Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Capslocc ja jadlam przez ostatnie 2 tyg po 2 duze ananasy i nic.Jak dzidzia sie uprze,to sila jej nie wypchniesz.Sama wiem o tym najlepiej 😉U nas wlasnie po kapaniu,tata mala karmi a ja wpadlam na chwile zobaczyc co tam u was slychac.I zaraz bede pila kolejna szklanke herbatki na laktacje 😉

• Odpowiedzi 631
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Monia ja narazie mam nawał i ściągam i masuj e bo troch e bolą, umówiłam się z położna na poniedziałek na zdjęcie szwów, bo już rwie jak cholera i teeraz też wszystko boli, ale już nie ma tego nastawienia co w ciąży,bo jest maleństwo;
mam jeszcze kłopot z moimi stawami w nadgarstkach mi siadają, ale tak bylo w ciązy i mam nadzieję, że przejdzie niedlugo ,bo Marcelinka bedzie przybierać na wadze 🙂
a mi zamiast w ciąży to po porodze mam straszną opuchliznę i spadło mi tylko 2 kg po porodzie i piję cały czas wodę, a organizm zatrzymuje 😞

• Mamusia
Hehe jaka minka 🙂 🙂Oklask dla ciebie.Moja pani pierwsze kapiele to strasznie plakala.Dopiero tak od 4 dni na spokojnie nam sie to udaje.Mi na poczatku tez prawie nic nie spadlo,dopiero tak po tygodniu jak macica sie obkurczyla.Ale obraczki dalej nie wcisne na palec 😉A co do nawalu,to ja przez pierwsze 4 dni mialam sporo mleka a potem to juz dupa..Edi ja tez mam czesto gorsze dni,gdzie plecy mnie bola,zszycie na brzuchu rwie,ale jak patrze na tego slodziaka obok,to mi momentalnie wszystko odchodzi 🙂A u ciebie tata tez zwariowal na punkcie malutkiej?Bo moj to nawet wozka nie dal pchac jak w parku bylismy 😁 Tatus spacerowal dumny jak paw 😁

• Mamusia
Ja w poniedzialek tez mam wizyte.Lekarz ma zadecydowac co ze mna dalej robic,bo ubzdurali sobie w szpitalu,ze mam nadcisnienie.Mowilam im,ze to z nerwow,a oni swoje.Jak polozna do mnie przychodzila,to zawsze mialam ok,wiec pewnie nic z tym robic nie beda.Ale musze jeszcze dostac skierowanie na usg watroby na 6 tydz po porodzie,musza zdecydowac co z kamieniami na pecherzu,bo ostatnio jak siusiam to sie daja we znaki no i musze sie dowiedziec co z ta spirala i pewnie sie umowie na jej zalozenie,bo poza prezerwatywami i tym nie moge niczego innego stosowac.A prezerwatyw nie lubie 😉A i jeszcze skierowanie na krew,bo nie dosc,ze mialam w ciazy anemie,to jeszcze po cesarce stracilam ponad 700ml krwi i jak wychodzilam ze szpitala to moja hemoglobina wynosila 5 😉Kurde dziewczyny,jak to czytam,to dochodze do wniosku,ze mam 25 lat a juz sie sypie 😁 😁

• Mamusia
edi81 napisał(a):
oddaje oklask za to, że nie znam Cię a Cię lubię haha

A dziekuje 🙂Milo mi 😁 I powiem ci,ze tez cie bardzo polubilam 🙂 Kurde,my sie wszystkie tu sypiemy 😉Az strach pomyslec,co za 10 lat bedzie: 😉No ja w sumie 26 w czerwcu,ale caly czas sie tym 25 pocieszam 😁 😁 Capslocc dziewczyny zawsze malo sie udzielaly w weekendy.Ale zycze wam,zeby to jednak zbiorowy porod byl 😁

• Mamusia
dziękuję Wam bardzo i nigdy nie byłam na żadnym forum, bo mnie to nudziło, a za każdym razem jak jestem poza domem to nie mogę się doczekać co u Was 🙂

a forum marcówek odkryłam dopiero 2 dni przed porodem, ale i tak ja byłam w kwietniówkach i super sprawa z tymi gratulacjami bardzo przyjemnie czytałam gratulacje 🙂

• Mamusia
Ja na marcowkach dosc dlugo pisze.Zwlaszcza teraz jak jest tule mamus jest i mozemy sie wymieniac spostrzezeniami 🙂 🙂A gratulacje ci sie kochana nalezaly za tyle cierpienia i ekspresowy porod 😉No chyba ze to wszystko bylo tylko w twojej psychice 😁 😁 Hihihi

• Mamusia
ja pracowałam do zeszłej soboty i nie miala tyle czasu, a na tych forach tak szybko strony lecą jedna za drugą, że omijając jeden dzień nie nadąrzyłabym czytać, a poza tym mam jakis walniety laptop i czesto napisałam pół strony i sobie znikło więc straciłam cierpliwość i teraz czasami dziele na kilka, a czasami edytuje i doisuję po trochu 🙂