Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Mrowka1990 napisał(a):
Nina aż zielona z zazdrości siedzi teraz pewnie i paznokcie zjada 🙂

Ważne aby mały kogutek i małą foka się koffali 😁 🤪

A zostali już sobie zapoznani czy nadal taka miłość na odległość? 🙂
Nie wolo zakochanych rozdzielać, obie teściowe powinny razem już zamieszkać 😁

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Mrowka1990 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
Mrowka1990 napisał(a):

Iwona no wiesz co...ha ha przyszły kandydant na zięcia i ja mam oglądać... ☺️ 🤪

Pokazuje że ma wszystko na miejscu 🙂

No tak kota w worku nie będzie 😁 🤪

Żeby widziały gały co brały 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Zaglądam tu do Was gUpie Dupy 😁 😜
Mała znów płakała, aż dostała czopek. A jak zwymiotowała to się uspokoiła i usnęła coś musiał ją na żołądku kręcić 🤨 😞
A ja ledwo siedzę z bólu nerki 😞 W poniedziałek idę do lekarza bo już nie daję rady 😠 😞
A Wy gUpie Pindy nie wybierajcie dzieciom partnerów życiowych jak w średniowieczu Przedpotopowe Czarownice 😜 😁 😁

• Mamusia
Cześć 🙂
No tak, weekend, także już w ogóle będą pustki 😜 Dla mnie teraz każdy dzień taki sam, więc nie odczuwam, że to weekend 😜 😉
Jednak Ada weszłaś 🙂 Zobacz, popłoch siejesz, żadna nie napisała, bo boi się szefa wszystkich szefów 😁 Ty wiesz co się tutaj działo?? 🤪 🤪 Każda oprócz mnie Tobie tyłek obrabiała!! No mówię Ci! A teraz będą udawać koleżanki i kłamać, że się cieszą z Twojego powrotu 😜

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Widzę, że nowa rodzina się utworzyła 😉 Śliczny chłopczyk Mrówaaaa 🙂 ale nie wiem do kogo podobny 🙂
Ja nie jestem zazdrosna, bo już mam synową i nie potrzebuję problemów w postaci kochanek 😜 hahaha 😁
Dobranoc Pustaki 😁

Jestem! Jak to nie wiadomo do kogo podobny?

• Mamusia
Jesteśmy razem z Kajtkiem 🙂
Nina - ja mu żonki nie wybieram tylko kandydatki pokazuje 😁
Czy wasze dzieciaczki też mają takie wielkie brzuchy zwłaszcza po jedzeniu, ale normalnie też?
Czy tylko mój to taki grubasek i żarłok?
a tak serio to zastanawiam się czy to normalne czy to z tym jego wodonerczem i za dużą nerką związane, dlatego pytam...

• Mamusia
Hej Mamuski! ja dopiero teraz, bo rano zakupy, obiad itp, chłopaki moi spali do 10! 🤪 wprawdzie Pawełek znów od 1 do 4 w nocy nie chciał spać, może masz rację Nina, że mu włączę w nocy muzę albo cos 🙂 ale i tak się wyspałam. Ada - witamy z powrotem! jak synkowie? Iwonka - Ty to lasencja jesteś 😉 Kajtuś do Tatusia podobny 🙂 a mój ma też brzuszek jak nie wiem co 😉. I znów śpi, idę go zaraz budzić 🙂. Aga Mini - ja muszę gdzieś obczaić Biedronkę i też sprobowac te pieluszki dada, bo u nas idzie tyle pampersów, że szok 😮

• Mamusia
Hej Mamuski! ja dopiero teraz, bo rano zakupy, obiad itp, chłopaki moi spali do 10! 🤪 wprawdzie Pawełek znów od 1 do 4 w nocy nie chciał spać, może masz rację Nina, że mu włączę w nocy muzę albo cos 🙂 ale i tak się wyspałam. Ada - witamy z powrotem! jak synkowie? Iwonka - Ty to lasencja jesteś 😉 Kajtuś do Tatusia podobny 🙂 a mój ma też brzuszek jak nie wiem co 😉. I znów śpi, idę go zaraz budzić 🙂. Aga Mini - ja muszę gdzieś obczaić Biedronkę i też sprobowac te pieluszki dada, bo u nas idzie tyle pampersów, że szok 😮

• Mamusia
aga2010 napisał(a):

Lasencja 😁 😁 😁 😁 na tym zdjęciu w 7 miesiąc ciąży haha ciężarna lasencja 😁 😁 😁 Ale dzięki 🙂
Niech będzie, że Kajtek do taty z wyglądu podobny, ale charakterek to ma po mamusi 🙂 Uparciuszek mały 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Hej Zwierzęta 😁
Cześć Adusia 😘 😘 😘 😘 😘 😘 Widziałam fotki na NK dzieciaczki boskie i Sebastianek taki do brata podobny !!!! 🤪 🙃 😎 😜 😁 😉
Moja Ala dała dzisiaj mi popalić 🤨 Nic Jej nie było a nie spała od 5 rano aż do teraz a jest u mnie 16:00 !!!! 🤪 Dobrze, że jest jeszcze Mama i Ją bawiła jak wstała a ja się przespałam trochę.
Mąż dzisiaj pierwszy dzień w pracy po ponad miesięcznym urlopie !!! 🤪 🙃
A ja muszę wyjść na spacer i do sklepu bo dzisiaj na obiad piersi z mozarellą i pieczonymi ziemniakami 😁 😁