Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ola88 napisał(a):
ja musze dopiero nagrac jej smiech... Moze uda mi sie dzisiaj jak nie to z rana... Bo rano sie smieje non stop.... Moja ma kure na lezaczku taka plastokowa teraz wali w nia grzechotka ale komicznie to wyglada hahaha

Ja bym na Twoim miejscu tak się z tego nie śmiała!! 😠 😠
🙃 🙃

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej ja tylko na chwilkę sie przywitać bo jestem u rodziców 🙂 Mała jest z moją mamą na spacerze i śpi już 3 godziny- pogoda jej służy 🙂 W domu zasnęłą już na przewijaku jak ją ubierałam ha ha. Nawet nie protestowała jak jej czapkę zakładałam 😜 Buźka dziewczyny 😉

• Mamusia
A tak w ogóle to dużo z Was ma @ 😜 Ja już nie mam rok i miesiąc 🙂 Jaka ulga 🙂

A to na poprawę humoru 😁
[URL=http://img811.imageshack.us/i/3c1ea332ad3b4842cd058a8.jpg/][IMG]http://img811.imageshack.us/img811/4100/3c1ea332ad3b4842cd058a8.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
Ja pospałam godzinkę a Maniek Alę pilnował. Nina ja już @ drugi dzisiaj dostałam dlatego tak chujowo się czuje 😞
A ogłoszenie świetne !!
Jakie my baby jesteśmy głupie dla 30 dkg kiełbasy bierzemy całego wieprza do domu !! 🤪 🤪 🙃 😁

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Aga rzeczywiście Oliwka gada jak wkurzona japonka hahaha 😁 😁 😁
Maja gaduła bo uczy się od starszej siostry 😉
A ja cały czas ledwo dycham 🤨
Chciałam zrobić eklerki, ale chyba nie dam rady 🤔

Eklerki 🤨 🤨 🤨 Zjadłabym ☺️ ☺️ A czego ja bym nie zjadła ☺️ ☺️

Pigi, nie szukasz może etatu jako gosposia?? 🙂 A jakbyś źle gotowała, to byśmy w końcu Ciebie zjedli hahaha 😁 Danie: Nadziewane Prosię 🙂

• Mamusia
Ale naskrobałyście, 18 stron 🤪 Ja karmiłam Pawełka, teraz zasypia, a w każdym razie próbuje, bo zmęczony jest bardzo - jak byłyśmy w kinie, to w ogóle nie spał, tylko patrzył 🙂 i generalnie dziś spał z godzinę... u neurologa - ma asymetrię i trochę za duże napięcie, mamy się zapisać naćwiczenia (1 raz w tyg 4 tygodnie), poza tym odruchy dobre, Pawełek gugał i uśmiechał się do pani doktor 🙂 mam nadzieję, że ćwiczenia pomogą! Ja próbuje nagrać filmik jak guga, bo gada bardzo dużo, to wrzucę; poza tym nie wiem czy wszystko pamiętam, ale - Aga Mini - u nas położna przychodzi raz i nic nie ogląda poza dzieckiem 🙂, tj nie sprawdza warunków, chyba 🙂, Gosia - ja też często szukam kluczy; Nina - smiesznie Lukaszek gada, a Ty jak byłaś mała miałas niesmaowite włoski 🙂 Ja też nie mam jeszcze okresu, oby jeszcze długo. Poza tym u nas znów było b ciepło, u nas w domu kaloryfery zamknięte a 25 st i gorąco! 🤪 Idę niedłuo na basen, więc będę się zbierać

• Mamusia
Przyciągamy się jak magnes 🤪 🤪 🙃 🙃 🙃 buhahahahaha
Tak naprawdę to ja wiem, że Wołowina mnie kocha, a Pigi mnie nie lubi, to się da wyczuć. Ona nie widzi nikogo poza sobą, no i Alą teraz. Tylko zobaczyłam ją pierwszy raz w życiu, to wiedziałam że jest wredna.

• Mamusia
aga2010 napisał(a):
Ale naskrobałyście, 18 stron 🤪 Ja karmiłam Pawełka, teraz zasypia, a w każdym razie próbuje, bo zmęczony jest bardzo - jak byłyśmy w kinie, to w ogóle nie spał, tylko patrzył 🙂 i generalnie dziś spał z godzinę... u neurologa - ma asymetrię i trochę za duże napięcie, mamy się zapisać naćwiczenia (1 raz w tyg 4 tygodnie), poza tym odruchy dobre, Pawełek gugał i uśmiechał się do pani doktor 🙂 mam nadzieję, że ćwiczenia pomogą! Ja próbuje nagrać filmik jak guga, bo gada bardzo dużo, to wrzucę; poza tym nie wiem czy wszystko pamiętam, ale - Aga Mini - u nas położna przychodzi raz i nic nie ogląda poza dzieckiem 🙂, tj nie sprawdza warunków, chyba 🙂, Gosia - ja też często szukam kluczy; Nina - smiesznie Lukaszek gada, a Ty jak byłaś mała miałas niesmaowite włoski 🙂 Ja też nie mam jeszcze okresu, oby jeszcze długo. Poza tym u nas znów było b ciepło, u nas w domu kaloryfery zamknięte a 25 st i gorąco! 🤪 Idę niedłuo na basen, więc będę się zbierać

Na pewno mu ćwiczenia pomogą i wszystko będzie ok 🙂 To czekamy na filmik z Pawełkiem 😁 A Ty Aga masz nk, czy nie ??

• Mamusia
Jak to Świnie z natury 😁 😁 Nikogo nie lubią 😁 😁 😁
Ja Was wszystkie koffam 😁 😁 😁 😘 😘 😘
Aga ja na basen się nie nadaje bo nie umiem pływać 😁
Nina ja jako gosposia bym się sprawdziła tylko bardzo droga jestem 😜 😜 Wyższa ranga 😁 😁 😎 😎 🤪 🙃

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Jak to Świnie z natury 😁 😁 Nikogo nie lubią 😁 😁 😁
Ja Was wszystkie koffam 😁 😁 😁 😘 😘 😘
Aga ja na basen się nie nadaje bo nie umiem pływać 😁
Nina ja jako gosposia bym się sprawdziła tylko bardzo droga jestem 😜 😜 Wyższa ranga 😁 😁 😎 😎 🤪 🙃

Ale taplać się w błotku lubisz 🙂 Za krótkie nóżki masz do pływania hahhahaha 😁
Oj, to Mariusz musi duuuuuuuuuuuuużo zarabiać, że mu tak codziennie co innego gotujesz haha 😁