Skocz do zawartości

\"Jestem jak male ziarenko..\"-Bejbiki styczniowe 2011 | Forum o ciąży

molala

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 23 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• wesa

2463

• kasiulek85

1984

• nusia27

1988

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Joanna ja też zawsze przeżywam ten horror chwila nieobecności i 13 stron do przeczytania 😉 Haha! No, ale liczy się jak się rozkraczyła przed lekarzem 😁 ja widziałam lepiej na jego sprzęcie, a zdjęcie to wiadomo takie mizernawe wyszło, ja odróżniam tylko dlatego, że naoglądałam się tonę filmików z obiema płciami i pełno zdjęć 🙃

• Mamusia
niusia 11 lat fiu fiu 🙂

Asia ciekawy pomysł

Muszę jednak wziąć pod uwagę Natalę. Miała 10 miesięcy jak się pobraliśmy. Ślub był wyjątkowy -sama wymyśliłam wiele momentów podczas mszy św., sami napisaliśmy sobie przysięgi a potem było piękne przejście w chrzciny. Natala była nierozerwalnym członkiem tej cudownej uroczystości i każdą rocznicę jest wtedy z nami 🙂

• Mamusia
My jedziemy do Edenburga (pewnie nasz ostatni wyjazd na urlopik na dlugi czas 🙂) i tam jest spa. zayczylam sobie zabiegi dla kobiet w ciazy a moj mezus stwierdzil, ze on w tym czasie bedzie piwko w barz pil 🙂 chyba jednak zapisze go na masaz niech sie zrelaksuje chlopina 🙂

hej dziewczyny,,,,a mi wypadlo dzis dodatkowe nieplanowane badanie usg 🙂 ...wpadlam tylko na badanie krwi sprawdzic zelazo,,,na szczescie poszlo mi w gore i parametry sie poprawila,,,Moja lekarka jest cudowna,,,wziela mnie na kozetke i znowu moglam popatrzec na moja corcie....Dostalam foto w 3D i do tego po raz kolejny widzialam dowod, ze moja corcia, to corcia 😆....... rany! jak ja juz ja kocham!!! 🙂

Femmka dawaj wymiary szkraba 😎 duża pannica z niej to będę wiedzieć mniej więcej czy moje jest podobne 😜 Szkoda, że mój nawet orientacyjnie nie sprawdził ile ona ma wzrostu, na necie pisali, że już takich pomiarów się nie wykonuje, więc Femmka miałaś farta z lekarzem, że zrobił w ogóle taki wymiar, chociaż orientacyjny, a ja to nawet nie wiem jakie ciuchy kupować 😉 a zima tuż tuż 🤨 Chciałam dodać, że robię znowu zupę buraczkową a mój chce schaboszczaka, więc będą 2 obiady 🤪

BluLagoon..... Klarcia jest niepokorna dziewczynka, kreci sie i wierci,,,trudna do zmierzenia 😆,ale lekarka tez stwierdzila,co przedwczoraj , ze 25cm ...........
Kamilka......... mam polska lekarke,ale jest to kobieta CUD ....wczesniej tez chodzilam do polki-wrednej baby co leciala tylko na kase..Ta moja obecna,ma podejscie,serce i zyczliwosc przeogromna do pacjentki 🙂

A , i chcialam dodac, ze za 2tyg. mam znowu usg 😜 w szpitalu ( tu jest przymusowe dla kobiet w 21-24tyg.ciazy) ...a pozniej za nastepne 2 tyg.mam usg u mojej lekarki,,,,,
takze dziewczyny, nie chce wam grac na nerwach 😜,ale chyba do usg i ogladania czesto mojej corci mam farta ...no i jestem najczesciej z nas tu wszystkich zdaje sie badana ciezarowka 😜 😁 😁

eee nusia ..to nie wesolo...wspolczuje.......
mam do ciebie pytanko male, ty m owilas, ze gralas kiedys troche na Farmeramie ? ...nie moglabys dojrzec sporadycznie mojego tam konta ? pleasseeee 🙂