Skocz do zawartości

\"Jestem jak male ziarenko..\"-Bejbiki styczniowe 2011 | Forum o ciąży

molala

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 23 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• wesa

2463

• kasiulek85

1984

• nusia27

1988

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Na 56 nie kupujcie dużo dosłownie po 2 -3 tyg one są zamałe, a najlepiej odrazu 62, jak bedzie troszke wieksze na początku to nieszkodzi> Ja dla Mai tak szalałam z tymi maleńkimi i niektórych rzeczy nie zdążyłam jej założyc ani razu. Teraz juz mniej wiecej mam doświadczenie co mi potrzeba i ile.

Mam kłopoty ze stroną 😠 Już raz tutaj napisałam wszystko i zawiesiło się i nie wysłało mojego posta szału można dostać, a tyle się rozpisałam!! No więc Nusia, Femmka, Wesa możecie się śmiac!! 😁 😁 😁 😁 Byłam na usg, wyniki są ok. wszystko widać i wszystko jest w normie, nie znam wzrostu, ale znam za to wagę: 318g 😮 więc trochę sporo chociaż lekarz nic nie powiedział 😉 Do rzeczy.. mówię do lekarza, że jeśli to by było możliwe to bym chciała poznać pleć 😁 a on po czasie: no to... "płeć piękna" i dodaje co ty na to? a ja "no trudno" a on no jak trudno? A ja no ważne, że zdrowe a on a co chciałaś chłopca? a ja no bo wie pan zawsze chciałam mieć starszego brata ;p a on: to następnym razem musisz mężowi powiedzieć żeby miał zamknięte czy tam otwarte oczy nie pamiętam dokładnie to będzie chłopiec wariat jeden i się pyta: a ile masz lat? a ja no 23 a on to bardzo dobry wiek na dzieci eeeeeeeeee to jeszcze będziesz mieć więcej dzieci i syna drugiego 😁 😁 😁 Łożysko nie jest przodujące, jest 4cm od ujścia szyjki 🙂 Na razie nie histeryzuję mocno, może to przyjdzie jutro, albo wcale. Ważne, że mała szujka jest zdrowa!! A teraz spadam się pakować i do domu czas jechać. Apropo w rodzinie wszyscy się cieszą (bo mama po cichu liczyła na wnuczkę i cały czas mnie tym drażniła). Zdjęcie wrzucę jeszcze dzisiaj (może nawet zaraz) 😁 Tylko się ze mnie tutaj nie śmiać, bo będę mieć płacz na końcu nosa, a tak to jakoś się trzymam 😜

• Mamusia
Blue - hahahahah - Super, ze bedzie dziewuszka 🙂 pomysl tylko o tych wszystkich rozowych ciuszkach (zart 🙂 - nie zabij mnie za to). ja tez mam przeczucie na chlopca, czy to znaczy, ze bedzie dziewczynka?
a tak na serio, to ciesz sie, wazne ze zdrowe 🙂
jak bedzie miala na imie?

Oczywiście, że wymarzona 😁 😁 😁 😁 😁 😁
Ale z was małpy no ! 😁 😁 😁
Aha i przeżyłam dzisiaj niemiłą sytuację 😞 kobieta co przyszła do przychodni chyba miała raka, młoda dziewczyna zaczęła płakać, bo dostała skierowanie do szpitala na operację 🤨 usiadła przy mnie i bardzo mocno płakała.. żal mi jej było, chciałam ją pocieszyć, ale nie wiedziałam jak zareaguje i nic nie zrobiłam, ale na szczęście po czasie się trochę uspokoiła 🤨

O nie,zdaje sie ze cos zle zrozumialam HAHAHHAA ..........chyba jednak nie chce takiego ziecia 😁 😁 😁 😁. ....... BlueLagoon..-bedziesz kochac tak samo, a najwazniejsze zeby przyszla mala na swiat zdrowiuska 🙂
dobra wiadomosc-bedziesz musiala z mezem jeszcze troche pofikac 😜 😜 😜 😁 😁 😁

Dziwne rzeczy dzieją się z tym serwerem, ciężko cokolwiek otworzyć itp. widzicie ta moja wróżka jednak się nie myliła, drugiego przepowiedziała chłopca, zobaczymy czy to się sprawdzi 🙂 Te które już miały usg połówkowe to macie wzrost dziecka? bo ja nie widzę nigdzie CRL 😠 no to skąd mam wiedzieć ile ma cm..

BlueLagoon.............moja Klarunia wczoraj miala jakies 25cm,,lekarz nie mogl dokladnie zmierzyc,b strasznie sie krecila,,,ale powiedzial , ze na pewno nie mniej niz 25cm......... a wazyla 335gram

zobacz na galeriusie foto 🙂