Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ja tak na szybkiego nadrabiam zaległości 🙂 Co do drugiego dziecka to od zawsze tak planowaliśmy z mężem i tak jest 🙂 troszkę się boję bo na pewno będzie ciężko ale damy sobie radę tym bardziej że mąż mi wszystko zrobi przy dzieciach ja jeszcze myślałam żeby od września iść na studium Administracyjne ale chyba sobie daruję i w następnym roku pomyślę.

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Nie no Was zostawić na moment i 11 stron do nadrobienia !! 🙃 Ja byłam jednak w centrum znów nakupowałam ciuszków ale już nie tylko dzidzi bo sobie też 🙂 Ja mam wyniki takie w 20 tygodniu i szóstym dniu :
FL: 32,0 mm
HC: 175,0mm
AC: 166,0 mm
a BPD mam tylko z 15 tygodnia podane nie wiem czemu.

• Mamusia
A u mnie nie widzę w wynikach informacji HC o obwodzie główki- muszę zapytać lekarza ale dopiero za 2 tygodnie mam wizytę 🤨. A moje wyniki były z 21 tyg a nie z 22 więc przepraszam za pomyłkę 🙂 Mała ważyła wtedy 422 g, BPD 5,09 AC, 16,36 FL 3,62 🙂
Mam jeszcze taki wynik na karcie w oznaczeniu FTA 21,30 cm (kwadratowych) ale nie wiem co to oznacza więc szukam po internecie...

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
A jakiej wielkości masz to zdjęcie?? 🙂
Ja mam takie same wymiary jak Kasia, w tym samym tygodniu, tylko że Twoja panienka ma trochę większy brzuszek 😁
Ale mnie telepie, wpadłam tylko na chwilę.. brrr

Jest dłuższa więc raczej nóżki 😜 a to po mamusi 😉 Ogólnie jest chyba większa, nawet położnej się nie spytam bo one się nie znają 😠 Musze w necie jeszcze poszukac albo rzucę temat na forum.

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Bagira napisał(a):
Coś musisz źle robić. Ale generalnie po co go zmniejszasz ? do profilu wstawiasz normalnie fotkę z katalogu i już.

No ale mi nie pokazuje fotki i właśnie o to chodzi a wy widzicie?

Widzisz fotkę ale nie wyświetla Ci na forum czy wcale jej nie ma ?

• Mamusia
Martuska_D napisał(a):
A u mnie nie widzę w wynikach informacji HC o obwodzie główki- muszę zapytać lekarza ale dopiero za 2 tygodnie mam wizytę 🤨. A moje wyniki były z 21 tyg a nie z 22 więc przepraszam za pomyłkę 🙂 Mała ważyła wtedy 422 g, BPD 5,09 AC, 16,36 FL 3,62 🙂
Mam jeszcze taki wynik na karcie w oznaczeniu FTA 21,30 cm (kwadratowych) ale nie wiem co to oznacza więc szukam po internecie...

To Twoja panna jest jeszcze większa 😉

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
hej brzusie przeczytałam i może Wam się przyda zdjęcie musi byc w formacie jpg jak masz zapisane jako bmp to nie wejdzie 🙂 Duzo zdrówka pozdrawiam serdecznie 🙂

A widzisz o tym nawet nie przyszło mi do głowy powiedzieć ☺️ Ale chyba czeka fota na przetworzenie. Kiedys trzeba było czekać kilka dni ale ostatnio nie było z tym kłopotu więc musiałabym spojrzeć.

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Bagira napisał(a):
Mini23 napisał(a):
wogóle ani w edycji profilu nie mam fotki pokazanej ani na forum,tylko znak zapytania w kwadraciku

Czeka na przetwarzanie najprawdopodobnie.

Nie wiem bo cały czas wyskakuje twoje ustawienia zostały zapisane ale zdięcia jak nie ma tak nie ma

Swojego czasu tak było i dopiero po kilku dniach fotka sie pojawiała.

• Mamusia
Ale mi tak śmiesznie jak piszesz, że zaraz masz obiadek, a ja nawet kolacji nie zjadłam, a kładę się zaraz do łóżka 🙂 To smacznego obiadku i oglądania "Kości" zapewne 🙂 Jutro rano na wyniki, żeby mi się chciało, tak jak mi się nie chce....
Kolorowych snów Grubaski 😁 🙂 😉