Skocz do zawartości

\"Jestem jak male ziarenko..\"-Bejbiki styczniowe 2011 | Forum o ciąży

molala

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 23 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• wesa

2463

• kasiulek85

1984

• nusia27

1988

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja to mam jeszcze lepiej.. jak nic nie robiłam to była cisza.. a teraz mam chodzić po pewnego 7letniego chłopca i potem pomagać mu w lekcjach to od razu sąsiadka (obok) przypomniała sobie o mnie (nie wie, że jestem w ciąży) i się pytała czy mogę rano jej córce włosy robić do szkoły, bo ona bardzo wcześnie wstaje 😁 czy to nie ironia? z jednej 7letni chłopiec z drugiej strony 8l dziewczynka ja zwariuję 😁

• Mamusia
Blue kochana jak ja dokładnie wiem co poczułaś na tym usg 😉 Ja przeszłam to samo z Natalą ale dopiero w 7 miesiącu. A dziewczynki to mistrzostwo świata!!! Mój Adam łezkę uronił wtedy jak lekarza powiedział, że to córcia. Dopiero tak naprawdę zrozumiałam, że pragnął córeczki

• Mamusia
A moje małe kochane wczoraj wieczorem wyjątkowo mocno kopało tatusiową rękę. Rozmawialiśmy o tym a wtedy przyszła ze swojego pokoju zapłakana Natala, że dzidziuś się rusza, że czujemy to i jej nie zawołamy. Boziu myślałam, że mi serce pęknie. Bylismy pewni, że Ona już śpi. Moja kochana starsza siostrzyczka 🙂

Justyna dobre 😁 fajnie, że tak się angażuje, że nie jest zazdrosna, chociaż kto wie jak się będzie zachowywać po porodzie 🙂 Ja wiem co wyrabiałam jak się wychowywałam z kuzynką o 5lat młodszą, ciągle ją biłam, szturchałam i w ogóle 😁 Zazdrosna byłam o babcie, że ona siedzi jej na kolanach non stop albo ja płakałam albo ona z zazdrości 😁 Wszystko oczywiście zależy od charakteru, ja akurat byłam wrednym dzieckiem i taka pozostałam zaborcza do dzisiaj.

• Mamusia
Córeczki to oczko w głowie tatusiów, a synki Mamusi. Tak to juz jest. Chociaż ja twierdze , ze mam juz dwa oczka w głowie, ja poza moimi skarbami świata nie widze, dla mnie najważniejsze na świecie. Niema nic piekniejszego i większego na swiecie jak miłośc matki do dziecka naprawde 🙂

• Mamusia
Justyna a Ty kiedy poznasz płeć??
może rzeczywiście jedni bardziej się nastawiają inni mniej ale o konkretnej płci sobie myślą...
hmm bo ja to mam dziwnie 2 razy śniła mi się dziewczynka, 1 chłopiec, czasem mówię do brzuszka na głos "moja córeczka", "mój synek" i nie wiem co bardziej pasuje hehe 😮 jestem pomiędzy.
Co lekarz powie no to wtedy mnie przekona 😜

• Mamusia
Muszę się zwlec i obiad zacząć jakiś gotować. Na pierwszy rzut zupka ogórkowa a potam kurczak w sosie. A tak mi się dziś nic nie chce 😞
A wiecie? Kura domowa się ze mnie robi. Zaledwie 1,5 miesiąca siedzę w domu a obiadki z dwóch dań, sprzątanie, pranie... Ale miła to odskocznia po kilku latach stresów, 12 godzinnego ślęczenia przy kompie w pracy i w ogóle 😉

Tak mi się przypomniało coś..
Wczoraj usłyszałam tekst roku od mojego:
"ZAWSZE CHCIAŁEM UPRAWIAĆ SEKS Z 2 KOBIETAMI NA RAZ" 😁 😁 😁
A to zboczeniec jeden 🙃
Ja także nie noszę butów na wysokim obcasie itp. po prostu nie wyrabiam, najlepiej czuję się w płaskich klepkach 😉