Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A co to jest 30 minut ??? Chwilka i juz bedzie w pracy. Ale mój Tomek nigdzie bez samochodu sie nie rusza 😠 i twoj sie boi ze jak nie bedzie 4 kolek to pieszo bedzie musial isc. Ale faceci boja sie zmian. Ja Tomka meczylam dniami i nocami o mieszkanie a on ze nie bo to kay nie ma i kredyt trzeba i to i tamto , a teraz powiedzial ze nigdy by nie wrocil do mojej mamy mieszkac bo ma swoj dom i jest panem u siebie.
Jesli chcesz tam pojsc to musisz wiercic dziure . Ja marze o domku i ogrodzie ale to nie moja bajka , chyba ze w totka wygram.

• Mamusia
Co do kremu my też używamy Nivea. Nina a jednak zdecydowałaś się przystopować z nowościami 🙂 A o tym jedzeniu ze słoików mnie zszokowałaś 🤪- nie wiem już w takim razie co jest zdrowsze- te zamknięte w słoiku czy robione samemu 🤔 Co do mieszkania Aga to rzeczywiście minusem jest że jak ciepłą wodę się chce to przepalić trzeba bo bardzo mnie to u teściów właśnie wkurwia no ale jednak domek to domek- sąsiadów nie ma więc szaleć można ha ha 😁 A że trochę dalej od miasta to idzie się przyzwyczaić 🙂 Przecież to nie wieś tylko Przedmieście hehe 🙂 Jeśli WAS to taniej wyjdzie to ja bym się nie zastanawiała 🙂 Ale to tylko moje zdanie.

• Mamusia
Dobranoc kokoszko 🤪 Snij o koguciku 😉
No ja do pracy bede szla okolo 50 minut. I co ??? Dam radę 😉 No coz czasem trzeba zrezygnowac z wygody aby żylo sie lepiej , luznniej bo jeszcze 1 pokój i własne ogrodzone podwórko. Aga koło mnie też psy sa przy budach na łańcuchach. A z moich okiem mam widok na domki. Na mojej ulicy są same domy , tylko moj i jeszcze jeden blok stoi. Ja tez mieszkam na przedmiesciu 😁 😁 😁

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
wiecie co moja matka zadzwoniła i powiedziała że jesteśmy głupi że z centralnego na palone chcemy iść 😠

Jestes dorosla i sama juz podejmujesz decyzje. to fakt ze centralne to wygoda i nie musisz myslec aby napalic. Ale wiele ludzi w domkach musi palic w piecach aby ogrzac i palą. Moja kolezanka sprzedala mmieszkanie w bloku i kupila domek musi palic aby byla ciepla woda , nawet w lecie. Ale juz sie przyzwyczaila i powiedziala ze za zadne skarby nie wrocila by do bloku.

• Mamusia
naylaaa napisał(a):

Kasiu, w jakim języku rozmawiasz ze swoim mężem?? 🙂 Mała Kaya być może będzie znała 3 języki!! 🙂

my rozmawiamy po polsku. M doskonale mowi, pisze i czyta po polsku. zreszta mysli tez podobno po polsku. za jakis czas jednak bedzie malej czytal bajki po ukrainsku, zeby cos rozumiala w tym jezyku.

Aga, odlegloscia tez bym sie nie przejmowala. dla mnie to tez byl by plus ze dalej od miasta, ale jedno co musicie wziac jeszcze pod uwage moim zdaniem, to koszty opalu, sa to niemale koszty 🤨
zycze powodzenia w podjeciu wlasciwej decyzji. 🙂 z ta ciepla woda to tez takie "nie halo". 😞
chyba ze sobie kupicie taki podgrzewacz elektryczny przeplywowy.

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Hihi macie moją Pyze siedzącą 😁
[URL=http://img852.imageshack.us/i/cimg1564u.jpg/][IMG]http://img852.imageshack.us/img852/3449/cimg1564u.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Alusia wypisz wymaluj cała Kasia . Super dziewuszka 😉

• Mamusia
No moja Córunia podobna do mnie a myślałam, że będzie do Mariusza bo Maniek ma bardziej wyrazistsze rysy twarzy 🙂
Kasiu super sprawa jak dziecko umie jak najwięcej języków w dzisiejszych czasach to duuuży plus 🙂
W Polsce jak się uczyłam w technikum ochrony środowiska to w firmach chemicznych itp. mówili żeby kłaść nacisk na rosyjski język a nie angielski bo angielski dzisiaj zna każdy a inne języki odchodzą w niepamięć i ludzi brakuje ze znajomością innych języków.

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Wiem Kasia ale koszty bojlera energetycznego mam takie że mam 400zł co drugi miesiąc za prąd 😠
i to zawsze nie mal takie same 😠 a dziwie mnie to że dogrzewam farelką - cena taka sama,
- oszczedzam - cena taka sama 😠
mój musi się poradzić szefa boi mam do niego zaufanie 🙂

moze wam sie ktos podpial na lewo?

• Mamusia
Martusia masz połowiczą rację ponieważ Alusia do mnie podobna, ale robi się teraz do Mania podobna taki mój mieszaniec kochany 😁 😁 😁 Ale wiem, że będzie podobna do Mania w przyszłości 😁 Włoski tez Jej ciemnieją i będzie brunetka albo szatynka po tacie 😁

• Mamusia
kaasiaak napisał(a):
Mini23 napisał(a):
Wiem Kasia ale koszty bojlera energetycznego mam takie że mam 400zł co drugi miesiąc za prąd 😠
i to zawsze nie mal takie same 😠 a dziwie mnie to że dogrzewam farelką - cena taka sama,
- oszczedzam - cena taka sama 😠
mój musi się poradzić szefa boi mam do niego zaufanie 🙂

moze wam sie ktos podpial na lewo?

Kasia ma racje a może ktoś wam się pod korki na korytarzu podpioł ???