Skocz do zawartości

\"Jestem jak male ziarenko..\"-Bejbiki styczniowe 2011 | Forum o ciąży

molala

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 23 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• wesa

2463

• kasiulek85

1984

• nusia27

1988

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

nusia, to jak u mnie masz,,, ja marzylam o dziewczynke,a intuicyjnie czulam chlopca -dziwne troche,ale fakt faktem nie dostalam wymarzonEGO tylko wymarzona corusie 🙂 .........................BlueLagoon zerknij na Galeriusa,wstawialam wczoraj tam fotke najswiezsza mojej Klarusi
(wkurza mnie dzis ten serw wrrrrr)

Wesa prześlicznie wyglądasz 🙂 pasuje ci kolor szary, mi zresztą też, jak się ubieram w domu na szaro to mój luby w kółko mi powtarza jak ładnie wyglądam i że ten kolor mi pasuje, że jestem śliczna hehe 🙂 wie już o dzidzi, pewnie myśli, że będę się na nim za karę wyżywać 😁 ale nie będę, tylko kilka dni mu będę wypominać jego chłodnię i ślepaki haha 😁 Wrzuciłam foty do galerii.

BlueLagoon,,,,,,,,,,,,ej, jaki slodki Corek 😆 hihihi .....
mi na sam widok tych zdjec serce mieknie ..........wczoraj jak moja Klarunie zobaczylam to sie rozplakalam,,,a pozniej za kazdym razem patrzac na foto lzy w oczach mi sie krecily 🙂 .... i kiedy kupilam ubranka ,przegladajac je w domu tez plakalam 🙂 .... a moj maz przykladal do siebie ubranka,tak jakby przytulal dziecko na rekach 🙂 wariactwo,ale jakie wspaniale 🙂