Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dziendobry z rana u mnie bardzo wczesnego 😁 moja bestia zaczepia do gadania i dotad zaczepia ,az cos do niej sie powie,ciezka noc :/ ojjj ciezka. Ona teraz sie slini bardziej ale czytalam,ze to norma na szczescie jeszcze nie na zeby 😁 i piesci cale wklada do buzi taka rozkosz dla niej.

Nudata, jestes tu jeszcze? 😁
Sylwia to pewnie i moje male zacznie niedlugo krzyczec hehehe, chociaz juz se niezle z tym radzi.
Monia wspolczuje........mam nadzieje,ze Zuzia nie bedzie tego tak przechodzic....

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
szok,mala sama zasypia wlasnie lezac na kanapie 😮
Monia gdzie ubezpieczacie auto? ja wlasnie kombinuje bo na tego passata placimy tyle,ze ja pier..... stanowczo za duzo w Aplanie......160f miesiecznie, przeciez to smieszne, nawet paliwa tyle nie wyjezdzi..........no ale moj maz chcial paska to ma. 😠 on lubi wywalac pieniadze, bez kitu.......

• Mamusia
nusia wieeeem, zupelnie bez sensu, Michal juz chce sprzedac auto, i kupic peugeota jak wczesniej myslalam,ze kupi bo ubezpieczenie jest 4 razy mniejsze,ale nie jest latwo sprzedac passka.....2 razy na ebay wystawial i takiej firmie podal zeby sprzedali i nic.
Ja mu mowie,ze to przeznaczenie, jak przestanie sie starac to sam sie kupiec znajdzie albo rozwiazanie 🙂 Ja wierze,ze tak ma byc 😉

• Mamusia
MajaCh napisał(a):
Sylwia jak zalatwialas tego notariusza zeby nie byc w konsulacie? przez council czy citizen? ja widze tu dwie opcje na ich stronie w Gloucester.

Maju w internecie szukaliśmy jakiś ogłoszeń i się trafiła babeczka, polka! Angole ponoć dużo biorą kasy ... 🤢

• Mamusia
Czesc dziewczyny,
Udalo mi sie nadrobic. Wczoraj wrocilam z Polski, mialam troche zalatwiania i brak czasdu na siedzenie na necie. Trafilam na przepiekna pogode, codziennie ponad 20C a w niedziele bylo ponad 30C. troche spotkan z rodzinka, spacerki wieczorne z mama. poszlam tez do ginekolioga bo moja mama sie uparla. Mialam miec tylko normalna wizyte a on tak sie przekal ze ja ani jednego badania ginekologicznego nie mialam ze zrobil mi 1 godz badanie, zmierzyl wszystkie konczyny i narzady, cyknal kilka zdjec na 3D i nagral 2 filmiki. jak sie rozpakuje to wam pokaze. Moja corcia wazy juz 1400g. Jak ja podgladalismy to miala rece na twarzy i cmokala stope, pozniej sie usmiechnela i takie zrobil jej zdjecie. Ma juz takie pulchne policzki, nie taki chudzielec jak ja 10 tyg temu widzialam. Zelazo biore, jem mieso i szpinak, tylko do tych burakow nie moge sie przekonac.
To tyle co u mnie. Mam jeszcze miesiac pracy i remont w domu w pazdzierniku.

• Mamusia
Maju fajny avatarek. Julka swietnie wyglada w kolczykach, ja mojej tez wczesnie przekuje uszki. Maryla wymiata w rajtuzach na glowie. Vaneska robi postepy ruchowo-rozwojowe. A Milanek rosnie i sie urlopuje w Polsce. wszystkie dzieciaczki sa przeslodkie

• Mamusia
heej, mam do was pytanie, bo strasznie sie denerwuje, czy brala ktoras z was lek betadine globulki dopochwowe... jestem w 18 tygodniu ciazy, i nie wiem czy to normalne ze po tym leku obficie wzcieka ze mnie substancja koloru zolto brazowo czerwonego, a rano gdy budze sie to tak jakby z wkladki higienicznej wszystko wyparowalo, nie wiem co to ya dziwny lek... i czy to normalne i czy nic zlego sie nie dzieje, a wizyta dopiero za 2tyg....
prosze o rade

• Mamusia
Czesc Dziewczyny 🙂 dawno do Was nie zagladalam 🙂 mam duzo stron do nadrobienia :P widze ze pojawilo sie troche nowych brzuszkow... gratuluje 🙂
chcialabym zasięgnac waszych opinii na temat nocnego karmienia bo mam juz metlik w glowie to moje pierwsze dziecko wiec staram sie byc ostrozna i staram sie zeby niczego jej nie brakowalo dobra przejde do sedna :P moja niunia bedzie miala 4 miesiace w niedziele ogolnie kochane spokojne nie placzliwe dziecko (z czego jestem szczesliwa 😁) ogolnie karmie ja co 4 godziny + dopajam a w nocy dostaje flache o 12 i pozniej o 7 rano ale to tez na spiocha , wszyscy mowia ze dobrze wyglada i co ja jej daje :P no mleko rzecz jasna :P ma 4 miesiace i wazy 7,5kg 🙂 wszyscy mi mowia ze jesli przesypia mi noc i ogolnie spi i to potrafi dluugo to nie powinnam jej tyle dawac tylko np o 20-21 ostatnia flache a pozniej dopiero jak sie obudzi rano. Nieche jej dawac za duzo i za czesto ale tez niechce jej dawac za malo no i juz sama nie wiem co myslec?!!? a Wy co uwazacie?

A jak to jest ze sloiczkami obiadkami i deserkami soczkami owocowymi od kiedy mozna juz zaczac podawac i ile ?! czytalam kilka wczesniejszych stron z postami i widzialam ze Gosia sie pytala od kiedy caly sloiczek dawac wiec jak to jest na poczatek pol sloiczka? a i kaszki od kiedy sie daje?

bede wdzieczna dziewczyny za informacje i opinie 🙂

• Mamusia
catrina dobrze robisz! 🙂 widczonie Twoja niunia mleczka w ncy nie potrzebuje, moja np. ostati mleczko wypija ok.20stej a kolejne dopieo ok.7ej 🙂 ja kaszki daje juz od 3 msc na sniadanko, a sloiczki daje od ok. niecalego miesiaca ale dawalam jej pol sloiczka ale musze pzejsc na wieksza dawke bo pol to juz za malo 🤢 aa i moja wazy juz 7200gr dzis ja wazylam 😜

• Mamusia
dzieki Gosia uspokoilas mnie 🙂 i mysle ze chyba pojade do polskiego sklepu i kupie jej jakas kaszke na jutro na sniadanko sprobujemy 🙂 co proponujesz na poczatek? jaka powinnam kupic? planowalam w Polsce zaczac od kaszki i jakis sloiczkow bo pod koniec wrzesnia lece na 2 tygodnie ale mysle ze zaczniemy juz od jutra kaszke mam nadzieje ze polubi 🙂