉 Marta wrzucaj fotki z mieszkanka 😜

• Mamusia
Dominik też mi lubi komputer wyłączać 😠 i wogole z szafy jak otworzy to wszystko wyrzucac itd bałagan ciągle robi 😞 ja byłam na szybkich zakupach bo Paweł mógł z małym w domu posiedzieć. Wszędzie już Święta 🤪 jejku już się troche nie mogę doczekać 😉

• Mamusia
Hej. Widzę że wy już o urodzinach rozmawiacie... a ja jeszcze nawet o tym nie myślałam 🙂
Kajtek ostatni to mam czas. Wpadłam na chwilę zrobić przelew i zmykam bo Kajtek z babcią został na chwilkę. Następnym razem wkleję jakieś fotki 🙂 Buziaczkzi dla wszystkich,pa

• Mamusia
Hej Mamuśki 🙂
Sylwia ja mam stoliczek interaktywny, ale Alusia sie nim nie interesuje hahaha poza tym jak innymi zabawkami Ona najlepiej bawi się szczotką do czyszczenia toalety, pralką i magnesami z lodwóki aaaa no i jeszcze moimi opaskami 🙂 ALe prezent bardzo bardzo fajny jesli Dominik jeszcze tego nie ma 🙂 Ja chce dla Ali fotelik z FP i ten wózek i chyba kupie hihi ale tą sofke co dałam link dostanie też na pewno 🙂
Kasiu szczęśliwego lotu i udanego wypoczynku 😘
Ja dzisiaj cały dzień sprzątam 🙂 Robie porządki w szafkach to już tak na Święta 🙂 Jeszcze mam ochote wyprać firany, ale sztory mam za wysoko i nie wiem jak ściągnać 🤔

• Mamusia
Hej dziewczyny 😉 😘
Oooooo Mrówa zajrzała do Nas 😘 😘 😘
Kasiu życzę szczęśliewej podróży i miłego pobytu w PL 😆
Marta dawaj jakieś fotki swojego M 🤪
Sylwia stolik fajny 🙂, ale nie dla mojego dziecka, Bo Ola bawi sie tym czym nie wolno czyli piloty,talerze ją interesują, laptop itp.... 🤢
Ja nie myślałam co na prezent dla dziewczyn i na urodziny Oli.
Kuro foto wstawie jak Olą będzie ubrana 😉
No to na tyle, meldunek złożony 😁 😁 😁 😁
Zajrzę jutro lub w środę 😉 😘 😘 😘

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Kaffi ile ?? 🤪 🤪 🙃 🙃 Ale Ty masz dużą rezydencję, to pomieścisz wszystkich 😁 hahah. Mimo, że mówiłaś, że na dwa razy.
OOo Sylwia, to będzie się świetnie bawić 😁
a mojemu bez różnicy który bar mleczny 😉

Nina tak chciałam, ale mój powiedział, że lepiej za jednym zamachem i przyznałam mu rację i do tego 10 dzieci 🤢