Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Halo, ja na chwile, bo Maz kapie Pawelka ion pewnie zaraz zacznie wyc 🙂 chyba ma skok...to by sie zgadzało, bo 1) marudzi 2) placze bez powodu 3) je co 2 godziny i 20-30 min, jak ostatnio mu wystarczalo 5-10 min co 3 godziny 😮 🤪. Acha, chyba Wam nie pisalam, ze Pawelka wazylam wczoraj u neurologa i wazy 5900, wiec wg siatki to 50 centyl chyba, ale jak bedzie jadl tak jak dzis, to przez tydzien przybedzie z 500 g 😉. Jutro Wam wrzuce filmik, ale synus bedzie bokiem, bo tak jak Kasie - on jak widzi aparat to powaznieje 🙂. Aaa, eklerkiboskie, ja musze sie opanowac , bo zostalo mi 3 kg do zrzucenia i to przez slodzy

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ale cisza....
jakis czas temu pisalyscie o ubieraniu dziciaczkow w tej przejsciowej porze roku.
ja zakladam body, bluzeczke i sweterek.:
[URL=http://img858.imageshack.us/i/img1585.jpg/][IMG]http://img858.imageshack.us/img858/6/img1585.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
Hej 🙂
O jak pięknie Kaya śpi 🙂 Nasze dzieci są takie same - jak widza kamerę to Cisza i Powaga hahaha 😉 Ciężko złapać uśmiech, albo nagrać śmiech, czy gaworzenie.
Miniatura.....jaki masz głos!!! 🤪 🤪 🙃 🙃 Gadasz jakbyś była całkiem inteligenta, ale my wiemy, że to POZORY hahahha 🙂
A Oliwka dobra!! Wystarczyło słowo: wyrzucę i ryk jak nie wiem hahaha 😁
Sylwia, mój Łukasz też waży gdzieś z 8 kg, ale nie widać tego po nim. Też się przejmuję, że za dużo waży i jest strasznie długi, bo do wózka głębokiego to ledwo mi się mieści. Ale lekarz go chwali i mówi, że wszystko jest w porządku... także nie wiem czy się martwić... Kasiu, ja próbowałam oszukiwania herbatką i nie chce 😜
Agaty nie ma, widocznie się obraziła, dodała zdjęcia Zosi na nk, także bywa w internecie. A Zosia jest urocza 🙂
Zaraz jeszcze napiszę o brzuchach...........

• Mamusia
Aaaa Sylwia, miałam napisać, że zauważyłam że Twój Dominiś to na brzuchu chyba Uwielbia leżeć!! takie wyprostowany i zadowolony, jakby to jego ulubiona pozycja była 😎 😎

Dzięki Wam Laseczki za pocieszenie o brzuchach 😁 I za zdjęcie 😜 Nie jestem jedyna, dlatego się tak zacieszam 😉 🤪 🤪 🙃 🙃
Ja od wczoraj - ogłaszam to oficjalnie, robię Aerobiczną 6 Weidera 😜 Bo naprawdę już nie mogę patrzeć na brzuch !! Nie tyle mam flaka, co wydęty i twardy, jakbym była w ciąży - ta sama sytuacja co u Agi i chyba też pójdę po drugi test, bo już mam same głupie myśli 😞 Ale problem w tym, że cholernie mam stres jak mam zrobić taki test!!
Idzie wiosna, lato... Trzeba jakoś wyglądać. Ważę ciągle 4 kg mniej niż przed ciążą, ale jakoś tego nie widać... i ten brzuch.. 😞 Dlatego zaczęłam ćwiczyć, bo użalanie się i płakanie, że tak się wygląda nic nie da - mimo że mam skłonność do tego, bo jestem leniwa i mam słomiany zapał 😜 Ale może razem dziewczyny się weźmiemy, to będzie nam lepiej szło?? 🙂 Wiecie, w grupie raźniej 😁 Co Wy Na TO?? 😁

• Mamusia
Nadrobiłam Was 🙂
Aga masz świetną córę 🤪 jest mądra i zajebi...Wie kto wkłada dzieci do brzuszka i kto wyjmuje hahahahaha, a głos masz fajny , taki przyciągający hahahahaha.
Pediatra przepisała Oli teraz bebilon pepti 🤪 i wyslala nas do dermatologa z tymi krostkami na buzce Oli.
A brzuch - szkoda gadać 😉 😠, nie mogę na niego patrzeć 🥴
Agata się obraziła na bank bo nie zagląda, a raczej nic nie pisze.
Ciekawe co z Kajtusiem Iwonki i dziecmi Ady.
Jestem strasznie zmęczona-padam na ryj 😞
Więc mówie dobranoc 😉

• Mamusia
hej 🙂 wrocilam bo po poludniu bylam chwile w miescie a pozniej u moich rodzicow. Teraz Dominik juz spi ale strasznie sie meczyl bo go brzuszek bolal 😞 juz tak dawno go nie bolal a dzis nie wiem co sie stalo az mi sie plakac z nim chcialo 😞
Aga ja ciagle daje cycka malemu i nie dokarmiam butla czasem jak wyjezdzam na zjazdy do Olsztyna a Pawlowi nie starczy to co scagne to mu da ale to bardzo zadko, no i herbatka przepajam malego...
Nina moj maly w gondoli tez juz ma ciasno wiec chyba jest duzy 😮 a i on bardzo lubi na brzuszku lezec i latac samolocikiem ale to ma po mamusi 😁
ok laski uciekam do mojego męża bo bedzie zazdrosny 😉
udanej nocki!!!

• Mamusia
Hej Mamuśki 🙂
Kafinka jak chce zobaczyć Twoje cudo daj linki na stronkę to będziemy sobie tam oglądać 😁
My byliśmy na obiedzie w restauracji, potem na zakupach 🙂
Mąż kupił sobie sweterek i spodnie ja czarny płaszcz na chrzest a Alusi kupiliśmy maskotki w sklepie Disneya 🙂
Aaaa no i mamy bujaczke, którą Alusia pokochała na szczęście 😁 😁
Zaraz dam Wam fotki 😁

• Mamusia
A tu Alusia w bujaczce 😁 😁
[URL=http://img218.imageshack.us/i/cimg1530b.jpg/][IMG]http://img218.imageshack.us/img218/6590/cimg1530b.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Musimy stanowczo zmienić mieszkanie na większe !! 🤪 🙃 😮

• Mamusia
No bujaczka dużo miejsca zajmuje bo rozstaw nóżek musi być stabilny 🙂
Były Prosiaczki z Kubusia Puchatka, ale kupie Jej następnym razem bo takie drogie te maskotki a i tak wzięłam Jej aż 5 🤪 🙃
Mariusz jutro kupuje pułke bo w łóżeczku jest sajgon !!!! 🤪 🤪
Aga Kafinka zmniejsz rozmiar zdjęć bo może są za duże i dlatego program się muli.