Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ahh no tak zapomnialam ze tutaj tylko 2 usg sa :/ masakra no pewnie zawsze mozna isc i sprawzic co z mala ja sie strasznie martwilam bo taki dlugi okres czasu :/ nic o niej nie moglam wiedziec tylko to serduszko slyszalam, ale naszczescie zrobili mi pod koniec dlatego iz zakfalifikowywalam sie do nastoletnich matek

• Mamusia
hehehe no tak dzis dzien byl paskudny pogoda nie wiedziala sama czego chce , swiecilo sloneczko to sobie pranie rozwiesilam i co zaraz zlalo mi wszystko 😁 masakra jakas.

Oj tak niedziele byla super ;]
A z tym lezeniem na kanapie , to sie nie przejmuj ja bym mogla wtedy caly dzien lezec i nic nie robic 😁 hehe
A w niedziele spacerek sobie zrobilam z mala :] dzis nie bardzo cos przeczuwalam ze moze padac

• Mamusia
No to super 😉
Powiem ci ze ja troszku tesknie do tego brzuszka 😁 jak mala kopala, jak sie glaskalo i pukalo do niej, tak to cieszylo ;]
No zleci napewno szybciutko- a puzniej juz tylko odpoczynek ;]
A u nas kazdy dzien jest coraz piekniejszy i odkrywczy dla Olenki- juz zaczyna lekko sobie gawozyc usmiechac sie to dopiero sprawia tyle radosci ze szok.
Wlasnie spi, ale zachwilke bedziemy sie budzic na papu bo chce podjechac dzis do Croydon 😉 na jakies male zakupki 😜
A swieta hmm no tak, mam nadzieje ze beda tutaj biale bo do pl nie zjezdzam 🙂
w tym roku swieta rodzinne 😁 😁 😁 😁 cala rodzinka 😁 😁 😁

• Mamusia
ja tez nie wiem jak w kuchni ze staniem bedzie 🙂 mam fajnego goscia na tooting co robi pierogi, przepyszne jak u mamy i u niego zamowie pierogi z kapusta i grzybami. uszka tez kupie w polskim sklepie - nie sa tak dobre ale do barszczyku wystarcza 😉. sama postaram sie zrobic barszczyk, krokiety, karpia, zupke grzybowa. popieke miesa na kilka dni, jakies ciasta i pierniczki obowiazkowo 🙂

a wy dostajecie jakies dofinansowanie do mieszkania? bo ja narazie nie bede sie starala, ewentualnie pozniej jak zrezygnuje z pracy. moja kolezanka jest na macierzynskim i dofinansowania dostala £90 miesiecznie - smiech na sali

• Mamusia
Wow no to ja nie wiem jak wy to zrobilyscie ze bez home office pracowalyscie 🥴 przecierz to do kazdej pracy jest potrzebne ?
Ja mialam miesiac czasu wlasnie na wyrobienie tego papierku po rozpoczeniu pracy, i dosc dlugo czekalam i puzniej menadzer sie lekko denerwowal bo mial jakies tam sprawdzenie firmy i... musialam mu dac kwitek z poczty ze wyslalam i ze czekam.....